Kızım Kime Anne Diyecek

Bu nasil bir hastaliktir? Yazik acidim kayinvalidene.. Sen neden annesi benim size dusmez demiyorsun ki? Bunlardan mi utaniyorsun? Cocuk tacirleri gibi davraniyorlar

ayrıca evcilik oynamak mı istiyor bırakın oynasın çünkü anca oyunda kızın için anne olabilir oda oyun :)
çocuklar neyin ne olduğunu çok iyi biliyor merak etmeyin,hele yaşını geçsin 1,5-2 bi olsun bakın nasıl peşinizden koşuyor annem de annem o zaman çatlayacaklar asıl....benim yanımda kızım annemmmm der bende kızımmmmmmmmmmm derim .
ay gündüzleri hep bana anne diyor diyo .
inanmıyorum tabiki akıl hastası işte. onun yanında onun kıskançlığını körüklemeyin mümkün olduğu kadar. fırsatınız varsa da kv yi bi psikiatri ye götürün
daha saldırgan ve çirkef oluyorlar. mesela benimki doğumdan geldim hadi boşan ben kızımı vermem diyordu :)

Kesinlikle cevap verin benim çocuğum diyin. Veee haftada bir gidiyorsanız 2 haftada bir gidin. Oraya gidince çocuğunuzla sadece siz ilgilenin . Çocuğunuzun yanında babaanne diye hitap edin ağzı öyle alışır

Tepkini daha sert dile getir, bu ne saçmalık herkes yerini bilmeli. Annesisin yani tabi ki sana alışacak başka kime alışacak çocuk, Allah'ım sen insanlara akıl fikir ver. Benim çocuğum için bana anne diyecek sana isminle hitap etsin dense ortalığı yıkardım herhalde bu ne münasebet..

Benim kayınvalidem de oğlum ağladığında mutfaktan geliyorum annem diye seslenirdi. Yeni doğmuş çocuğu sanki emzirecek :)

Alışıyor insan bunlara ya. Hala der kayınvalidem biraz büyüsünler gelip Yanımda kalacaklar diye ama daha bir gece kalmışlıkları yok çocukların.

Her çocuk anne ile babaanneyi ayırır merak etme ama ciddi ciddi uyarmayı da ihmal etme.

Arkadaşlarınızın anneleri torunları kendilerine zorla anne desin diye uğraştı mı? Konu sahibi arkadaş da bu durum tesadüfen kendiliğinden olsa güler geçerdi belki. Burada konu anne denmesi değil, zorla anne dedirtilmeye uğraşılması ki bence de ortada psikolojik bir sorun var.

Çocuk rolleri kariştirmasin ilerde daha fazla etkilenmeden bitirin bu saçmaliği ciddi mesafe koyun

Eşim arkamda sağ olsun kırmadan kendinden taviz verme gereken seyleri üzmeden anlat diyor.
Oda annesine düşkün tabiki bana bile pas vermiyor tüm gün annesi ilgileniyor beni akşamları görüyor annesi olarak tabiki annesine düşkün diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…