çok teşekkür ederim inşallah biz duamızı ediyoruz her türlü şifa Rabbimden..Helal olsun sizin gibi aileye. Anneye babaya ebeveyne. Ne kadar biliçlisiniz harika bir seçim yapmışınız derecenizden dolayıda ayrıca tebrik ederim...
Rabbim şifa nasip etsin eli öpülesi annelerdensiniz. Çok yıpratıcı olsa gerek hem maddi hem manevi emekleriniz boşa çıkmasın inşallah güzel sonuçlarla bitsin herşey...
Sorular genel kültür seviyesindeydi diğerleri de aklımda kalmış. Genelde komşu çocuklarına falan da yardım ediyordum soru sorarlarsa. Matematik öğretmeni olunca matematik puanımın yüksek olması işe yaradı. yani sınavın %30u zordu %20si orta, %50si çok kolaydı..Tebrik ederim. Çok çalışmadan nasıl 360. Oldunuz?
Teşekkür ederim övülmek değil amacım ama ilham olmak isterimSizi nasıl öveceğimi bilemedim, harikasınız, yolunuz açık olsun
çok teşekkür ederimtebrık ederim
çok teşekkür ederim ben de aslen sayısalcıyım ve 15 yıl önce girdiğimde de sözelim kötü idi ama bu sene şansıma sözel konuları genel kültür bulmaca soruları gibi geldi bana. sözel hiç çalışmadım ve paralı da olsa bu bölümü okuyacağım dedim. edebiyat hariç coğ-tarih-felsefe grubunda 7 yanlışım var kendim bile inanamadım.Öncelikle çooook tebrik ederim ve çok geçmiş olsun kızınız için çok üzüldüm maalesef böyle çocuklarımız için devlet tam olarak destek sağlamıyor umarim kızınız ve sizin yolunuz açık olur. Özel eğitim öğretmenliği dediğinize göre sozelden hazırlandınız ve 360. oldunuz. Bence sozelden hazırlanmak ve başarmak daha büyük bir başarı özellikle sayısal alana göre en azından ben öyle düşünüyorum çünkü iki sene hazırlandım sınava ve her ikisinde de sözel dersleri yapamadığım için kaybettim hukuk beklerken ilk yıl yaptığım sıralamaya yakın geldi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve hala da yaşıyorum gideceğim üniveriste Hacettepe gibi güzel bir Üniversite fakat istediğim bölüm değil ve benim tekrar kalmaya gücüm yoktu çünkü ikinci kez aynı hatayı yapmak kadar kötü bir şey yok sizi canı gönülden tebrik ediyorum tekrar hazırlanmayi düşünüyorum ama yaşadığım hayal kırıklığıni nasıl atlaticam üniversite okurken nasıl olucak ne yapacağım hiçbir fikrim yok sizi tekrar tebrik ederim hele de tarih felsefe edebiyat yapmak zor bana göre :))))
İnşallah pişman değildir:)bir yerde engelli çocukların ailelerini seçerek dünyaya geldiklerine ilişkin bir yazı okumuştum.. sizin yavrunuzda sizi seçerek en doğru kararı vermiş ne mutlu ona ne mutlu size.. Gönlünüzce olsun her şey
çok teşekkür ediyorumMaşallah diyorumYeni okul döneminde başarılar
çok sağolunTebrik ediyorum.
İsteyen neler başarmaz ki.
Meleğiniz çok şanslı böyle bir aileye sahip olduğu için..
sağolun, umarım hem açık hem de iyiler ile dolu bir yol olurHelal olsun sana canım, yolun açık olsun inşallah