Kızım bizi gördü!

Arkadaş adı üstünde balayı! İstediği gibi sevişir onda sorun yokta 5 yaşında kız çocuğu neden yanında bide insan kapısını örtmez mi kilitlemez mi? Ben olsam 2 nizdende sogurdum! Gercekten destek almalısın ama yazık olmuş o meleğe!

bir kaç gün öncede olmuştu biri buraya konu açmıştı yakalandık diye ama onun kızı daha 3 yaşındaydı. gerçekten kapı kitlenmeli bu durumlar da. özel hayat bu çok önemli. çocuklara yazık. bilinçaltına işleniyor hepsi. çocuğu mutlaka pedagog görmeli aklı eriyor unutmaz bunu. travma tarzı bir şey yaşamış olmalı görünce hala eşinize kızdığına göre.

Hanım Hanımcık olmakla ne alakası var. 5 Yaşında bir çocuğun varsa ve onun görüp duyma ihtimali varsa dikkatli olacaksın. Kimse Sevişme tarzına kızmıyor burada. Dikkatsizliğe kızıyor.

Hanım Hanımcık olmakla ne alakası var. 5 Yaşında bir çocuğun varsa ve onun görüp duyma ihtimali varsa dikkatli olacaksın. Kimse Sevişme tarzına kızmıyor burada. Dikkatsizliğe kızıyor.
eylemin kendisini eleştirenler oldu. Ona binaen yazdı sanırım.

Bilinçaltımın derinliklerine gömdüğüm şeyi niye hortlattınız?

Bende görmüştüm, salak gibi odalarına daldığım için Allaha şükür ön sevişmeydi daha

Al benden de o kadar. Neyse ki henüz bir ekşın yoktu ortada.

Benim pis huyumdan kaynaklı zaten. Her gece uyanıp annemin yanına giderdim.

Bu durumu küçükken hatta 4-5 yaslarindken ben yasadim annemle babami gördüm ama ciplak yada bu kadarini değil. Babam annemin ustunde olacak sekilde ama ikiside giyinik. Sonra babamin bana annenin bagazina bir şey kacmis dediğini bile hatirliyorum ki aradan 15 yil gecti.

bunlara ilaveten detaylı bir şekilde ifadeye de gerek yok.. nasıl yapıldığını şu forumda bilmeyen yok herhalde.. şimdi biri kalkıp "geçen bir dondurma yedim, of ne güzeldi yala yala bitiremedim şapır şupur" dese anlatma biliyoruz nasıl yendiğini deriz.. aynı mantık..

Haklisiniz herkes ayni olmaz biz tolare edebilmisiz..

Hayır bir de gözümüzde canlandırıyoruz Tövbe yarabbim

babadan farklı bir adam olması zaten ayrı bir tramva.
Yani öz anne babasını Görenler bile travma yaşamış bende dahil olmak üzere :) şimdi Saçma geliyor ama çocuksun o zaman. Benim annem babam yapmaz ya Dediğin bir dönem bile var. Yakışmıyormuş gibi geliyor. Ekstra dikkatli olunması gereken bir durumda bu yapılan sorumsuzluk.

Sende cok fazla rahatsin bacim cocugun balayinda ne isi var hadi goturdun kilitlesene kapini bacani ne diye acik birakiyosun bide sonra ne yazarsaniz yazin isterseniz inanin umurumda dil yazmisinozaman konuyu buraya yazipta neden napiyim diyosun hoplayip ziplarken buraya mi yazdin git ne halin varsa gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…