Kızım bizi gördü!

yazmayım diyorum da ben konudan çok olayı ele alıyorum zaten. Daha önce yaşamadıklarını nerden biliyorsunuz ki?
Belki cinsellik birliktelikleri boyunca hep vardı zaten. Kaldı tüketir tüketmez o da onun bileceği bir şey sanki. Ben konu sahibi için değil genel anlamda konuşuyorum altını çizeyim de. Siz birinci evliliğini yapan ve ilk cinselliğini yaşayan birine yazsanız tamam diyeceğim de.

normal şartlarda istediği gibi sevişir kimseyi ilgilendirmez tabiki ..

ama benim demek istediğim yanında o çocuğu götürüyorsa hem tedbirli davranmalıydı hemde daha üsturuplu sevişmeliydi aslında buraya bağlamak istemiştim sinirle farklı anlatmış olabilirim.

şuan tek bildiğim herşeyden tiksindiğim

E eniyikadinoyuncu
bence sen bana ozel mesaj bı gonder belkı ozaman cevap olarak yzabılırım
yada bu konunun benzerı olan bahsettıgım o konunun ıcındeyım profılımden ızledıgım sayfayı da dırek gorebılırsın...
daaaa napım kk hatunları :KK70:
dun o ısımle bırlıkte bu konuyu kıbledım o konu kapanmıs kısıde banlanmıs kesın baglantı var bılemedım :)

normal şartlarda istediği gibi sevişir kimseyi ilgilendirmez tabiki ..

ama benim demek istediğim yanında o çocuğu götürüyorsa hem tedbirli davranmalıydı hemde daha üsturuplu sevişmeliydi aslında buraya bağlamak istemiştim sinirle farklı anlatmış olabilirim.

şuan tek bildiğim herşeyden tiksindiğim
evet şimdi daha açıklayıcı oldu.
Doğru tabi.

Biri de benim :KK47: ama haklarını yemeyeyim Kapıları kapalıydı ve yorganın altındaydılar :KK53: gecenin bir Yarısı lönk diye dalan bendim.
Bende o zamanlar uyanınca hep annemle biraz şekerleme yapardım o niyetle gittim.Gitmez olaydım,o saatlerde odaya gireceğimi bile bile o vaziyettelerdi.
Zaten bidahada gitmedim..

Ya herkeste gitti cocuk vah vah etmis ben nekadar saglam karakterliymisim meger :KK48: annemle babami is basinda gordum hicde umursamadim sadece birazcik utanmistim, yani artik o kadarda olsun:KK48:

ya bide millet yazmis vay inledin niye zipladin herseyi tukettin, ne kadar sacma insanlar var burda ya..bakis acisina bakarmisiniz, enteresan ya..

Benim anlamadığım şey 5 yaşındaki çocuğun balayında işi ne? Ve neden herkes inlemeye zıplamaya takmış kafayı? Siz amuda kalkarak mı sevişiyorsunuz da bunlar size iğrenç ya da tiksindirici geliyor? Tamam ortamlarda hanım hanımcıksınız anladık. :)
Şu sebepten takmış durumdayız,
Tabiki saygı duruşunda sevişmiyoruz ama çocuk yada misafir ortamda 3.biri varsa kapı kilitli değilse eğer herşeyi uç noktalarda yaşamak zorunda değiliz.
Dilimize elimize şeyimize sahip çıkalım.

hakkaten ne kadar çok çocuk varmış... ben nerde okumuştum bilmiyorum ama kapı kitlemeninde sakıncalı olduğu yazıyordu..

kapı kitlemek doğru mu bu konuda?
Biz kapı kilitlemiyoruz çocuğun kapının önünde açın kapıyı misali kapıyı vurmasini bagirmasini vs...istemem.ben de kilit olayını doğru bulmuyorum.sadece cidden çok dikkatli olmak lazım ya da her anne baba çocuğunun uykusunun en yoğun olduğu saati bilir artık o saatleri seçmek lazım :KK70:

çocuk varsa evde sevişme durumunu bile onlara göre ayarliycaz naBalım kardes naBalım :KK53:

Ya herkeste gitti cocuk vah vah etmis ben nekadar saglam karakterliymisim meger :KK48: annemle babami is basinda gordum hicde umursamadim sadece birazcik utanmistim, yani artik o kadarda olsun:KK48:

ya bide millet yazmis vay inledin niye zipladin herseyi tukettin, ne kadar sacma insanlar var burda ya..bakis acisina bakarmisiniz, enteresan ya..
cevabını kendimce vereyim.
5yaşındaki çocuk henüz nasıl dünyaya geldiğini bilmez. Yani cinselliği bilmez. O şekilde gördüğü zamanda da normal hayattan farklı bir şeyler olduğunu anlar. Ve ona gerçek, doğru ancak anlayabileceği bir açıklama yapmak lazım. Aksi halde bu hem anneye olan güvenini sarsar hem de olayı tam anlamadığı için kafasında ciddi soru işareti kalır kendi senaryo yazar. Ölümlerde de bu şekilde. Babam öldüğü zaman kızım o kadar çok soru sordu ki:
"dedem nerede şimdi?"
"mezarda nefes alabiliyor mu? alamıyorsa nasıl duruyor aşağıda"
Aklına gelmeyecek şeyler. Gerçekleri onun dilinden anlatmazsan sonuçlar çok kötü olabiliyor.

X