Kızım Kime Anne Diyecek

Tövbe ler olsun.bunlar insanın psikolojisini bozar.ya.ben kafayı yerdim heralde.hos bende başka türlü yedim ama.

Allahim sen bizi böyle insanlardan koruuuu, amiiiiin.

Allahim sizinde cooook yardimciniz olsun, bu kadar hasta ruhlu insanlarin yaninda!
Bence siz onlara mümkün oldugunca gitmeyin. Hem kendi sagliginiz icin hemde cocugunuzun sagligi icin. Cocuk daha cok masum, kandirirlar falan, allah korusun!

Amin
Haftada 1 annemlere ve onlara gidiyorum
Düzene oturmuş durum
Eşim 10 da bırakır akşam 10 a kadar her 2 tarafada böyle evlendiğimden beri.
Yani kızım bigün onun yanında banaa ismimle hitap ederse ozaman yıkılırım sanırım.
İşte ozaman bu düzeni bozarım süreyi uzatırım.

Halam ilk gelin dolayısıyla oğlu ilk torundu.dedesine x baba babaannesine x anne derdi askere gitti hala da aynı. Kendi anne babasına da normal anne baba.çocuğun hiçbirşeyine karıştırmadılar.çok çok şımarık büyüdü dedesinin kredi kartıyla gezerdi nerde lüks varsa son çıkan telefon hemen alırdı dedesi.halam bir keresinde öyle bir duruma gelmiş ki annesi ben miyim belli değil öyle alıştırdılar ki kendilerine sen kim oluyorsun da karışıyorsun demiş evlat olarak görmüyorum ölse üzülmem bile dedi.şakası bile kötü böyle birşeye asla izin vermeyin baştan onleminizi alın sınırınızı koyun.

Halam ilk gelin dolayısıyla oğlu ilk torundu.dedesine x baba babaannesine x anne derdi askere gitti hala da aynı. Kendi anne babasına da normal anne baba.çocuğun hiçbirşeyine karıştırmadılar.çok çok şımarık büyüdü dedesinin kredi kartıyla gezerdi nerde lüks varsa son çıkan telefon hemen alırdı dedesi.halam bir keresinde öyle bir duruma gelmiş ki annesi ben miyim belli değil öyle alıştırdılar ki kendilerine sen kim oluyorsun da karışıyorsun demiş evlat olarak görmüyorum ölse üzülmem bile dedi.şakası bile kötü böyle birşeye asla izin vermeyin baştan onleminizi alın sınırınızı koyun.

Hayır evlatlara doymamışlar desem
Eşim hariç şuan evde 4 cocukları var en kücükleri 14 yaşında ikiz
Seviyorlar Allah razı olsun da benim sorunum beni yok saymaları
Bu niye sana bukadar düşkün
Bu nasıl soru
Annesiyim dememde kesmiyoki her hafta aynı terane

Evet yanlış okumadınız başlığı
Hamileliğimden beri bu konu var gündemde desem inanırmısınız.
Hamileyken kayınvalidem sürekli bana babaanne demicek anne dicek sana isminle hitap etsin
Normal doğum yapamazsan sezeryan olursan ilk beni görsün bana düşkün olur diye diye
Normal doğumu cok istememe rağmen acılma olmadığı için 41. Haftanın sonunda sezeryan oldum söyledikleri okadar etkilediki düşünün 41 hafta stresden doğuramadım.
Kimileriniz ne olucak anne desin ne varki düşkün olsun diye bilir ama hamileyken illke anne olcak birini bu laflar cok etkiliyor keza ben ck etkilendim
41. Haftamda doğumumda belden aşağısı uyuşturularak oldum doğumumu niye ilk ben görim ilk benigörsün diye.
Kızım şuan 1 yaşında bilinçlice anne demeye başladı.
Dün kayınvalidemdeyiz kızım bana anne dedikce kayınpederimle bi telaş bi tasa.
Bu sana cok düşkün olmuş
Haftada bir gelmeniz yeterli değil
Ona anne deme
Habire annem annem diye elimden alıyo
Yani oraya gittimmi akşam olmak bilmiyo.
Hadi kayınvalidem gıcık olmam için yapıyor belliki kızımın bana benim kızıma ola düşkünlüğümüz rahatsı ediyor da
Kayınpederimde onla bir ağız cok alışmış sana
E pardonda alışcak tabiki
Ben ne yapmalıyım bu konuşmalar karşısında elimi ayağımı nereye koyim nasıl cevap verim şaşırıyorum
Ağzımdan sadece annesiyim tabiki düşkün olcak cıkıyor sadece
Kızımı seviyorlar Allah razı olsunda beni niye bukadar yok sayıyorlar anlamıyorum.
kusura bakmayında çok meraklıysa doğursun bir tane

Kadın çok istiyorsa dogursun bi tane . siz de rahatlayin o da rahatlasin. Annelik duygusunu mu doyuramamis nedir?:KK39:

Hayır evlatlara doymamışlar desem
Eşim hariç şuan evde 4 cocukları var en kücükleri 14 yaşında ikiz
Seviyorlar Allah razı olsun da benim sorunum beni yok saymaları
Bu niye sana bukadar düşkün
Bu nasıl soru
Annesiyim dememde kesmiyoki her hafta aynı terane
Doymamış ise doğursun kim ayiplayacak.sevmek ayrı şey sizden çocuğu uzaklaştırmak ayrı şey. Sevecek tabi ne güzel bir durum ama ona anne deme bana de ne demek.kuzenim de hala anne baba diyor askere giderken kendi öz babası annesi bu kadar uzulmemistir ama dedesi babannesi fenalaştı hastanelik oldu.anne babasını çok az arıyormuş ama dedesiyle hergün görüşüyormuş normal bir durum değil. İpleri verseniz siz de aynı durumda olacaksınız

böylesini ilk defa duydum valla :KK57: bence kayınvalidenizin kayınpederinizin psikolojik sorunları var. normal şartlarda böyle bir şeyi aklım almadı :) sizi oğullarından kıskanmalarından gözleri o kadar dönmüş ki çocuğunuzu bile sahipleniyorlar bu normal bir şey değil. çocuğunuzu hep annem annem diye sevin eşinizin ailesine de daha az gidin bence

Host lann.
Benim kizim baskasina niye anne desin? Ne ictin sen kayinvalidee??

Cefayi derdi ben cekiyim 9 ay sonra gitsin baskasina anne desin. Benim yavrum benim. O kadin kimmis be?

Ilk kez okudum boyle bi konu. Saskinim.

Kv ve Kp ruh hastaları açık vede net seni çok kötü şekilde kıskanıyorlar başka türlü bi açıklaması olamaz:KK53::KK51: manyağa bağlamışlar her hafta gitme bencede:KK12:

Host lann.
Benim kizim baskasina niye anne desin? Ne ictin sen kayinvalidee??

Cefayi derdi ben cekiyim 9 ay sonra gitsin baskasina anne desin. Benim yavrum benim. O kadin kimmis be?

Ilk kez okudum boyle bi konu. Saskinim.

Bende bizimkiler son örnek sanıyordum ama varmış benzer konular
Arkadaşlar yazdı

Kusura bakmayin ama bu tavizi siz vermissiniz.
Onun annesi benim BEN DOĞURDUUMM!!! dicektiniz. Konuyu kapatacaktiniz.

Yuz bulmuslar haliya s.cacaklar iste.
Ben sizi de suclu buldum.

Valla 9 ay kim karnında taşıdıysa ona anne diyecek. Bunun başka yolu yok. Millet iyice delirdi!

kk da duyduğum saçmalıklar sıralamasında birinci sıraya taşındı bu konu, yerinde olsam en yüksek perdeden uyarır devam ederseniz araya mesafe koyarım diye de tehdit ederim öyle saçmalık olmaz yavaş yavaş aklı ermeye başlayacak kafası karışır olmadık şeyler düşünebilir

Kusura bakmayin ama bu tavizi siz vermissiniz.
Onun annesi benim BEN DOĞURDUUMM!!! dicektiniz. Konuyu kapatacaktiniz.

Yuz bulmuslar haliya s.cacaklar iste.
Ben sizi de suclu buldum.

Onun annesi benim defalarca dedim
Ben doğurdum demedim
Araya mesafe koymamakla suclu olabilirim ama bunuda yapamazdım tabiatımda yok
Ayrıca ilk torun diye düşündüm hep ama 12 aydır her hafta her görüşmede halla bu konusulunca art niyet olduğunu anladım
Görüşmeme olamaz bu düşüneceğim en son şey atıp tutamam yalandan.
Ama konuşarakta halolmuyo bilmiyorum daha acık ne diyebilirim

Anne kaldıramıyacağın cevabı bana yaptırtma edebinle ya sus ya da hayır konuş demek lazım da,,,,

Ruh hastasi insanlar.
Suratlarina tüküresim geldi, cok afedersinde.
Manyak mi ne bunlar ya. Kim dogurduysa ona anne diyecek tabii ki, Allah dünyayi öyle yaratmis, doguran kimse annede odur.
Cocugunda psikolojisini bozacaklar, anne kim bilmeyecek.
Esin ne diyor bu duruma?

X