Çocuk Hastalıkları Kızım hasta dr. götüremiyorum:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim kzimda oyledir bazen ustunu giymez cildirir gidecegimi yere gidemez kalirz oyle.3 yasinda ve simdiye kadar hic bi gün surup iciremedim.41 derece atesi gordugumude bilirim hep fitil kullanirim ama ben yememesi sorun degil bence toparlayinca yer sorn etmeyin

Hic yorumlari okumadim zira ne tur seyler yazildigini tahmin ediyorum. 38 ates mi yahu :)
Her hasta oldugunda cocugunu kapip acile yetistirenler yapiyor asil yanlisi. Ondan sonra dayasinlar havayi cocuk astima kadar gidiyor.
Ben yurtdisindayim, burada ilaci marketten aliyoruz. 39 olmadan da vermiyorum. Doktorlar da zaten getirmeyin basit hastalikta diyorlar. Ates dusmeme havale nefes alamama gibi durumlar baska ama su kedi poposunu gormus yara sanmis durumlari mevcut bu turk annelerinde. 37 nedir yahu normal vucut isisi :KK53:

Ateslı cocugu dus aldıracagınız zaman kafası ıslatılmaz sadece vücudu. Biliyorsunuz belki. Gecmıs olsun..
Kafası ıslatılır tabi kim demiş ıslatılmaz diye.Bütün vücut ılık suyla yıkanır sonra yirmi saniye ara verilir su buharlaşıp ısıyı alsın diye sonra tekrar ıslatılır.

Son düzenleme:
Başının tepe noktasına bir parça buz koy durursa. Dr a götürene kadar biraz düşürür bu.
ilk defa duyuyorum böyle bişey.
çok tehlikeli değil mi?
zira ıslak bezi bile ateş yüksekse başa tavsiye edilmez.
ılık duş oda olmadi nemli çarşafa sarmisligim var.
ama başa buz çok tehlikeli diye düşünüyorum.

ilk defa duyuyorum böyle bişey.
çok tehlikeli değil mi?
zira ıslak bezi bile ateş yüksekse başa tavsiye edilmez.
ılık duş oda olmadi nemli çarşafa sarmisligim var.
ama başa buz çok tehlikeli diye düşünüyorum.
Bu sabah tv 8 de doktor önerdi. Kulakların üstünden alnın üstünden birleşen noktaya programın kaydı vardır nette.

38 buçuk ateş korkulacak bir ateş değil önce bi sakinleşin. Ilık duş vs aldırabilirsiniz. Emiyorsa emdiği ona yeter hastayken hiç birimiz iştahlı olmayız sonuçta. Her hastalıkta ilaçları dayamak da çözüm değil doktorlarımız hemen antibiyotik dayıyor malesef. Gözlemleyin. Eğer keyfi yerinde oyun oynuyor emiyorsa sıkıntı yapmayın. Ateşi 38 buçuğu geçerse ateş düşürücü verip doktora götürebilirsiniz.

Konu sahibi Allah kimseyi kendinden başkasına muhtaç etmesin.
Sizi anlıyorum bebek olan evde araba olmazsa çok zor hemen atıp hastaneye götürürsünuz.
Bebeklere verilen ağrı kesici ve ateş düşürücü muhakkak evde bulundur
Bende şua na hamileyim ikinci bebeğim
Kızım büyüdü elhamdülillah 8 yaşında şimdi ikinci bebek olucak kızıma kardeş
Beni eski günlere götürdü yazdıklarıniz
Araba almaya çalışın çok zor olur yoksa sizin için
Ben çalıştım aldım sırf kızım rahat gezdim bebebgim rahat sıcakta gitsin her yere diye
Allah sizede versin
Kimseyi kimseye muhtaç etmesin bebekli ailelere yardım etsin

Onu kım demis. Ateslı cocuga dus aldırmak bıle tehlikeli. Oku az bısey olmaz okumaktan Ojeli ejderha Ojeli ejderha
Ateşli çocuk bütün vücuduyla soğuk suya sokulmaz şok etkisi yaratır ateşten daha çok zarar verebilir bu yapmayın sakın ılık suyla ıslatın bezi kompres yapın ve hemen doktora götürün ateş vücudun savunma sistemini gösterir sıkıntıyı siz evde gideremezsiniz

Ateşli çocuk bütün vücuduyla soğuk suya sokulmaz şok etkisi yaratır ateşten daha çok zarar verebilir bu yapmayın sakın ılık suyla ıslatın bezi kompres yapın ve hemen doktora götürün ateş vücudun savunma sistemini gösterir sıkıntıyı siz evde gideremezsiniz

Anlatamıyorum cok bılıyolar ıste hadi gidelim

Anlatamıyorum cok bılıyolar ıste hadi gidelim
Ayrıca konu sahibi 15 aylık çocuğa kendi kendine fitil dahil bi ton ilaç vermiş çok tehlikeli kendimiz bile korkuyoruz ilaç içerken doktor veriyo yine okuyup araştırıyoruz gerçekten çok garip

Oncelikle gecmis olsun kucuk bebeklerde ates onemli hafife alinmamali ama eger ates dusurucu verdinizde dusuyosa tekrar yukseliyosa 6saat aralikli verebilirsiniz. 3gun boyle idare edebilirsiniz eger hala gecmiyosa endiselenebilirsiniz.
Igne yaptir antibiyotik falan bunlar insan icin iyi seyler degil kaldiki bebek icin.
Kizim 8yasina geldi ne hastaliklar gecirdi 1kez ameliyat oldu, o igneyi bikere vurmadilar. Nekadar zararli vucuda organlara dusunun artik. Antibiyotik 3ten fazla alamaz yasak. Tabi bu soylediklerim turkiye icin gecerli degil. Turkiyede yasamiyorum maalesef, ama ilerde yasarsam oyle zirt pirt ilac yazan doktora ozellikle antibiyotik yazan doktora gitmem o kesin.
Allah yardimciniz olsun endise etmeyin hepimizin basina geldi ateslenmeler gripler kusmalar hepsi geldi gecti sukur onemli olan o zehirleyici ilaclarla cocugun organlarini oldurmemek.

X