Kızım Kime Anne Diyecek

Eşimde benim gibi cevap veriyor
E annesi tabiki alışcak tabiki düşkün olcak bana bile gelmiyor annesinden diye cevap veriyor

Yeni gördüm bu mesaji.
Daha sert ol. Daha sert cevap ver. Birdaha cocugumla ilgili bu anne muhabbetini duymak istemiyorum de, annesi benim de. Cocugumun psikolojisini bozmaya hakkiniz yok de.
Su güzelim hayati niye zindan eder insanlar birbirlerine Allah'im.

Sende bu ikizlerde neden sana anne diyor diye lütfen birdaha gittiğinde sor bakalım ismi ile hitap etsinler bundan böyle kvsana anne demesinler diye söyle !

Böyle seveceklerse sevmesinler benim çocuğumu aaa bu ne bee okurken daraldım. Valla bacım hiç alttan falan alma direk üste çık .Aaaa manyaklarmı neeeee

kayın valideniz menopozda değilse hemen doğuruversin bir tane. olmadı koruyucu annelik yapsın. o da mı olmadı eve evcil hayvan alsın. hayır çocuğunuza yazık. mesela benim oğlumda bana bazen anne diyor bazen adımla sesleniyor.du küçükken. çünkü herkes bana adımla sesleniyordu:) olurda çocuğunuz adınızı söylersede aman yıkılmayın, üzülmeyin. bir çocuk başkalarını ne kadar severse sevsin annesinin yerine kimi koyabilir?

Yok artik.. ne alaka o nasil bir euh hastaligi? Cocugun annesi sizsiniz niye babaannesine anne desin ki? Esinizi uyarin bence annesiyle bi konussun..normal degil

Kizm bana adimla seslenirse o zmn sesimi cikaririm susmam diyosun.
Olan olduktan snra konussan ne fayda?
Kadini assan kessende kafasi karisan bi cocugun agzindaki sozleri yok edemezsin.
Cocugunda olusan kafa karsikliligini nasil duzelteceksin?

Yapicaksan simdi bisey yap yada ölene kadr sus bence.
Goz gore gore olanlara izin veriyosun.

Ne sabırlı insansın canım ya.Hayatta herşey paylaşılır belkide evlat asla.Ben olsam çok takardım kafama ve cevabını verirdim.Sende geri durma bence.Bugün evladını senden kıskanıp sahiplenen yarın neler yapmaz.

Soktayim bu neyin kafasi yaaaaa dogurduklarina analik yapsin o once bi donsunde bu ne ya anne annelini bilcek babannede babannelini yok oyle bi dunya resmen hice sayiyolar cnm seni bence gidip gelmeyi azaltmalisin haftada bir gidiyorsa iki haftada bir gitmelisin ve uygun bi diille anne tabiki bana anne dicek diceksin ozamn senin olunda sana isminle hitap etsin de nasil bi duygu hic olurmu de ne bilim de biso ayy ne docemi bilemedim vala cildirmamak icten diil rabbim sana sabir versin canim....

tam diyorum bizim türk kadinlarimiz oglan anneliginde level atlatti, bundan sonra ne okusam ne görsem sasirmicam
birde bakiyorumki yeni bisey daha cikarmislar
kaliyorum öyle
terbiyemi bozmak istemiyorum simdi

sert tepkiler göstermelisin!
ilkine anne dedirtmek isteyen, ikincide amaaan senin var zaten bi tane buda benim olsun der

Torun evlattan tatlı olurmuş ama sizinkiler bi ayrı kaptırmış gidiyolar. Ama onları duymazdan gel canım nasıl istiyosan istedigin gibi yetiştir bi süre sonra zaten yorulacaklardır müdahale etmekten

Böyle konuları pardon densizlikleri okuyunca çıldırıyorum. Ne demek anne demeyecek ya.. Bunun sabrı olmaz kardeşim. Burada ben ne yapacağım diye konu açman bile yersiz... Daha ilk lafında ağzının payını verirdim, fazlasıyla sert olurdum. Ne eşimi, ne anasını ne de sülalesini tanırım. Benim de kızım var. Bu kadar tepkisiz olmayın lütfen. Ezdirmeyin kendinizi...

Kardeşim valla allah sabır versin. Benim bile burda kan beynine çıktı. Böyle bir saçmalık yok inan ki ya öyle saçma sey mi olur canm herkes yerini haddini bilecek yok öyle dalga senin yerine ben olsam önce eşimle konuşurdum bu durumun böyle giderse annene cikisicam de canm alttan aldikcaa üstüne gelir böyle şeyler asla taviz Verme ciddi yolla soyleyemiyosan Şakayla karışık söyle ne demek memesine süt isticene Rabbimden akıl istesin pis cadı.
Senin baban bana baba dicek damada ismini söylesin dese çoktan kıyamet kopmustu.
Taşıyıcı anne gibi sen bak doğur beni anne bilsin olur valla inan hayret ettim kardeşim.
Allah yardımcın olsun ama önlemini bir an önce al bu saçmalıga dur de canm

canım pardon da bu ne.
anneye anne denmediğini babaanneye anne dendiğini ilk kez duyuyorum. afedersin salakça

Kayinvalidelerin %90i bebeği fırsatını bulduğu an emzirmeyi dener, buna alıştık toplumca ama bu kadarını ilk kez duyuyorum. Taşıyıcı anne olarak görüyor sizi. Haddini en kısa zamanda bildirsin eşiniz, o yapamıyorsa siz.

Ben alışmamışım sanırım dumur oldum
Doğum yapmamış kadından süt mü gelirmiş
Sapık bu insanlar

Hayir bu gidip gelmeme meselesi degil. Atmak, araya mesafe koymakta degil.

Kesin bir dille soyleyecektiniz. Yani 12 ay boyunca kadın cocugun bana anne diyecek diye zirvalamis sen sonradan fark ettim diyosun? Cok ilginc dogrusu.

Bana boyle bir sey soylese kv ilk dedigi anda lafi agzina tikardim. Cunku mantiksiz, cunku sacma. Yani bu saka olarak algilanacak bir sey degil veya ilk torun hevesi oldugundan soylenecek bir soz degil bu bildigin dupeduz psikolojik sıkıntı belirtisi. Sucun büyüğü hala siz de bence. Hadi bir kere dedi aldiris etmediniz 2,3,4,5......100 kere demistir 12 ayda. Hic mi diyemediniz
"anne ne sacmaliyorsun o benim evladım neden sana anne desin, boyle bi seyi bir daha duymak istemiyorum" diye.

Zamaninda böyle net bir sekilde ifade etseniz suan israrci olamazdi ama simdi yapilacak tek sey daha keskin çözüm bulmak.

Ikinizin oldugu bi zamanda gel annem diye cocugu alirsa, kucagindan cek al. O senin evladin degil, benim evladim ona ancak ben annem derim o da ancak bana anne der, yerini bil sen onun babannesisin de. Bayagi sert bir sekilde soyle. Kuserse kussun, aglarsa aglasin. Taviz verme. Olmadi bir sure gidip gelme, cocuk bu kafası karışır, seni annesi bilene kadar araya mesafe koyun.

Bence baska sekilde halledemezsin. Tavizi veren sensin. 12 ayda tas olsam catlardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…