Kızım Kime Anne Diyecek

kayınvalidenize "canın çektiyse bir tane de sen doğur beraber büyütelim" deyin.
hasbinallah, ne deliler var.

Okurken, ikisini de boğazlamak geldi vallahi daraldım. Ne gıcık ne bencil ne düşüncesiz insanlar ya. Nasıl sabredebiliyosun??? Ben olsam görüşmem bile. Hatta boşanmaya kadar uzatırım. Ne uyuz insanlar ya sinirlerim bozuldu kusura bakmayın.

Soran oldu mu bilmiyorum eşiniz, babasına- annesine ismiyle mi hitap ediyor yani eğer çocuğunuzun size anne demesinden rahatsızlarsa onlar da mı aynı şeyi yaşamışlar önceden

aynı sorunları bende yasıyorum hamileyken ben çocuguna bakmam adını sen koyarsan söylemem vs diyen ve dogumuma yakın bi zamanda eşimle aramı bozan ve bunu bahane eden kv de şimdi oglumu benden istiyor bende kalsın kendinine çok baglamışsın vs . neyse ki 1 _ 2 ay önce yine üzerime geldi cevap verdim diye küstü 1.5 ay görüşmedik ama dün bizdeydi yine aradan zaman geçti ya beni duymazdan falan geliyor bende hiç muhattap almıyorum eşimle ve görümcemle konusuyorum sonra ben metehan için geldim dedi durup dururken malesef bazılarını anlamak kolay degil çok şükür ki kalp kırmadım hakaret etmedim sabrediyorum elimden bu geliyor eşime de bişey demiyorum zamanında çok konuştuk kv de anlamıyor

Sizde de iyi sabir varmis. Allah dusmanima bile boyle kv vermesin. Ofof
EVET SABIRLIYIM HAMD OLSUN.
çünkü onun hasta olduğunu biliyorum .kanser tedavisi görüyor ve psikitarik olarak hasta acıyorum,kızmıyorum haline acıyorum çünkü .

tövbe yarabbim yaa eşiniz iyice bi kızarak konussun yok böyle bi saçmalık ruh hastası resmen bunlar sen büyükannesisin annesi olamazsın de ve sert cık terbiyesiz kadına

valla böyle bir durumda kalp de kırarım kafa göz de kırarım, manyak mı bunlar be! çok yumuşak davranıyorsunuz, sütten kesilince bebeğiniz bir kılıf bulup almaya kalkarlar. hadsizlere bak ya. biraz dişinizi gösterin siz de eşiniz de, yüz bulmuşlar bu şekilde devam ederseniz emin olun almaya kalkarlar çocuğu yanlarına, örnekleri yok değil...

Doğum yaptığım gün odada diyorki
Ah Allahım mememe süt verseydin nolurdu ben bakardım kimseye vermezdim
Bunu bile dedi herkesin içinde
kvdenin psikoloji bozuk bence bilerek yapmıyor sen yinede sabret terbiyeyi elden bırakma yapabilirsen mesafe koy

Soran oldu mu bilmiyorum eşiniz, babasına- annesine ismiyle mi hitap ediyor yani eğer çocuğunuzun size anne demesinden rahatsızlarsa onlar da mı aynı şeyi yaşamışlar önceden

Kız kardeşinin cocukları anne diyor kayınvalideme .
Sezeryandan cıkınca ilk bu almış bebekleri ona bağlıyor kızımda yapamadı diye kudurdu o yuzden belden aşağı uyuşuruldum diye felc bile kalcaksın ne vardıki uyutsaydın kendini dedi durdu

arkadaşım ne diye tahammül ediyosun tersle ez geç ya. tilt oluyorum insanların sakin tavırlarına ne diyeceğini bilemez hallerine. ben olsam çoktan azarlayıp atmıştım ya!
bazıları o kadar anlayışsız ve kötü ki insan nasıl davranacagını şaşırıyor bi kelam etsen arsız olan sen oluyorsun yani özetle kötüyle ugraşılmıyor ben denedim ama nafile degişmiyorlar

al ikisinin kafasını birbirine yapıştır şimdi birbirinize anne deyin diye manyayasım geldi bu nedir arkadaş nasıl sabır var sizde çoktan çıldırıp ananalarının yanına yollamıştım ben onları

Oglunu paylasamayan gördümde torununu annesiyle paylasamayan ilk defa görüyorum..

Doğduğundrn beri her yanyana gelmemizde bu kelimeler havada ucusuyor
Ben utanıyorum artık devamlı aynı cümleyi kurmaktan ama onlar utanmıyor artık nasıl sustururum bilmiyorum

Yok artık yuhh teyzelerine anne mi diyorlar, o bu şekil konuştuğu zaman sizin tavır almanız lazım sevgileri de mahrum kalsın çocuğunuzdan, en azından annesinin yanında sağlıklı bir şekilde büyür hasta ruhlu insanlardan uzak durur

Bana çocuğunu 1 yaşına gelince alıcaz diyorlar kafayı yiyorum bunları deseler sinir krizi geçirirdim.
Ne demek ona anne deme kim onlar ya!
Çok sinirlendim

Benim oglum erken dogdu hayati riski vardi o yuzden bize gostermeden direk kuveze aldilar muayene ettiler ne yani simdi benimle arasinda bag yok mu? Hep laf onlar ilk o alsaydi da farketmezdi. Anne cocuk arasindaki bag bi kerelik kucaga almayla olmuyor ki. 9 ay boyunca zaten senin icindeyken sesini, kokunu, nefesini, organlarinin kalbinin ritmini falan hepsini cok iyi biliyor zaten. Bu nasil bi kv ya ben olsam kizimin yaninda yalniz birakmazdim. Ilerde sana karsi doldurur annen boyle soyle der kiza.

Egem bu konuda olmamış bu kv. Tutmak :) Önemli olan sonradan öğrenmek değil ki kv.ve kp.in bu tutumu. Çok yanlış. Anneyi hiçe saymaktır bu.

Hiç bir anneannenin , " torunum bana anne desin" diye direteceklerini sanmıyorum ki diretirlerse emin olun ki insanın kendi annesi bile olsa zoruna gider.
Bu anlattığınız durumlar tamamen doğal gelişmiş bir süreç.
Ve lütfen herkes kabul etsin artık erkeğinde kadınında kendi anneleriyle olan bağları , eşleriyle olan bağları gibi olmaz , olamaz.

Bağı geçtim annene istediğini söylersin ve sen onun doğurduğu veya baktığı kişi olduğun için sana hep daha özenlidirler, sözünü dinlerler, bir cümleni büyütmezler..
Bu karşı taraf için asla söz konusu olmuyor.
...

Bu konuda da net tavrını koymalı konu sahibinin eşi.. " Karım bu yaptığınıza üzülüyor, artık bunu duymak istemiyorum" şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…