- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Başının tepe noktasına bir parça buz koy durursa. Dr a götürene kadar biraz düşürür bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafası ıslatılır tabi kim demiş ıslatılmaz diye.Bütün vücut ılık suyla yıkanır sonra yirmi saniye ara verilir su buharlaşıp ısıyı alsın diye sonra tekrar ıslatılır.Ateslı cocugu dus aldıracagınız zaman kafası ıslatılmaz sadece vücudu. Biliyorsunuz belki. Gecmıs olsun..
ilk defa duyuyorum böyle bişey.Başının tepe noktasına bir parça buz koy durursa. Dr a götürene kadar biraz düşürür bu.
Bu sabah tv 8 de doktor önerdi. Kulakların üstünden alnın üstünden birleşen noktaya programın kaydı vardır nette.ilk defa duyuyorum böyle bişey.
çok tehlikeli değil mi?
zira ıslak bezi bile ateş yüksekse başa tavsiye edilmez.
ılık duş oda olmadi nemli çarşafa sarmisligim var.
ama başa buz çok tehlikeli diye düşünüyorum.
Kendi aklınızı sevin.Çocuguna birsey olacak diye ucbucuk atan anneye yazdiginiz yorum...
Aklinizi seveyim ne diyeyim
Evet 15 aylık olduğunu biliyorum, yanlışlıkla yaş yazmışım. 15 ay olacaktı.sevde 15 yaş değil, 15 ay :)
Evet 15 aylık olduğunu biliyorum, yanlışlıkla yaş yazmışım. 15 ay olacaktı.
Kafası ıslatılır tabi kim demiş ıslatılmaz diye.Bütün vücut ılık suyla yıkanır sonra yirmi saniye ara verilir su buharlaşıp ısıyı alsın diye sonra tekrar ıslatılır.
Ateşli çocuk bütün vücuduyla soğuk suya sokulmaz şok etkisi yaratır ateşten daha çok zarar verebilir bu yapmayın sakın ılık suyla ıslatın bezi kompres yapın ve hemen doktora götürün ateş vücudun savunma sistemini gösterir sıkıntıyı siz evde gideremezsinizOnu kım demis. Ateslı cocuga dus aldırmak bıle tehlikeli. Oku az bısey olmaz okumaktan Ojeli ejderha
Ateşli çocuk bütün vücuduyla soğuk suya sokulmaz şok etkisi yaratır ateşten daha çok zarar verebilir bu yapmayın sakın ılık suyla ıslatın bezi kompres yapın ve hemen doktora götürün ateş vücudun savunma sistemini gösterir sıkıntıyı siz evde gideremezsiniz
Ayrıca konu sahibi 15 aylık çocuğa kendi kendine fitil dahil bi ton ilaç vermiş çok tehlikeli kendimiz bile korkuyoruz ilaç içerken doktor veriyo yine okuyup araştırıyoruz gerçekten çok garipAnlatamıyorum cok bılıyolar ıste hadi gidelim