Kızım Kime Anne Diyecek

Doğum yaptığım gün odada diyorki
Ah Allahım mememe süt verseydin nolurdu ben bakardım kimseye vermezdim
Bunu bile dedi herkesin içinde
tek kelimeyle kafayı yemiş kadın :p sütü olsa ne olacaktı onamı verecektin annesi emziri çocuğu kendi çocuklarını emzirmemişmi acaba:KK64::KK64:

Çok ilginç insanlar var, çocuk annesine anne demeyecek babanneye mi diyecekmiş!!!!

Kadın tam bir rahatsız başka çocuğu yokmu . Bakalım bizim k valide ne maceralar yaşatacak..

Aynı evde yaşamıyorsanız hiç sorun değil :KK66:
Çocuğunuz en çok sizi görüp bileceği için size daha yakın olur.Biraz büyüdüğünde kızınız bile rahatsız olur bu durumdan..
Allah yardımcınız olsun .Bir bırakmıyorlar evliliğin,hamileliğin,çocuk büyütmenin tadïna varılsın. :KK12:
Bebeğinizi sağlıkla büyütün. :emir_bebek::nazar:

Aynı evde yaşamıyorsanız hiç sorun değil :KK66:
Çocuğunuz en çok sizi görüp bileceği için size daha yakın olur.Biraz büyüdüğünde kızınız bile rahatsız olur bu durumdan..
Allah yardımcınız olsun .Bir bırakmıyorlar evliliğin,hamileliğin,çocuk büyütmenin tadïna varılsın. :KK12:
Bebeğinizi sağlıkla büyütün. :emir_bebek::nazar:

Allah razı olsun
Tşk ederim hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün inşallah

Allahim sen bizi böyle insanlardan koruuuu, amiiiiin.

Allahim sizinde cooook yardimciniz olsun, bu kadar hasta ruhlu insanlarin yaninda!
Bence siz onlara mümkün oldugunca gitmeyin. Hem kendi sagliginiz icin hemde cocugunuzun sagligi icin. Cocuk daha cok masum, kandirirlar falan, allah korusun!

bazen yani olumsuz yorum yapmak istemiyorum oyle seyler duyuyorum ki sok oluyorum sinirleniyorum aslinda debin dedigimi esinin temesi daha etkili olur da der mi bilmiyorum neyse allah sabir versin

çocuğun senin yumurtalığınla olsun dokuz ay karnında taşı sırf sezeryan doğurdun diye ilk kaynananı görsün ona anne desin bu ne dangalalıktır yahu hayatımda böyle saçmalık duymadım
sana düşkün olacak herhalde çocuk annesi sensin
onu ben doğurdum annesi benim bana anne diyecek diyemedin mi?
eşin napıyo bu arada armut mu topluyor
kaynanan ve kayınpederin resmen psikopat

Konuyu okuyunca içimdeki nefret hortladi
benim anneme de benzer şeyleri yaptılar hatta ben bir süre annemden korkarak yasamistim babaanne sayesinde

Nasıl görüşmim
Eşim ailemle görüşmek istemezse
Bunu asla kabul edemem
Böyle fikirdeyken eşime bunu niye yapim
Cok bencilce olur makul ölcüde bu durumdan cıkmayı artık annesinin sadece bi tane olduğunu daha acık nasıl dile getiririm diye konu actım bide biraz olsun destek alıp rahatlamak için
Niyetim hiç bi zaman görüşmemek olmadı olmaz diyede umuyorum

madem bu kadar empati yapabiliyosunuz bence su yonden dusunun. senin baban bu cocuk bana baba desin kendi babasini saymasin. aman keske olsada soy adimi versem dese esin ne derdi acaba?
bence ayni hatta seninkinden altta kalir bir durum.
eger gercekten kvden dogum yaptigin gun keske mememe sut gelseydide ben emzirseydim dediyse ve halen daha onlarla bu denli sik gorusmeye devam edebiliyorsan, dogrusu soyleyecek pek fazla sey kalmamis.
size bu ruh sagligi pekte yerinde olmayan kisilerle iyi eglenceler diliyorum.

Evet yanlış okumadınız başlığı
Hamileliğimden beri bu konu var gündemde desem inanırmısınız.
Hamileyken kayınvalidem sürekli bana babaanne demicek anne dicek sana isminle hitap etsin
Normal doğum yapamazsan sezeryan olursan ilk beni görsün bana düşkün olur diye diye
Normal doğumu cok istememe rağmen acılma olmadığı için 41. Haftanın sonunda sezeryan oldum söyledikleri okadar etkilediki düşünün 41 hafta stresden doğuramadım.
Kimileriniz ne olucak anne desin ne varki düşkün olsun diye bilir ama hamileyken illke anne olcak birini bu laflar cok etkiliyor keza ben ck etkilendim
41. Haftamda doğumumda belden aşağısı uyuşturularak oldum doğumumu niye ilk ben görim ilk benigörsün diye.
Kızım şuan 1 yaşında bilinçlice anne demeye başladı.
Dün kayınvalidemdeyiz kızım bana anne dedikce kayınpederimle bi telaş bi tasa.
Bu sana cok düşkün olmuş
Haftada bir gelmeniz yeterli değil
Ona anne deme
Habire annem annem diye elimden alıyo
Yani oraya gittimmi akşam olmak bilmiyo.
Hadi kayınvalidem gıcık olmam için yapıyor belliki kızımın bana benim kızıma ola düşkünlüğümüz rahatsı ediyor da
Kayınpederimde onla bir ağız cok alışmış sana
E pardonda alışcak tabiki
Ben ne yapmalıyım bu konuşmalar karşısında elimi ayağımı nereye koyim nasıl cevap verim şaşırıyorum
Ağzımdan sadece annesiyim tabiki düşkün olcak cıkıyor sadece
Kızımı seviyorlar Allah razı olsunda beni niye bukadar yok sayıyorlar anlamıyorum.
Ortaligi ayaga kaldiririm ne munasebet!!! Bence sertsert konusma zamanidir gitsin kendi evlatlik alsin anneligee doymadiysadoymadiysa ay cokcok sinirlendim!

Delirmisler her halde sonuna kadar okuyamadim bile sinir oldum cunku... Anne degilim ama cocugumla alakali boyle cumle duysam yasina basina bslakmadan dilini munasip yerine monte ederdim.esiniz ne diyor bu duruma. Bu akil hastalari cocugunuzu kacirip gotururler bile manyaklar uzak tutun

madem bu kadar empati yapabiliyosunuz bence su yonden dusunun. senin baban bu cocuk bana baba desin kendi babasini saymasin. aman keske olsada soy adimi versem dese esin ne derdi acaba?
bence ayni hatta seninkinden altta kalir bir durum.
eger gercekten kvden dogum yaptigin gun keske mememe sut gelseydide ben emzirseydim dediyse ve halen daha onlarla bu denli sik gorusmeye devam edebiliyorsan, dogrusu soyleyecek pek fazla sey kalmamis.
size bu ruh sagligi pekte yerinde olmayan kisilerle iyi eglenceler diliyorum.

Saygı duyuyorum yorumuna tabiki herkesle aynı düşüncede olcam diye bişey yok
Sizde haklısınız ama ben en azında bu olayda gemileri yakma tarafında değilim
Tabiki babam eşime böyle bi tavır takınsa eşimden cok ben tepki veririm
Ama eşimin görüşmeme kararı almasına cok üzülürüm
Hayatımızı zora sokan her insanla görüşmeme kararı alsak yapayanlız bi yaşam sürmemiz gerekir
Kaldıki kayınvalidem hakkımda ne düşünür ne hisseder hiçbi zaman samimi fikrini öğrenemesemde
Kızımın babaanne dedesinden ayrı görüşmeyen bi evlat olmasını hiç istemem
Tekrar diyorum saygı duyuyorum düşüncelerine

Çüşşşş...... Tımarhanelik mi bunlar bu ne be kardeşim? Ruh hastası manyaklar.Şunu filmde görsem yok deve amma abartmışlar böylede şey olurmu derdim.Vallahi oluyomuş hayatta neler var yaa.Aaa.... Şaşkınlıktan yapıcak yorum bulamadım o ne ya?

X