Kızım bizi gördü!

Bu kadar çok kadının başına çocukken benzer bir olay geldiği için genel bir bilgi vermek istedim. Bu tür talihsiz bir olayın aslında çocuğun cinselliğin ne olduğunu bilmediği bir yaşta gerçekleşmesi nispeten daha iyidir. Yine de çocuk aklıyla gördüğü olayı olumsuz olarak tasvir etmesi olasıdır. Örneğin 'babam annemin canını acıtıyordu, annem ağlıyordu, babam anneme kızıyordu' diye düşünerek üzülür. Ama olayın cinsel boyutunu henüz kavrayamaz. Bir psikolog yardımıyla yaşına en uygun cevap verilmelidir. Çocuğun gördüğü olayın bilinçaltında yer etme ihtimaline karşı cinsel konularda merakının uyanmaya başladığı yaşta tekrar psikolog yardımı alınarak bu olayı hatırlayıp hatırlamadığı ve cinsellikle bağdaştırdıktan sonra üzerinde olumsuz bir etkisi olup olmadığı öğrenilebilir.

Çocuğun cinsellikten haberdar olduğu fakat henüz o işi anne ve babasına yakıştırmadığı bir yaşta travma daha büyük olabilir. Soruları dürüstçe cevaplanmalı ve gerekirse psikolog yardımı alınmalıdır.

'Ben de gördüm bana bir şey olmadı' diyen hanımları kutluyorum. Şanslısınız. Özellikle çocuklukta yaşanan cinsel travmalar (bu kesinlikle bir travmadır) hayatın tümünü, özellikle cinsel hayatı etkileme potansiyeline sahiptir. Tedavi edilmelidir.

Yani öz anne babasını Görenler bile travma yaşamış bende dahil olmak üzere :) şimdi Saçma geliyor ama çocuksun o zaman. Benim annem babam yapmaz ya Dediğin bir dönem bile var. Yakışmıyormuş gibi geliyor. Ekstra dikkatli olunması gereken bir durumda bu yapılan sorumsuzluk.
zaten konu sahibinde suç.
onu evlendiğin adam düşünmez ki sen düşünmezsen!
Bir de ne dedi ki çocuk hiç bir şekilde ikna olmamış.

Benimkide hortladi yaa bizimkide gunduzdu :)) benim sucum yok galiba

Gecenin karanlığı mı daha ürkütücü bir tablo gündüzün ayan beyan aydınlığı mı bilemedim şimdi :KK48:

Tamamen anne babamın suçu. Benim geleceğim ihtimalini gözardı etmişler. :63:

Hayır evde benim haricimde 4 kız çocuğu daha vardı. Bir ben böyle yapışıksam demek.

Eski konularda komşumun sevişme sesleri beni ve ailemi çok rahatsız ediyor diye konular açıldığında bazı kişiler "aa istediğim gibi sevişirim, kimseyi düşünemem kocamlada sevişemicekmiyim ayol" diyorlardı. Umarım şimdide gelip burada aa çocuğun psikolojisi bozulur, sessiz olsaydınız demezler:confused:

Hepsi mi anne babasını o şekilde görmüş.
Şu an dünyada olanlar Hitler'in zamanından çok mu farklı biraz çağdaş hali, herkes mi anne babasını gördü o şekilde:KK57:.
Bir neden olabilir ama kesin bağdaştırlamaz.

bu bi sebep olabilir veya olamaz, uzmanlarin on gordugu bi tespiti paylastim durumun vehametini anlatabilmek adina.
her cocuk masum dogar.Sebepler,olaylar, skintilar ,bazende ciddiye alinmayan problemlerden kisilik gelisimi asamasinda derin tahribatlar yarattigindan bahsediyorum

Hanım Hanımcık olmakla ne alakası var. 5 Yaşında bir çocuğun varsa ve onun görüp duyma ihtimali varsa dikkatli olacaksın. Kimse Sevişme tarzına kızmıyor burada. Dikkatsizliğe kızıyor.
Yorumlarda 'iğrendim, tiksindim, midemi bulandırdı' yazanlardan bahsediyorum. Çocuk görmüştür olabilir eminim çoğu insanın küçükken şahit olduğu bi durumdur bu ve çocuğa bi şekilde açıklanabilir sevişmeyi öcü gibi göstermemeleri gerekir. Anne buradaki yorumları okuyupta çocuğa 'bak sen sevişmemize şahit oldun ama biz kötü bir şey yapıyorduk sen sakın örnek alıp yapma' gibi anlatırsa çocuğun kafası daha da karışacak ilerde problem olabilir onun için. Yoksa balayına çocuğun götürülmesi bana da saçma geldi olacak iş değil.

Açıkçası bu kadar Detaylı anlattığınız için ve sonrasında çocuğun tepkileri ben bile ekran karşısında şoka girdim.

O kadar çok Gamsız ve umursamazsınız ki yaptığınızı böyle Detaylı anlatarak tel travma geçiren kişinşn Çocuğunuz Olmasını istemiyorsunuz.

Illa ki toplu travma geçirelim istediniz tebrikler, oldu. :110:

bende şahit oldum aynı konu sahibi bayanın çocuğu yaşlarındaydım...veya 1 2 yaş büyüktüm...babam annemi boğuyor sanmıştım....hemde memeler falan açıktı ayan beyan görmüştüm ...sonra ne oldu hatırlamıyorum...ama ikisindende nefret etmiştim olayın ne olduğunu öğrendiğimde...hala gözümün önünde görüntü ve tedaviye ihtiyaç duyuyorum.geçmiş olsun konu sahibi üzüldüm

ne kadar rezalet bir konu , içeride kızın varken inliyorsun bide üstüne töbe yarabbi zıplarken gördü ne demek yahu, bu denli cinsellik yaşanacaksa kızını ne götürüyorsun yazık günah birde babası dışında elin adamıyla annesini gördü rezalet bir durum o kadar üzüldüm ki o minicik kıza..

bu konunun gerçek olduguna asla inanmıyorum. insan 5 yaşında çocuguyla otelde tatile bile gitse öyle rahatca kocasının üstünde zıplayıp inleyemez sessiz sessiz halletmeye çalışır. kesinlikle fake konu zaten dünden beri de birşey yazılmamış aptal insanların aptal işleri

Açıkçası bu kadar Detaylı anlattığınız için ve sonrasında çocuğun tepkileri ben bile ekran karşısında şoka girdim.

O kadar çok Gamsız ve umursamazsınız ki yaptığınızı böyle Detaylı anlatarak tel travma geçiren kişinşn Çocuğunuz Olmasını istemiyorsunuz.

Illa ki toplu travma geçirelim istediniz tebrikler, oldu. :110:

Şimdi seni de seks düşmanı ilan edecekler. :KK53:

Son düzenleme:
bende şahit oldum aynı konu sahibi bayanın çocuğu yaşlarındaydım...veya 1 2 yaş büyüktüm...babam annemi boğuyor sanmıştım....hemde memeler falan açıktı ayan beyan görmüştüm ...sonra ne oldu hatırlamıyorum...ama ikisindende nefret etmiştim olayın ne olduğunu öğrendiğimde...hala gözümün önünde görüntü ve tedaviye ihtiyaç duyuyorum.geçmiş olsun konu sahibi üzüldüm

:KK70: tedaviye mi ihtiyac duyuyorsunuz

Yaşadığınız durum çok normal ve etkilenmeniz sizin zayıf olduğunuzu göstermiyor. Profesyonel yardım almanız için geç değil.

Herkesin dediği gibi muhakkak destek alınmalı. Bu travma büyüdüğü zaman bir çok olumsuz etkiler doğurabiliyormuş.

( konu fakeyse bile diğer onlarca bu ihmali yapanlara gitsin yum yorumlar)

Anne baba için çok zor bir durum olsa gerek ancak çocuklar için daha büyük bir travma. Sadece anne babasının inleme sesini duyarak büyüyen çocuklarda bile ileride ciddi kimlik problemleri oluşabiliyor.

Muhtemelen eşinizin size kötülük yaptığını , zarar verdiğini düşünmüştür.. uvey baba rolunde olması ise yara açmış olabilir içinde.

" Anne baba odalarına gittiklerinde birbirlerini sevdikleri için birbilerine öperek sarılabilirler " diyerek telkin edebilirsiniz. ( Bir pedagog tavsiyesi :)
Pozisyon her ise bu cümleniz zamanla o görüntüyü silecektir.
Eğer kızınızı seviyorsanız uzman desteğini ihmal etmeyin.

Kapı kitleme değilde kapının arkasına ağır birşey konuşabilir. Ya da şu pencere koruma kilitleri oluyorya o kilitlerden yapılabilir.
Çocuk kapının kilitlendiğini anlamaz.
Geldiği fark edilince neden gelemedin acaba diye cümle kurularak geçiştirilebilir.

X