Kızım Kime Anne Diyecek

Devamlı sen memeden kes artık bizde kalsın
Sizemi sorcaz alıp gelcez
Gibi konusmalar
Ben kızım olmadan yatmam diyorum kırmim üzülmesinler ilk torun ilk gelinim kalp kırılmasın diyorum ama dün iyice sinirlerim bozuldu.

Buyuk ablamin oglu benim anneme yani anneannesine anne diyordu. Bu annemin yaptigi bisey degildi hepimiz anneme anne dedigimiz icin cocuk oyle algilamisti. Ablama ise ismiyle sesleniyordu cok uzuluyordu.. baktik olmayacak bi dönem hepimiz ablama anne dedik. Sonradan ogrendi tabi.

Sen disini göstermemissin o kv denen ruh hastasina.
- aa hayrola oglunun koynuna mi girdin de mi sana anne desin?
- Sen mi dogurdun da sahipleniyorsun?
- evladimla arama gireceksen bende seninle oglunun arasina girerim!
gibi laflar soyle bak bakalim bi daha yapiyo mu

kusura bakmayın ama ben onun annesıyım, bana duskun olması da , anne anne dıye etrafımda dolanması da cok normal , ayrıca ben bır anne olarak cocugumu sadece kendım ve esım yonlendırebılırım bu nedenle lutfen onu etkıleyecek tarzda hareketlerde ve soylemlerde bulunmayınız, sevgınızden yapıyrsanız da bazı seyler benı rahatsız edıyor hareketlerınıze dıkkat edın derdım ben olsam, gerekırse de haftada bır degıl ayda bır gotururdum cocugumu kendılerıne...

kayınvalidenizi ve pederinizi akıl ruh hastalıklarına bir gösterin ..bu ne şimdi şakamıı.....

Sizde de iyi sabir varmis. Allah dusmanima bile boyle kv vermesin. Ofof

sinir oldum ya. anne olmaya doyamamış belli. ama her şeyin vakti var. o da anne olmuş sırada babaannelik var. Allah sabır versin valla.

bir de telaşlanıp sana çok düşkün olmuş diyorlarmış. kime düşkün olacak mahalle bakkalına mı? annesi o ya. nasıl ismiyle hitap edecek. sert karşılık verin eşiniz de sizin arkanızdaymış zaten.

Eğer çocuk onlarla büyüsün diyorsanız haklısınız kırmayın ama yok ben doğurdum ben büyütürüm herkes yerini haddini bilecek diyorsanız acele önlem alın
Bırakın kırılan dökülen arkada kalsın
Çocuğunuzun tek bir anneye ihtiyacı var
Ciddi sorunlu gördüm kayınvalideyi

Buarada ben hamileyken devamlı kızlarına gebelik testi aldırıp kendi hamilemi diye defalarca yanımda baktı meğer menepoza girmiş :)
Ayol kadın belliki çocuk istiyor.
Benim kızımda anneme ben anne dediğim için anne derdi küçükken.Şimdi anneme anneanne diyor.Biraz daha aklı başına geldiğinde sadece sizin annesi olduğunuzu zaten bilecek.

Nasıl bu kadar yumusak cevaplar veriyorsunuz ya neden yani? Adamakıllı ağızlarının payını versenize sunların.
Kırılmasınlar diye diye tepenize cıkarmışsınız hadsizler. Yırtarım öyle diyen kaynananın ağzını eşimin anası atası farketmez.

Son düzenleme:
bu kadar saçma bir düşünce, yani pes doğrusu.ben olsam cevap verirdim.niye susuyorsunuz ki.herhalde size anne diyecek. nasıl insan bunlar ya şaşırdım

üzülsünler kırılsın kalpleri bi daha yapamazlar

Aklıma geldide. Kızım çok küçükken bana göre normal onlara göre çok zayıf bir bebekti. Her geldiğinde yavruma iyi bak zayıflatmışsın, kuzuma iyi bak zayıflatmışsın der dururdu.
Rn son dayanamadım o benim çocuüum. Dadısı değilim. onu benden çok kimse düşünemez daha iyi de kimse bakamaz. Gayet iyi bakıyorum dedim.
Kimseden çıt çıkmadı. Bi dahada sıkıyosa bana hesap sormaya kalksın.
Tamam torunları ama haddini bilecek herkes

Ayyyyyyyyy allahım sabır versin. .
Bu manyakların içinde iyisiniz iyi..
resmen çocuğu sahiplenmiş..
kıskanç Kaynana. .
uzak durun. .
bebeğinizle mutluluklar. .

Pdikolojik sorunlu herhalde kv kp.. Ne saçmalık öyle şey mi olurmuş .. Allahım ne insanlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…