Kızım Kime Anne Diyecek

neden sana alışmasını istemeyip kendisini annesi sansın istiyor acaba sizi göndermeyi mi planlıyor. daha sonra çocuğu alıp göstermeyecek heralde. bilmiyorum ama ben bunu anladım

Ben o kaynanayi bogarim..
O ne demek lan hastalara bakk ayy tepem atti..
Ne dicem diye dusunmem cocugumu gorusturmem bile..
Kocanin da Allahtan akli varmis da anneme laf etme demiyormus..
Gorusturmem kesinlikle ne munasebet ayol..
Ayy ne yazsam sogumamm..

Eşimde benim gibi cevap veriyor
E annesi tabiki alışcak tabiki düşkün olcak bana bile gelmiyor annesinden diye cevap veriyor
tabiki bana anne diyecek beni sevecek baba nedir bu benim doğurduğum çocuğu benden kıskanmak anlamadım
diyebilirsiniz

benim kv 5 sene baktığı halde babaanneciğim diye sever.. hiç duymadım daha
he sahiplenmesine sahiplenir bazen çok ama böyle değil
izin vermeyin.. açık ve net bir şekilde tavır koyun..

Kim olsa bozulur tabiikii haklisin .. Sakin alttan alma ..
Sacmaliga bak ya ..
Asla dediklerini yapma haftada bir gitmeye devam et .. Hatta 10 gunde 1 e cikar arada sirada..
Seni yok saymalarina "Sen" izin verme ...

Hamile biri olarak ben de çok sinirlendim bu konuya. Bıkmadan usanmadan karşı taraf anlayana kadar ısrarla bebeğinizin annesinin siz olduğunu hatırlatın. İnşallah bir gün anlarlar.

o kaynana musfettesıne oyle kufurler saydım kı konu sahıbı
sanırım kaynanan benım hem karım hem kocam hem tum kırlı oyunlarım oldu :KK70:

Doğduğundrn beri her yanyana gelmemizde bu kelimeler havada ucusuyor
Ben utanıyorum artık devamlı aynı cümleyi kurmaktan ama onlar utanmıyor artık nasıl sustururum bilmiyorum
susturmayın gerçekten çünkü sizi kızdırmak için yapıyor gülün geçin ve lafı esirgemeyin . annem mi diyor yapıştırın cevabı aa anne babasının koynuna mı girdin e tabi kendi kocanın işi bitmiş cillop gibi oğlanı kaçarır mısın haklısın annecim hem oğlun çok güzel seks yapar :) ağzının tadını biliyorsun hani :) gibi .
yada ay anne artık bakırköy vaktin gelmiş vs
ay bi çocuk doğurdum kaynana kısa devre yaptı bünyesi kaldırmadı
ay anne acıyorum sana cinselliik bitince böyle mi oluyor tüm kaynanalar .bi arkadaş var kaynanası yatağına girmeye çalışıyormuş eşiyle olamadıkça oğluna sarıyor tıpkı senin gibi vs
asla ama asla sinirlenme de belli de etme gül acıyorum sana de .

Bir kavga herseyi cözer. Hic laf yememisler belli. Bu kadar simarikliga katlanmaniz da hata. Bu laflari söylememeleri lazim. Size karsi hic saygilari yok gibi ve bu durumda siz öylece sakin kalabiliyorsunuz hayret.
Onlar deli siz rahatsiniz.
Ezilmek mi istiyorsunuz anlamadim ki. Bir kere sacmalama artik ya yeter benim annesi istiyorsan bir tane de sen dogur diye bagirin. Ben gelip bagiracagim hatta duramiyorum yerimde o kadar kizdim okuyunca bile.

Kvdem bi oglum yeni.dogdugunda annem annem diye severdi esime oyle bi bakis atmisimki annesi degil babaannesisin dedi hicbirsey diyemedi tabi kvdem artik banaannem diye sever ben olsam degil haftada ayda 1 anca gorusurum cok istiyosa kendi dogursun deli midir nedir gicik oluyorum boyle tiplere

X