- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Hareketli olan her çocuk şiddet eğilimli hareket etmez.Herkes de belirtmiş hareketli olmak başka bu başka.niye yaramaz olmasın bir çocuk canım sizde de herşeye öyle denmez böyle denmez muhabbeti.
Biryerlere giderken onun en çok sevdiği oyuncaklarını da götür, belki ișe yarar
Benim iki oğlum var küçükken hep öyle yapardım, ișe yaradıEvet böyle bir sey okumustum bir makalede
Hareketli çocuk hiperaktif çocuk demek değildir, hiperaktivite bir hastalıktır.Kondurmasın mı dedim acaba? Yaramaz ne demek? Üstelik çocuk için kullanılıyor bu tabir
Hareketli denir ,hiperaktif denir vs vs
Lütfen sırf muhalefet olmak için yorum yapma bana
ilk olarak çocuğuna hiperaktif diyenler olacaktır onları kesin bir dille reddet Çünkü hiperaktivite hareketli çocuk değildir. Dikkat toplayamayan,beyinsel problemleri olan çocuklardır.iyi akşamlar hanımlar...
hemen konuya gireyim, kızım 2.5 yaşında o kadar çok hareketli ki anlatamam hiçbir yere gidemiyorum. hafta sonu arkadaşımın bebeği oldu onu ziyarete gittik eşim kızım ve ben. allahım kızım hiç yerinde durmadı tükenmez kalem bulmuş orada gitti koltuğu çizdi ( hemen sildim geçti Allahtan ) bebeğin biberonunu aldı koltuğa döktü, yemek yerken kaşıkla tabağındakileri masaya attı ya ve ben hep peşinde olduğum halde saniyede bunları yapıyor. ev sahibine de mahcup oldumbir şey demediler sonuçta ama ne bileyim işte bir keresinde bayramda bir akrabamıza gittik o anda orada kızımla yaşıt üç çocuk daha vardı. çocukların ellerinden oyuncakları alıyor itiyor offf. bir de herkes aaa senin kızın ne kadar fena yok şöyle yok böyle gibi laflar ediyor ben de artık özellikle ev ortamına götürmüyorum kızımı ne yapayım
böyle hareketli ya da yaramaz çocuğu olanlar neler yapıyor bilgi edinmek istiyorum ..
iyi akşamlar.
Ah kavunum hiç bitmiyor inan ki o enerji. Sabah 9 akşam 4 okulda benim oğlan. Sonra gelir hava güzelse 1 1,5 saat parka gideriz eve gel banyo yap derken saat 8 olur hala o koltuktan öbürüne atlar. Nasıl bir enerji aklım almıyor yeminle :)Enerjisini atamıyor olabilir. Oyunla, parka vs enerjiyi atmasını sağlayın.
Çocuğum olmadığı için pek yardımcı olamam elini, aklını oyalayacak şeyler ilgisini çeker mi acaba? TV, tablet değil asla bahsettiğim. Boyama olabilir, çocuklar için olan puzzlelar, legolar ilk aklıma gelen şeyler.Ah kavunum hiç bitmiyor inan ki o enerji. Sabah 9 akşam 4 okulda benim oğlan. Sonra gelir hava güzelse 1 1,5 saat parka gideriz eve gel banyo yap derken saat 8 olur hala o koltuktan öbürüne atlar. Nasıl bir enerji aklım almıyor yeminle :)
Çocuğum olmadığı için pek yardımcı olamam elini, aklını oyalayacak şeyler ilgisini çeker mi acaba? TV, tablet değil asla bahsettiğim. Boyama olabilir, çocuklar için olan puzzlelar, legolar ilk aklıma gelen şeyler.
Hayır madem o kadar enerji var, hani şu pedal çevirince elektrik üreten sistem var ya, eve alıp kurun da elektriğiniz beleşe gelsin bari
Tüm mahalleyi katma işin içine, çocuk işçi, zalım anne, bu anne değil annecik gibi iftiralara maruz kalırsınız. Bizim evle sizinki yeter işte, ne gerek başkalarınaHiç aklıma gelmemişti bak. Bu çevirdiği pedalla tüm mahallenin elektriği bedavaya gelirdi herhalde.
Tüm mahalleyi katma işin içine, çocuk işçi, zalım anne, bu anne değil annecik gibi iftiralara maruz kalırsınız. Bizim evle sizinki yeter işte, ne gerek başkalarına
Hareketli çocuk hiperaktif çocuk demek değildir, hiperaktivite bir hastalıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?