- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Psikiyatr hiperaktif teşhisi koydu ve dikkat dağınıklığı var dedi hap verdi ancak kalbinde sıkıntı olunca hapı bıraktık
Aslında bende internetten araştırdığım kadarıyla dürtülerini kontrol edemediğini düşünmüştüm ancak doktor öyle birşey söylemedi. Çokta sorun görmedi açıkçası ama biz çok zorlanıyoruz
İngilizce öğretmeni ben onu kazandım sizinle birlikte hareket ederek dedi, zeki bir çocuk sadece fazla hareketli dedi ama şu an kızım onun dersinde hiç sesini çıkarmıyormuş, parmak kaldırarak cevaplıyormuş ben bile inanamadım ama gel gelelim sınıf öğretmeninin dersinde hiç yerinde durmuyormuş ve her soruya sırası gelmeden cevap veriyormuş
Bunu kızınızla konuştunuz mu
Neden öyle yapıyormuş
Mesela sınıf öğretmeni bilene bir şey mi diyormuş ödül vs aferin dahi yeter
Ya da bilemeyene bir tepkisi mi varmış
İngilizce öğretmeni ne yapmış da orada uyumluymuş
Arkadaşın anasınıfına giden her sabah servisle zamanında okuluna giden kızı beni sen götür geç götür diye ağlamış
Tabii annemin aklına bin tane kötü şey gelmiş serviste ya da işte ders başlamadan bir şeyler mi oluyor vs
Sonra ortaya çıkmış öğretmen geç gelenleri sarılıp öpüp yerine gönderiyormuş muhtemelen o esnada da bir daha zamanında gel diyordur
Ama her gün zamanında hatta öğretmenden önce gelenlere böyle bir muamele yok bu nedenle okula geç gitmek istiyormuş
Sizin kızınız daha da büyük kendini ifade edebilir neden niçin açıklayabilir