- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
Sen de buna ses çıkartmiyorsun öyle mi? Ben mi fenayim acaba kaynanam öyle diyecek ve ben Susup aaa annesiyim ben diyip suscamEvet yanlış okumadınız başlığı
Hamileliğimden beri bu konu var gündemde desem inanırmısınız.
Hamileyken kayınvalidem sürekli bana babaanne demicek anne dicek sana isminle hitap etsin
Normal doğum yapamazsan sezeryan olursan ilk beni görsün bana düşkün olur diye diye
Normal doğumu cok istememe rağmen acılma olmadığı için 41. Haftanın sonunda sezeryan oldum söyledikleri okadar etkilediki düşünün 41 hafta stresden doğuramadım.
Kimileriniz ne olucak anne desin ne varki düşkün olsun diye bilir ama hamileyken illke anne olcak birini bu laflar cok etkiliyor keza ben ck etkilendim
41. Haftamda doğumumda belden aşağısı uyuşturularak oldum doğumumu niye ilk ben görim ilk benigörsün diye.
Kızım şuan 1 yaşında bilinçlice anne demeye başladı.
Dün kayınvalidemdeyiz kızım bana anne dedikce kayınpederimle bi telaş bi tasa.
Bu sana cok düşkün olmuş
Haftada bir gelmeniz yeterli değil
Ona anne deme
Habire annem annem diye elimden alıyo
Yani oraya gittimmi akşam olmak bilmiyo.
Hadi kayınvalidem gıcık olmam için yapıyor belliki kızımın bana benim kızıma ola düşkünlüğümüz rahatsı ediyor da
Kayınpederimde onla bir ağız cok alışmış sana
E pardonda alışcak tabiki
Ben ne yapmalıyım bu konuşmalar karşısında elimi ayağımı nereye koyim nasıl cevap verim şaşırıyorum
Ağzımdan sadece annesiyim tabiki düşkün olcak cıkıyor sadece
Kızımı seviyorlar Allah razı olsunda beni niye bukadar yok sayıyorlar anlamıyorum.
kızımı mı götürücem dedi? kızımı? şaka olmalı neden bu kadar sakinsiniz siz.Hanımlar yarın memleketine gidiyor 15 günlüğüne beni aradı valizimi istedi
Laf arasında kızımıda valize koyup götürcem dedi.
Hım beni o valizin neresine sığdırcaksınız kızım ANNESİ olmadan hiçbir yere gidemez dedim. Gülerek
Lafı değiştirdi hemen
Ben benimle alakalı haksız bi konuda cevabımı hemen veririm ama ne bilim bu konuda sessiz kaldım buda arsızlaştırdı
Sağolun biraz cesaretlendim
Torunu kırılmasınlar kendiletini cekmesinler dedim hata ettim. Şimdi bu konuda zorlanıyorum
Yarın ordayım bakalım gene neler olcak
Kayinvalidelerin %90i bebeği fırsatını bulduğu an emzirmeyi dener, buna alıştık toplumca ama bu kadarını ilk kez duyuyorum. Taşıyıcı anne olarak görüyor sizi. Haddini en kısa zamanda bildirsin eşiniz, o yapamıyorsa siz.
Evet çok sinir bozucu bir durum. Ama isterse 7/24 görsünler o çocuk sana anne der. Sen "babaanne güle güle de kızım" "hadi sen babaanne nin kucağına otur kızım " diye her seferinde bastır. Oldu olacak kp de baba desin. Ne garip insanlar var ya . Kaç yaşına gelmişler annelik babalık nedir bilmiyor mu bu insanlar.Evet yanlış okumadınız başlığı
Hamileyken kayınvalidem sürekli bana babaanne demicek anne dicek sana isminle hitap etsin
Normal doğum yapamazsan sezeryan olursan ilk beni görsün bana düşkün olur diye diye
Normal doğumu cok istememe rağmen acılma olmadığı için 41. Haftanın sonunda sezeryan oldum söyledikleri okadar etkilediki düşünün 41 hafta stresden doğuramadım.
Kimileriniz ne olucak anne desin ne varki düşkün olsun diye bilir ama hamileyken illke anne olcak birini bu laflar cok etkiliyor keza ben ck etkilendim
41. Haftamda doğumumda belden aşağısı uyuşturularak oldum doğumumu niye ilk ben görim ilk benigörsün diye.
Bu sana cok düşkün olmuş
Ona anne deme
Hadi kayınvalidem gıcık olmam için yapıyor belliki kızımın bana benim kızıma ola düşkünlüğümüz rahatsı ediyor da
Ben ne yapmalıyım bu konuşmalar karşısında elimi ayağımı nereye koyim nasıl cevap verim şaşırıyorum
Kızımı seviyorlar Allah razı olsunda beni niye bukadar yok sayıyorlar anlamıyorum.
Hayır evlatlara doymamışlar desem
Eşim hariç şuan evde 4 cocukları var en kücükleri 14 yaşında ikiz
Seviyorlar Allah razı olsun da benim sorunum beni yok saymaları
Bu niye sana bukadar düşkün
Bu nasıl soru
Annesiyim dememde kesmiyoki her hafta aynı terane
Valla esinde anladigim kadariyla senin gibi düşünüyor. Eşine bu durumun seni uzdugunu isimle hitap et ilk beni gorsun seni gormesin diyo dedin mi dee yani. Ve oraya gidince hep beraberken sakine ama muhakkak bunlari de benim ilk bebegim bana bu şekilde yaklasmanizi hic beklemezdim. Tabiki bana alisacak doğumu sezeryan yap ilk ben goreyim bana alışsin sana isimle hitap etsin bana anne desin diyerek kendinize alistirmaya calismanizda beni üzdü bu şekilde devam edip beni daha fazla yipratmayin esim size ismiyle mi hitap ediyo deEvet yanlış okumadınız başlığı
Bu sana cok düşkün olmuş
Ona anne deme