- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
iyi akşamlar hanımlar...
hemen konuya gireyim, kızım 2.5 yaşında o kadar çok hareketli ki anlatamam hiçbir yere gidemiyorum. hafta sonu arkadaşımın bebeği oldu onu ziyarete gittik eşim kızım ve ben. allahım kızım hiç yerinde durmadı tükenmez kalem bulmuş orada gitti koltuğu çizdi ( hemen sildim geçti Allahtan ) bebeğin biberonunu aldı koltuğa döktü, yemek yerken kaşıkla tabağındakileri masaya attı ya ve ben hep peşinde olduğum halde saniyede bunları yapıyor. ev sahibine de mahcup oldumbir şey demediler sonuçta ama ne bileyim işte bir keresinde bayramda bir akrabamıza gittik o anda orada kızımla yaşıt üç çocuk daha vardı. çocukların ellerinden oyuncakları alıyor itiyor offf. bir de herkes aaa senin kızın ne kadar fena yok şöyle yok böyle gibi laflar ediyor ben de artık özellikle ev ortamına götürmüyorum kızımı ne yapayım
böyle hareketli ya da yaramaz çocuğu olanlar neler yapıyor bilgi edinmek istiyorum ..
iyi akşamlar.
O modelden bitane bizde vardı. Aman allahım kabus bir çocuktu. Ama cokta zekiydi.Benim oğlum böyle hatta belki daha fazla. Gece uyurken bile durmaz eli ayağı izleseniz inanmazsınız. Ben her gün dışarı çıkarıyorum bol bol koşuyor parka gidince zaten sadece koşuyor hiçbirşey oynamıyor. Hava serin olsa bile iyice giydirip illa ki bir saat için bile olsa çıkarıyorum. Enerjisini atsın diye. Gezmeye gitme konusu da bizde rafa kalktı. Çok mecburi olmadıkça kimseye gitmiyorum. Gerçi etrafımdaki kimse de neden gelmiyorsun demiyor:) çünkü oğlumu herkes biliyor. 3.5 yaşında şimdi kreşe gidiyor sabahtan öğlene kadar bide gelince dışarı çıkarıyorum parkta da koşuyor gece yatağa kadar da evde koltuklarda zipliyor siz düşünün artık. Allah kolaylik versin
iyi akşamlar hanımlar...
hemen konuya gireyim, kızım 2.5 yaşında o kadar çok hareketli ki anlatamam hiçbir yere gidemiyorum. hafta sonu arkadaşımın bebeği oldu onu ziyarete gittik eşim kızım ve ben. allahım kızım hiç yerinde durmadı tükenmez kalem bulmuş orada gitti koltuğu çizdi ( hemen sildim geçti Allahtan ) bebeğin biberonunu aldı koltuğa döktü, yemek yerken kaşıkla tabağındakileri masaya attı ya ve ben hep peşinde olduğum halde saniyede bunları yapıyor. ev sahibine de mahcup oldumbir şey demediler sonuçta ama ne bileyim işte bir keresinde bayramda bir akrabamıza gittik o anda orada kızımla yaşıt üç çocuk daha vardı. çocukların ellerinden oyuncakları alıyor itiyor offf. bir de herkes aaa senin kızın ne kadar fena yok şöyle yok böyle gibi laflar ediyor ben de artık özellikle ev ortamına götürmüyorum kızımı ne yapayım
böyle hareketli ya da yaramaz çocuğu olanlar neler yapıyor bilgi edinmek istiyorum ..
iyi akşamlar.
Çok doğru ben diyecektimKimsenin evine götürme kızını , aç burda oku konuları misafir çocuğu diye bir sürü konu var ve içinde çocuk sevmediğini itiraf eden bir ton üye.
Birinci derece yakınlarına git ya da size davet et.Gayet açık anlattım sanıyorum.
Ever her çocuk farklıdır da yaramazsa yaramazdır.annesi diye toz kondurmasın mı? o da onu düşündüğünden sonuçta.Bir anne olarak çocuğunuza nasıl yaramaz diyebiliyorsunuz ? Onu da geçtim başkalarının söylemesine nasıl müsaade ediyorsunuz
Çocuk bu ,neden böyle yapıyo ediyo diye sorgulamak,yaşıtlarıyla kıyaslamak doğru değil her çocuk farklı bir birey.. her çocugu farklı ebeveyn yetiştiriyor sizinde bu konuda eksiklikleriniz olmuş olabilir ama o çocuğun sosyalleşmesi gerek evden bir yere gitmemeniz çözüm değil bu çocuğun yaşıtlarıyla paylaşım yapması lazım oyun gruplarına yazdırın siz oynayın enerjisini boşaltsın
Ever her çocuk farklıdır da yaramazsa yaramazdır.annesi diye toz kondurmasın mı? o da onu düşündüğünden sonuçta.
Hareketli olan her çocuk şiddet eğilimli hareket etmez.Herkes de belirtmiş hareketli olmak başka bu başka.niye yaramaz olmasın bir çocuk canım sizde de herşeye öyle denmez böyle denmez muhabbeti.Kondurmasın mı dedim acaba? Yaramaz ne demek? Üstelik çocuk için kullanılıyor bu tabir
Hareketli denir ,hiperaktif denir vs vs
Lütfen sırf muhalefet olmak için yorum yapma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?