Onun annesi benim defalarca dedim
Ben doğurdum demedim
Araya mesafe koymamakla suclu olabilirim ama bunuda yapamazdım tabiatımda yok
Ayrıca ilk torun diye düşündüm hep ama 12 aydır her hafta her görüşmede halla bu konusulunca art niyet olduğunu anladım
Görüşmeme olamaz bu düşüneceğim en son şey atıp tutamam yalandan.
Ama konuşarakta halolmuyo bilmiyorum daha acık ne diyebilirim
Hayir bu gidip gelmeme meselesi degil. Atmak, araya mesafe koymakta degil.
Kesin bir dille soyleyecektiniz. Yani 12 ay boyunca kadın cocugun bana anne diyecek diye zirvalamis sen sonradan fark ettim diyosun? Cok ilginc dogrusu.
Bana boyle bir sey soylese kv ilk dedigi anda lafi agzina tikardim. Cunku mantiksiz, cunku sacma. Yani bu saka olarak algilanacak bir sey degil veya ilk torun hevesi oldugundan soylenecek bir soz degil bu bildigin dupeduz psikolojik sıkıntı belirtisi. Sucun büyüğü hala siz de bence. Hadi bir kere dedi aldiris etmediniz 2,3,4,5......100 kere demistir 12 ayda. Hic mi diyemediniz
"anne ne sacmaliyorsun o benim evladım neden sana anne desin, boyle bi seyi bir daha duymak istemiyorum" diye.
Zamaninda böyle net bir sekilde ifade etseniz suan israrci olamazdi ama simdi yapilacak tek sey daha keskin çözüm bulmak.
Ikinizin oldugu bi zamanda gel annem diye cocugu alirsa, kucagindan cek al. O senin evladin degil, benim evladim ona ancak ben annem derim o da ancak bana anne der, yerini bil sen onun babannesisin de. Bayagi sert bir sekilde soyle. Kuserse kussun, aglarsa aglasin. Taviz verme. Olmadi bir sure gidip gelme, cocuk bu kafası karışır, seni annesi bilene kadar araya mesafe koyun.
Bence baska sekilde halledemezsin. Tavizi veren sensin. 12 ayda tas olsam catlardim.