Kızım bizi gördü!

Ne oldu sonuç şimdi? Merak ettim konu sahibi ne yapmayı düşünüyormuş anlatı gitti herkesi alt üst etti.

Buradaki yorumlardan birinde babanın açıklaması çok hoş geldi " annenin boğazına birşey kaçmış ona bakıyorum "
Çok güldüm buna..

bu arada bizi sessiz sessiz takip eden gizemli misafirlere de selam ederik, az da değil 78 kişi koğuş olarak geldiler kanımca..
Keşke binlerce kişi gelse arkadaşım. Çok sık rastlanan ve ne yazık ki önemsenmeyen bir travmadan bahsediyoruz. Erkekli kadınlı gelsinler de bari yaşamış insanlardan ve bu konuda tecrübesi olanlardan duysunlar.

Yaşadığınız durum çok normal ve etkilenmeniz sizin zayıf olduğunuzu göstermiyor. Profesyonel yardım almanız için geç değil.
evet buna ihtiyaç duyuyorum açıkçası....bir kızım var ve çok dikkatliyiz...eşimde bu konu anlatmamış olsamda saygı duyuyor görmemesi ve duymaması için elimizden geleni yapıyoruz(kapı kitlemek,derin uykuya dalmasını beklemek,sessiz olmak gibi)evet istediğimiz gibi yaşayamıyoruz ama ona zarar vermekten iyidir..sonuçta sorumluyuz

Titizliğiniz takdire şayan. Yine de bu derece dikkatli olmanız sizin bilinçaltınızda bu konuda derin izler olduğunun bir göstergesi olabilir. Cinsel hayatınızın kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ama en ufak bir sorununuz varsa profesyonel yardımın büyük faydasını görürsünüz.

aaa konunun kılıdı açılmıs yıne konu anlatım tarzından dolayı fake olabılır ama olmayabılır de yasadıgı seyı alenen anlatanlar da var ve bu sekılde cocuklarının yanında yapanlar da var benım çocukluk arkadasım var köye gıtmısler calışmaya aynı odada yatmıslar babası ılla da annesınden bırlıkte olmasını ıstermıs kız duyarmıs hep küçük de değil yanı o zamanlar 14 15 yaslarında kız annesı ıstemezmıs kız burda dermıs babası uyudu uyudu dıye ılla bırlıkte olurmus kız aglayarak anlatıyodu hep evlendı vajınısmus oldu 7 ay ccektıler

Daha ölse unutmaz nasıl dikkat etmezsiniz ya çocuğun balayıda ne işi var?? Ne kadar saydırsakta olan olmuşş bi kılıf bulmanız lazım pedagog da görüşün

Şuanki davranışlarımızın kökeninin çocukluktan geldiğini bilmiyor musunuz?
Gerçekten hiç komik değil. Bu bir cinsel travmadır. Tedavi edilmezse yaşam boyu olumsuz etkileri yaşanır. Lütfen biraz daha duyarlı olun.

Yapmayın arkadaşlar şimdi gelip tecrübelerini anlataraktan savaşmayın sevişin selamı çakacak hipster apla...

teşekkür ederim...benim gibi olmasın diye kızım için yapıyorum bunları...evet derin izler bıraktı 35 yaşındayım ve bazen eşimleyken bile aklıma geliyor tabii ona söylemiyorum fakat destek almaya karar verdim...sorunumuz yok özel hayatımızda çok şükür o konuda anlayışlı sıkmayan zorlamayan bir eşe sahibim..ama yinede izleri silebilmek adına yardım almak en doğrusu...

çok sinirlendim çok, artık bundan sonra aklını başına alırsın kızının olduğu ortamda dikkatli olursun ne denir ki acilen bir pedagoga götür.

Düşüncesizlik edilmiş, o yaşta bir çocuğun balayına götürülmesi kabahat zaten
Ancak travma meselesinin bu kadar abartılmasına da şaşırdım
Hepimiz nelere şahit olduk o yaşta, en başta milyonlarca çocuk haberleri izliyor her gün birbirini kesen kesene
Hoş bir şey değil değil ama çok abartılacak bir şey de değil, çocuk buna tepki vermişse doktora gidilir, burada neyin çözümü aranıyor anlamış değilim. Keza konu sahibinin kadın olduğuna asla inanmıyorum, bir kadın bu durumu bu sözcüklerle ifade etmez. Ortalık karıştırmak için açılmış bir konu bence

tatile gitemmişsinizki.bu balayı. çocuğun ne işi var. yada neden kapıyı kitlemediniz. çok üzüldüm. mutlaka yardım alın. çocuğu sorunlarla başbaşa bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…