Tuvalet Eğitimi kizim kakasini yapmiyor yardim lutfen...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Götürüyorumcanim merak etme 2 de randevum var. ilac kullanmadan dogal bir yöntemi varmi diyesoruyorum zaten. Ayni durumu yasayanlar birbirine yardimci olabiliyor sonucta

Dort kayisiyi cok sicak suya koy..bes dak beklet yedir..suyunuda icirrr...bak nasil yapiyor...ayrica uc yasinda daha yenimi tuvalet aliskanligini ogreniyor....neden.?
3 yaş geç değil tuvalet eğitimi için. 2 yaş başlama yaşıdır eğitime ama her çocuk aynı değil hemen öğrenemiyor.

Sakın sakın başlama canım. Özellikle kardeşin doğacağı dönemde hiç önermiyorlar. Hem çok küçük hemen öğrenemeyeceği için seni çok yorar hamile halinle.

Sakın sakın başlama canım. Özellikle kardeşin doğacağı dönemde hiç önermiyorlar. Hem çok küçük hemen öğrenemeyeceği için seni çok yorar hamile halinle.
haklısın, başarabilirsem doğuma yakın (20 aylık falan olacak) başaramazsam doğumdan 6-7 ay sonrasına kadar sarkıtacağım.
Sürecin ne kadar sancılı olduğunu bilmediğim için ahkam kesmekte istemiyorum.
İndirimle bez kampanyalarını takibe devam o halde

Benim bebelerin arasında da 16 ay var. Büyük 3 yaşında öğrendi tuvaleti. 3 günde geceli gündüzlü bıraktı. Ne o stres oldu ne ben sinirlerimi harap ettim.
Şimdiden stokla bezleri :)

Lütfen doktora götür.

Zeytinyagi icirin inek sütü iciyosa ya kesin ya da sulandirip verin bol su taze meyvesuyu icirin
Afedersiniz ama iyice taşlastiysa dusa sokup ilik suya oturtarak yaptırabilirsiniz

Ozel den adini yazabilirmisiniz arastirmak istiyorum

Adi gliserin fitil
cocuklar ve buyukler icin ayri satiliyor
fitil makatta eriyor
ufacik bir ikinmada kaka kolayca cikiyor
acitmiyor ve tamami disari atiliyor
gebelikte kullandim
yenidoganda da kullanildigini biliyorum
kesinlikle ise yariyor

Yine soyliyim
z.yagi meyve suyu falan gelecek kakayi yumusatir
su durumda isine asla yaramaz

sert kaka oldugu icin cocuk aci cekiyor
benim kizimda 32 aylik
gunah yani
biran once acisiz yapmasi lazim
agri yapar
dogal yontemler su durumda ise yaramaz

Dokrorumuz duphalac diye bi ilac verdi ve yarim saate varmadan yapti ve rahatladi sonunda. Ayrica doktor kuru kayisi ve inciri suda bekletip suyunu icirmemi soyledi. Hepinize teşekkür ederim

Arkadaslar birde sunu söylemek istiyorum. Bu konuda benide bir arkadas bilgilendirdi peygamber efendimiz zamaninda yasayan cok onemli bir sahabi varmis ve adi hz. Kaka imis, onu sevmeyen yahudiler diskilarina kaka demeye baslamislar ve günümüze kadar gelmiş.

merhaba
benim kızimda 3 yasinda 5 ay önce tuvalet egitimi vermeye başladım ve tam 4 ay bu sorunla mücadele ettim annem gil sürekli dr götür diyodu bende dr ne yapacak ki sonucda bu kız korkuyo dedim.
ve 4 ay sonra gittim kızım 4 günde kakasını yapmayı alıştı korkusunu yendi.
Dr once neler yememesi gerektiğini soyledi pilav makarna ve patates gibi katı yiyecekler
daha sonrada krem verdi poposuna surmem için su an adını hatirlamiyorum ama istersen bulurum.bu kremi yemek yedikten sonra sür dedi popusunu yanı kakasını yaptigi yeri hafif uyusturuyor ve acı hissetmiyo
sonra bağırsak düzenleyici ilac kullandık.
vee gunde 1 çay kasigi atarax dr bunu mecbur verdi kızım sakinlessin diye.
brn bunlari 3 4 gün uyguladım daha sonra hiç birşey yapmadan olay çözüldü

Dokrorumuz duphalac diye bi ilac verdi ve yarim saate varmadan yapti ve rahatladi sonunda. Ayrica doktor kuru kayisi ve inciri suda bekletip suyunu icirmemi soyledi. Hepinize teşekkür ederim
Ameliyattan sonra bana da vermişti. Çok iyi bir ilaçtır. Umarım bir daha ihtiyacınız olmaz.

evet bende duymuştum hatta buna benzer bikaç örnek daha var kızınız içinde verilen ilaç gayet güzel bağırsak çalıştırıyor fakat alışkanlık yaptırmayın ve günlük aynı saatlerde yaptırmaya çalışın ve doktorun dediği gibi kayısı hoşafı tarzı şeyler bağırsak çalıştırır hatta kayısıları az bi suda kaynatıp suyu ile blendrden geçirip mama şeklinde verin üstüne su içirin gayet güzel tuvalete çıkacaktır

Çokta küçük ya. Atarax yerine Passiflora kullansaydınız keşke.

kizim temmiz 2012 li1 yasindan beri biaycis bi ay kaka derken üstüne dustum ogrenir gibi oldu vazgeçti.

altına iseyen insn olmadiginagore ogrenir bilincli ogrenmesi daha iyi dedimhersey mukemmel 2 aydir bez takmiyordu gece haric hava soguyuncayaza erteledi m acelesi yok

Maelesef benimkide öyle.. çorbayı redoediyor... sıvı süt ve su.. hep katı gida istiyor napcam bilmyorm dr a gittk ne sancılar cekti yaparken lavman verdiler... beslenmesi yanlış ama reddediyor... hergün z.yağı veriyorm

Ya gerçekten çok üzülüyorum.... Öncelikle küçücük bedenlere atarax veren dr ları duyunca.... Yazılacak çok şey var ama yazmayacağım... Sadece '' sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyorsak, okuyun, araştırın'' diyeceğim.... hepinize bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…