amiiinnnnnn :)Maşallah oyy yirim o totosunu...
Hiperaktif kızın..bilemiyorum ki cocuk daha bu ya..
Rabbim bizlerede bebiş nasip eder inşallah.. Böyle yerinde hic durmayan..
Allah bagışlasın size.
dimi... ben de sizin gibi düşündüğüm için kestim ev oturmalarını , gerçi sık gitmiyordum ama şimdiden sonra asla gitmemKimsenin evine götürme kızını , aç burda oku konuları misafir çocuğu diye bir sürü konu var ve içinde çocuk sevmediğini itiraf eden bir ton üye.
Birinci derece yakınlarına git ya da size davet et.Gayet açık anlattım sanıyorum.
ben küçükken annem banyoya falan girerken odama kilitliyordu beni. hemen sokağa atıyordum kendimi ve hemen kavgaya başlıyordum. ve giyinmekten nefret eden bir çocuk olarak bütün bunları beyaz donumla yapardımne dayaklar ne dayaklar
rahat olun yani illaki biterAllah bağışlasın yavrunuzu
ay maşallah yerim ben o zıpırı:) birazcık sabredeceksin tatlım bazı çocuklarda o yaşlarda oluyo. ileriye doğru yine hareketli olur ama etrafa zarar vermez. kreşe falan gönderseniz. yada en iyisi bir pedegogla görüşmeniziyi akşamlar hanımlar...
hemen konuya gireyim, kızım 2.5 yaşında o kadar çok hareketli ki anlatamam hiçbir yere gidemiyorum. hafta sonu arkadaşımın bebeği oldu onu ziyarete gittik eşim kızım ve ben. allahım kızım hiç yerinde durmadı tükenmez kalem bulmuş orada gitti koltuğu çizdi ( hemen sildim geçti Allahtan ) bebeğin biberonunu aldı koltuğa döktü, yemek yerken kaşıkla tabağındakileri masaya attı ya ve ben hep peşinde olduğum halde saniyede bunları yapıyor. ev sahibine de mahcup oldumbir şey demediler sonuçta ama ne bileyim işte bir keresinde bayramda bir akrabamıza gittik o anda orada kızımla yaşıt üç çocuk daha vardı. çocukların ellerinden oyuncakları alıyor itiyor offf. bir de herkes aaa senin kızın ne kadar fena yok şöyle yok böyle gibi laflar ediyor ben de artık özellikle ev ortamına götürmüyorum kızımı ne yapayım
böyle hareketli ya da yaramaz çocuğu olanlar neler yapıyor bilgi edinmek istiyorum ..
iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?