Kızım Kime Anne Diyecek

Şok oldum resmen. Neyin mantığını yaşıyorlar anlamadım. Tabiki sana ANNE ona da BABAANNE diyecek.tabiki sana düşkün olacak. Bunlar doğal şeyler.bian önce onları Bakırköy e gönderin.neyin kafasını yyaşıyorlar anlamadım. Eşiniz bu duruma suskun mu kalıyor?

boyle birsey icin konu bile acilmaz.... bu nedir yaa iyice sacmaliyorsunuz anneliginizi bari savunun kendi kendinize, yok kocan nerde falan buna gerek yokki bunu bari yapin bi zahmet...

cok sevmem tanımadıgım ınsanlar hakkında bu tarz yorum yapmayı ama hepsı delı .
dna ları bozuk kayınvalıdenınde kayınpederınde .
Allah muhafaza sakın bunlara saatlıgıne bırakıp pazara felan gdım deme geldıgınde polısı arar bırı evımı bastı cocugumu calmaya calısıyor der bu manyak.

Sen de buna ses çıkartmiyorsun öyle mi? Ben mi fenayim acaba kaynanam öyle diyecek ve ben Susup aaa annesiyim ben diyip suscam

Hanımlar yarın memleketine gidiyor 15 günlüğüne beni aradı valizimi istedi
Laf arasında kızımıda valize koyup götürcem dedi.
Hım beni o valizin neresine sığdırcaksınız kızım ANNESİ olmadan hiçbir yere gidemez dedim. Gülerek
Lafı değiştirdi hemen
Ben benimle alakalı haksız bi konuda cevabımı hemen veririm ama ne bilim bu konuda sessiz kaldım buda arsızlaştırdı
Sağolun biraz cesaretlendim
Torunu kırılmasınlar kendiletini cekmesinler dedim hata ettim. Şimdi bu konuda zorlanıyorum
Yarın ordayım bakalım gene neler olcak

Oğlunu, ailesini, malını, güzelliğini kıskananı gördüm de...
Kayınvalideniz kıskançlıkta yeni çığır açmış 'evladınız'ı kıskanıyor...
Koca bir pess diyor, tez zamanda ona akıl fikir size de bol sabır diliyorum.
Daha neler ya...

Kayınvalidenle kayınpederine sorsana, ne kullanıyolarmış, bana da söylesinler nolur..
Bu kafaya ulaşmak isterim ..

kızımı mı götürücem dedi? kızımı? şaka olmalı neden bu kadar sakinsiniz siz.

Takma kafana relax ol sensin annesi senin kokun bile bambaşka
bende cok tedirgin olurdum bu konuda ikiz kizlarim sirf benden baskasina alismasinlar diye nasil tavir aldiysam 1 yasina gelmeden gittiler yanimdan.
herneyse senin kokun yeter kim ne yaparsa yapsin sen rahat ol guvenle baglamissindir zaten bebisini takma bosver ruh hastalarini

Sinirlerim zipladi akşam akşam . Tabiki size anne diyecek. Hiç gitmeyin ben olsam asla Gitmezdim.. Eşiniz ne diyor bu duruma ya şaştım kaldım :/

töbe töbe oğluyla o şaapmış sanki. hasta onlar hasta kızını da al kaç bence :)

hadi ya öyle mi çok ilginç ve de sinir bozucu bir durum, sanırım annelik kadınlık hormonları ve kadınsı bir rekabetten kaynaklanıyor....Bir çocuğum olsa mecburiyet dışında başkası emzirmesi fikri bile itici.

Evet çok sinir bozucu bir durum. Ama isterse 7/24 görsünler o çocuk sana anne der. Sen "babaanne güle güle de kızım" "hadi sen babaanne nin kucağına otur kızım " diye her seferinde bastır. Oldu olacak kp de baba desin. Ne garip insanlar var ya . Kaç yaşına gelmişler annelik babalık nedir bilmiyor mu bu insanlar.

Kime düşkün olacak başka acaba, annesi olduğu için olabilir mi...o yaşta bebek annesinin kokusunu almadan uyuyamaz bile düşkün olacak tabii...
kendi çocukları kime düşkünmüş hiç mi empati kurmuyor yoksa kıskanıyor mu ne anlamadım...çok sakinsiniz ben sert konuşurdum. kızınıza şimdiden öğretin " babaannesi.." şeklinde hitap edin babaanne aşağı babaanne yukarı çocuğun kulağında öyle yer etsin... annecimm annemmm diye hitap edin kızınıza da...

Kızımı dediği zaman senin kızından bahsettiğini anlamış gibi yapmayacaktın.gorumcenden bahsedip koca kızı valize niye koyuyorsun o da gelmiyor mu sizinle hem diye sorsaydın .benim kaygana telefonda oğlum napıyor demişti işe gitti dedim o değil onu sormuyorum benim oğlumun adını sordu haa onu mu soruyorsun oğlum deyince bende senin oğlundan bahsediyorsun sandım dedim bir daha kendi oğluyla benim oğlumu ayırt edebildi

Tek suçlu sizsiniz şu an sizin annelik vasfınızın manevi kuvvetini rahatlıkla ölçme hakkını görüyorum kendimde..

Valla esinde anladigim kadariyla senin gibi düşünüyor. Eşine bu durumun seni uzdugunu isimle hitap et ilk beni gorsun seni gormesin diyo dedin mi dee yani. Ve oraya gidince hep beraberken sakine ama muhakkak bunlari de benim ilk bebegim bana bu şekilde yaklasmanizi hic beklemezdim. Tabiki bana alisacak doğumu sezeryan yap ilk ben goreyim bana alışsin sana isimle hitap etsin bana anne desin diyerek kendinize alistirmaya calismanizda beni üzdü bu şekilde devam edip beni daha fazla yipratmayin esim size ismiyle mi hitap ediyo de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…