- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
çok haklısın, davranışlarının komik olduğunu hissettirin. iki oğluma da babaannesi baktı ikisi de babaannesine anne dedi. hatta ufaklık 1,5 yaşında anne diye ya da ismiyle sesleniyor. bunu kasıtlı yapmadı, öğretmedi çocukların içinden geldi. iki oğlum da bana çok düşkün. hatta kayınvalidem "ben ne kadar iyi baksam da annesinin yeri başkadır, anne gibi olur mu" der.Kahkaha atarak ne bekliyordunuz size mi anne diyecek bana mi deyingercekten komik davrandiklarini sacmaladiklrini hissetttirin.alay edin Haftada birden de fazla gitmeyin madem alismasin onlara insani zorla bu hale getiryolar iste. Onun annesi sensin senden daha cok kime baglanabilir ki
Kv n cok guzel demis. Gercekten de oyle . En iyi sekilde de bakilsa cocuklar annesini farkli yere koyar. O yuzden endiselenme konu sahibi aranizdaki baga istese de o sahip olamazçok haklısın, davranışlarının komik olduğunu hissettirin. iki oğluma da babaannesi baktı ikisi de babaannesine anne dedi. hatta ufaklık 1,5 yaşında anne diye ya da ismiyle sesleniyor. bunu kasıtlı yapmadı, öğretmedi çocukların içinden geldi. iki oğlum da bana çok düşkün. hatta kayınvalidem "ben ne kadar iyi baksam da annesinin yeri başkadır, anne gibi olur mu" der.
burada kaynana tutması nerede.ben konu sahibine çocuğun kendi annesini bileceğini yazdım zaten.ne kadar zorlansa da annesini her bebek bilir.anneler sorunlu olsa bile,çocuklarını dövüp yerden yere vursa bile o çocuklar anne diye gider paçasına yapışır.Egem bu konuda olmamış bu kv. Tutmak :) Önemli olan sonradan öğrenmek değil ki kv.ve kp.in bu tutumu. Çok yanlış. Anneyi hiçe saymaktır bu.
Hiç bir anneannenin , " torunum bana anne desin" diye direteceklerini sanmıyorum ki diretirlerse emin olun ki insanın kendi annesi bile olsa zoruna gider.
Bu anlattığınız durumlar tamamen doğal gelişmiş bir süreç.
Ve lütfen herkes kabul etsin artık erkeğinde kadınında kendi anneleriyle olan bağları , eşleriyle olan bağları gibi olmaz , olamaz.
Bağı geçtim annene istediğini söylersin ve sen onun doğurduğu veya baktığı kişi olduğun için sana hep daha özenlidirler, sözünü dinlerler, bir cümleni büyütmezler..
Bu karşı taraf için asla söz konusu olmuyor.
...
Bu konuda da net tavrını koymalı konu sahibinin eşi.. " Karım bu yaptığınıza üzülüyor, artık bunu duymak istemiyorum" şeklinde.
Konu sahibinin kayınvalidesi ruh hastası o tamam da. Bazı yorumlara da şaşırıyorum. Kayınvalidem annem diye sevemez diye yorumlar okudum. Benim kayınvalidem dünya iyisi bir kadın annem diye de sever babaannem diye de. Ne var bunda. Bende bebek görünce annem diye severim. Bu bir sevme şekli bana göre. Tabii tuhaf kayınvalideleri bunun dışında tutuyorum ama bana garip gelmez annem diye sevilmesi
burada kaynana tutması nerede.ben konu sahibine çocuğun kendi annesini bileceğini yazdım zaten.ne kadar zorlansa da annesini her bebek bilir.anneler sorunlu olsa bile,çocuklarını dövüp yerden yere vursa bile o çocuklar anne diye gider paçasına yapışır.
arkadaşımın torunu için diyorsun ki,kendi kendine gelişen bir olay.pekii bir bebek de kendi kendine babaanneye anne dese kaçınız bunu kabullenirsiniz amannnn dersiniz.kendi annemiz ya bizlere hep hatasız geliyor,doğru geliyor.
ben arkadaşımın kızına sordum,bebeğin babaannesine anne dese ne düşünürdün dedim.cevap veremedi zira kaynanası yok.belki hoşlanmazdım dedi.
diğer örnekte ki tanıdığımın çocuğu anneanneyle yaşıyor ama babaannesine göstermiyor,kaynanası ile sorun yaşadığı için..hatta çocuk anneannesine beni babaanneme götür diyormuş.anneanne de kızından gizli arada bir gösteriyor.
evet erkek annesiyim,aynı zamanda da bir gelinimEgem, siz erkek çocuğu annesi olduğunuz için konuları hep bu yönden değerlendiriyorsunuz.
Daha önceki mesajımda da dedim ne kv. de ne de gelinler anne kız gibi olamaz. Siz kv.denize bir söz söylersiniz bu olur on söz.
Annenize bir söz soylersiniz " derdini anlat çözelim" der.
Burada neler okuduk.. Hangi gelin bu yazılanlara tepkisiz kalıpta kendiliğinden gelişen bu duruma eyvallah der ?
evet erkek annesiyim,aynı zamanda da bir gelinim
ayrıca burada okuduklarımdan sonra Allah nasip eder de torunlarım olursa yaklaşmayacağım bile
evet kayınvalidem çocuklarıma benden iyi bakıyor, üzerlerine çok düşüyor. ama benim yerimi doldurması imkansız O da bunun farkında dile de getiryor. hatta " iki gözden ayırmasın" der.Kv n cok guzel demis. Gercekten de oyle . En iyi sekilde de bakilsa cocuklar annesini farkli yere koyar. O yuzden endiselenme konu sahibi aranizdaki baga istese de o sahip olamaz