Kızım bizi gördü!

Cok kotu birşey bende kucukken annemle babami gormustum yani iliski esnasinda degil ama gercekten hic unutamıyor insan hala kac yasima geldim gercekten cok kotu bi pedagog a goturseniz iyi olur

fakat ortada 5 yasındakı cocuklarının gozunun gordugu bısey yoktu
belkı konu sahte
ama bu ısı hepımız yapıyoruz ve bır cocugumuz cocuklu.
ıgrendım suanda konu sahıbınden cunku bu sekılde bıze yansıttıgı ıcın
zıplarken gordu ınlerken gordu
daha detay verememıs cunku hepsı buymus gıbı

konu şu ki cute: burada olay da iğrençleştiriliyor. Yani yapılan eylem. O başka bir şey tabi herkesin anlayışı ama ben her zaman söylüyorum insanlar konunun gidişine ve yazan şahışlara göre yön veriyor yazdıklarına. Belli başlı üyeler ne dediyse ya da genel çoğunluk ne dediyse ona paralel yazıyor ben bunu eleştiriyorum. Yoksa kızının görmesi son derece iğrenç. Ben olayı en başından eleştirip balayına bile götürülmesini doğru bulmadım. Babasından farklı biriyle ani bir geçiş yaşaması 5 yaşında bir çocuk için kolay bir durum değil. Benim kızım tam da o yaşta o yüzden bu yaş gurubunu daha iyi biliyorum.
Konu sahibi son derece sorumsuz zaten madem götürüyorsun önlemini alacaksın.

bir kadın 2. bir üyelik bile alsa bu kadar anlatamazdı diye düşünüyorum.. birlektelik anında gördü diyebilirdi..

balayına çocuk götürmek tartışılır mübarek kapını kitle barii.,

haa birde ilk günden hoplama zıplama inleme.. tövbe yarebbim herşeyi bir anda tüketmeyeydin iyiydi sonrada lazım olurdu..

midem kalktı daha fazla yazamıcam

Kotu olmusta, bende annemle babami gormustum hicde tranva yasamadim yani..belki istisna olabilirim siz yinede bi dr danisin..

Son düzenleme:
nekadarda sorumsuz bir annesin sen yazık olmuş çocuğa bir yakınımın tanıdığı aynı durumu yaşamış çocuk pedagoglarda geziyor...

yazmayım diyorum da ben konudan çok olayı ele alıyorum zaten. Daha önce yaşamadıklarını nerden biliyorsunuz ki?
Belki cinsellik birliktelikleri boyunca hep vardı zaten. Kaldı tüketir tüketmez o da onun bileceği bir şey sanki. Ben konu sahibi için değil genel anlamda konuşuyorum altını çizeyim de. Siz birinci evliliğini yapan ve ilk cinselliğini yaşayan birine yazsanız tamam diyeceğim de.

kk kadınlarının tabii hepsinin değil bazılarının zekasına hayranım.

zaten bizi tiksindiren de bu ayrıntılar oldu.ve bir çocuğun bunlara şahit olduğunu düşünmek çok berbat.

o bizim gibi normal zevkten bagiriyor vs...diye düşünmez kim bilir hayalinde neler canlandi o anda.evet çok iğrenç.

Size katılmıyorum.
Aklın yolu bir demişler..

Not: yanlış alıntılamışım ya pardon:)

Yine hafiyeliginiz ustunuzde :))

Kim banlabmis,hangi konu kapanmis da sonradan acilmis, dr kim? Ben nerdeyim?

Konu sahibi arkadas,burada bu sorunun kesin veya dogru cevabini bulamazsin. Derhal cocuk psikologuna git.

Size katılmıyorum.
Aklın yolu bir demişler..
olay iğrenç onda hem fikiriz.. Yani kızının onu görmesi tamiri çok zor bir durum. Ancak konu bundan çıkmış bazı üyelerce: inlenir mi ne ayıpa dönmüş, hemen tüketmeyin her şeye dönmüş ya da uygarsızlığa dönmüş. Bu da bir noktada kişisel açılım tabi de kişiye özgü sonuçta.

Not ekledim yanlış alıntılamışım pardon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…