- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Hanım Hanımcık olmakla ne alakası var. 5 Yaşında bir çocuğun varsa ve onun görüp duyma ihtimali varsa dikkatli olacaksın. Kimse Sevişme tarzına kızmıyor burada. Dikkatsizliğe kızıyor.Benim anlamadığım şey 5 yaşındaki çocuğun balayında işi ne? Ve neden herkes inlemeye zıplamaya takmış kafayı? Siz amuda kalkarak mı sevişiyorsunuz da bunlar size iğrenç ya da tiksindirici geliyor? Tamam ortamlarda hanım hanımcıksınız anladık. :)
eylemin kendisini eleştirenler oldu. Ona binaen yazdı sanırım.Hanım Hanımcık olmakla ne alakası var. 5 Yaşında bir çocuğun varsa ve onun görüp duyma ihtimali varsa dikkatli olacaksın. Kimse Sevişme tarzına kızmıyor burada. Dikkatsizliğe kızıyor.
Bende görmüştüm, salak gibi odalarına daldığım için Allaha şükür ön sevişmeydi daha
Ya olcem gulmektenNee konu sahibi pinpon topu muymus?
Valla bu yasta ben gorsem iki kisiyi oyle ben bile korkup aglarimcocuklar napsiin. Biz napalim simdi. Anca pedagog paklar
Onlar ayrı bir cins zaten. Başbaşa ne yaparsan yap ama evde çocuk varken kendini bu kadar kaybetmeyi Aklım almıyor. Üstelik annenin ikinci Evliliği gibi Faktörler de var.eylemin kendisini eleştirenler oldu. Ona binaen yazdı sanırım.
Hanım Hanımcık olmakla ne alakası var. 5 Yaşında bir çocuğun varsa ve onun görüp duyma ihtimali varsa dikkatli olacaksın. Kimse Sevişme tarzına kızmıyor burada. Dikkatsizliğe kızıyor.
kimsenin iniltisine vs...taktigimiz yok konuya neden tepki geldiğini anlamak bu kadar mı zor ya hu?
konuyu açan kişi esimle balayına gittik hoplayip zıplayıp bağırdık deseydi ayy çok ayıp ne yaptın sen demezdi kimse değil mi?
Benimkide hortladi yaa bizimkide gunduzdu :)) benim sucum yok galibaBilInc altımın derinliklerine gömdüğüm şeyi niye hortlattınız?
Al benden de o kadar. Neyse ki henüz bir ekşın yoktu ortada.
Benim pis huyumdan kaynaklı zaten. Her gece uyanıp annemin yanına giderdim.
babadan farklı bir adam olması zaten ayrı bir tramva.Onlar ayrı bir cins zaten. Başbaşa ne yaparsan yap ama evde çocuk varken kendini bu kadar kaybetmeyi Aklım almıyor. Üstelik annenin ikinci Evliliği gibi Faktörler de var.
Haklisiniz herkes ayni olmaz biz tolare edebilmisiz..cevabını kendimce vereyim.
5yaşındaki çocuk henüz nasıl dünyaya geldiğini bilmez. Yani cinselliği bilmez. O şekilde gördüğü zamanda da normal hayattan farklı bir şeyler olduğunu anlar. Ve ona gerçek, doğru ancak anlayabileceği bir açıklama yapmak lazım. Aksi halde bu hem anneye olan güvenini sarsar hem de olayı tam anlamadığı için kafasında ciddi soru işareti kalır kendi senaryo yazar. Ölümlerde de bu şekilde. Babam öldüğü zaman kızım o kadar çok soru sordu ki:
"dedem nerede şimdi?"
"mezarda nefes alabiliyor mu? alamıyorsa nasıl duruyor aşağıda"
Aklına gelmeyecek şeyler. Gerçekleri onun dilinden anlatmazsan sonuçlar çok kötü olabiliyor.
Hayır bir de gözümüzde canlandırıyoruzbunlara ilaveten detaylı bir şekilde ifadeye de gerek yok.. nasıl yapıldığını şu forumda bilmeyen yok herhalde.. şimdi biri kalkıp "geçen bir dondurma yedim, of ne güzeldi yala yala bitiremedim şapır şupur" dese anlatma biliyoruz nasıl yendiğini deriz.. aynı mantık..
Hayır bir de gözümüzde canlandırıyoruzTövbe yarabbim
Yani öz anne babasını Görenler bile travma yaşamış bende dahil olmak üzere :) şimdi Saçma geliyor ama çocuksun o zaman. Benim annem babam yapmaz ya Dediğin bir dönem bile var. Yakışmıyormuş gibi geliyor. Ekstra dikkatli olunması gereken bir durumda bu yapılan sorumsuzluk.babadan farklı bir adam olması zaten ayrı bir tramva.
sanki hiç dondurma yemedin hayatında bi tiksinmeler bi şeylerofff dondurmadan da tiksindimtiksinme eşiğimiz çok düşük bence