- Konu Sahibi herdaimumutlu
Ben de pek inanmam böyle reçetelere annem ısrar kıyamet yapınca içtim gerçekten kesildi öksürük şifa olsun inşallahsağolasın yazıyorum hemen gider gitmez yapacağım nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pek inanmam böyle reçetelere annem ısrar kıyamet yapınca içtim gerçekten kesildi öksürük şifa olsun inşallahsağolasın yazıyorum hemen gider gitmez yapacağım nasipse
Eğer istanbuldaysanız bebeğinizi hemen bir acile götürün bence biz geçen hafta pazar günü oğlumla domuz gribi olduk salgın var tedavi edilmediğinde bronsite ceviriyor suan kayinvalidem ve eltim bronsit olmuş. Sonucta cocuk hastaligi siz mutlaka bir doktora götürün.15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
Allah aşkına 15 yaşındaki bebelerin oyuncağı olmayın yahu. Üstünü giymiyormuş, kriz geçiriyormuş. Annesi babası siz değil misiniz? Kaldırın hastaneye götürün çocuğun keyfini bekleyeceğinize. Hiç bir şey yememesi ciddi bir sorun. Gerekirse damar yolundan sıvı verecekler.
üstüne hiçbir şey giymiyorsa sar battaniyeye götür yahu. ateşi 40 olsa ne olacak gitmiyor diye evde beklenmez ki.15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
Çook geçmiş olsun canım . Bir anne olarak elinden gelenin en iyisini yapacagini umuyorum Allah şifasını versin , doktora götürmeyi ihmal etme...15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
Çocuguna birsey olacak diye ucbucuk atan anneye yazdiginiz yorum...Doktor görmeden nasıl ilaç yazabilir? Daha geçen gün bu sebepten kadının çocuğu öldü. Aile hekimi üşütmüş deyip ilaç yazıp gönderdiği çocuk öldü.
Sarıp battaniyeye götürseydiniz keşke.
Hangi arabamizla gotursem karar veremedim mavi mi?kirmizi mi?derken kaldik işte naparsinGiydirmeden battaniyeye sarıp atın arabaya götürün dra gitmeden ilaç içirilir mi
Buradaki kadınların tümü çocuğunuzu düşünüp yazdı. Ateşi olan ve huysuzluk yaptı diye doktora götürmediğiniz çocuk için söylendi o sözler.Hangi arabamizla gotursem karar veremedim mavi mi?kirmizi mi?derken kaldik işte naparsin
Biz bu şehire esimin işi dolayisiyla yeni tasindik kimseyi daha tanimiyorum elbette çok acil bir durum olsa kizimin ateşi çok yukselse gider insanlarin kapilarini calar yardim isterim.Esim bu hafta hastaydi zaten ondan bize bulasti bu illet çok izin kullandi bu sabahta gec gitti o yuzden tekrar izin isteyemiyor.Guncel yorumumda bahsettigim gibi is arkadasindan borc istemis ben de gelmesini bekliyorumParanız olmaya bilir ama hiç mi komşunuz yok iş arkadaşı Yok birinden acil durum İçin yardım istersiniz sonuçta. Domuz gribi salgını var sonuçta haberlere bile çıktı uzmanlar uyarıyor hastaneler gripli dolu yoksa çocuk sizin çocuğunuz