- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
yazmayım diyorum da ben konudan çok olayı ele alıyorum zaten. Daha önce yaşamadıklarını nerden biliyorsunuz ki?
Belki cinsellik birliktelikleri boyunca hep vardı zaten. Kaldı tüketir tüketmez o da onun bileceği bir şey sanki. Ben konu sahibi için değil genel anlamda konuşuyorum altını çizeyim de. Siz birinci evliliğini yapan ve ilk cinselliğini yaşayan birine yazsanız tamam diyeceğim de.
aa nerde ben hiç rastlamadım böyle bir anısını anlatana..Yalnız bu konudan şunu anladım anne babasını sevisirken gören ne çok çocuk varmış.
Bende görmüştüm fena bir olay,çocuktum anlamadım ama birşeylerin normal olmadığınında farkındaydım.Yalnız bu konudan şunu anladım anne babasını sevisirken gören ne çok çocuk varmış.
evet şimdi daha açıklayıcı oldu.normal şartlarda istediği gibi sevişir kimseyi ilgilendirmez tabiki ..
ama benim demek istediğim yanında o çocuğu götürüyorsa hem tedbirli davranmalıydı hemde daha üsturuplu sevişmeliydi aslında buraya bağlamak istemiştim sinirle farklı anlatmış olabilirim.
şuan tek bildiğim herşeyden tiksindiğim
Yalnız bu konudan şunu anladım anne babasını sevisirken gören ne çok çocuk varmış.
Bak sayfalara her sayfada bir kişi ben de görmüştüm yazmış nerdeyse.çok şaşırdım.aa nerde ben hiç rastlamadım böyle bir anısını anlatana..
Gerçekten mi??
Bana gönderir misin bakayım geliyor mu gelmiyor mubencede oyle
3 kere daha denedım sana ozel mesaj atmayı ama gonderemezsınız dıyor
ezildim şuan
Biri de benimYalnız bu konudan şunu anladım anne babasını sevisirken gören ne çok çocuk varmış.
valla şu hatırlatma bile iyi oldu. Psikolojik etkilendim. Bundan sonra daha dikkat edeceğim kesin. Aklıma hep gelir bundan sonra..Bak sayfalara her sayfada bir kişi ben de görmüştüm yazmış nerdeyse.çok şaşırdım.
Bende o zamanlar uyanınca hep annemle biraz şekerleme yapardım o niyetle gittim.Gitmez olaydım,o saatlerde odaya gireceğimi bile bile o vaziyettelerdi.Biri de benimama haklarını yemeyeyim Kapıları kapalıydı ve yorganın altındaydılar gecenin bir Yarısı lönk diye dalan bendim.
Şu sebepten takmış durumdayız,Benim anlamadığım şey 5 yaşındaki çocuğun balayında işi ne? Ve neden herkes inlemeye zıplamaya takmış kafayı? Siz amuda kalkarak mı sevişiyorsunuz da bunlar size iğrenç ya da tiksindirici geliyor? Tamam ortamlarda hanım hanımcıksınız anladık. :)
Biz kapı kilitlemiyoruz çocuğun kapının önünde açın kapıyı misali kapıyı vurmasini bagirmasini vs...istemem.ben de kilit olayını doğru bulmuyorum.sadece cidden çok dikkatli olmak lazım ya da her anne baba çocuğunun uykusunun en yoğun olduğu saati bilir artık o saatleri seçmek lazımhakkaten ne kadar çok çocuk varmış... ben nerde okumuştum bilmiyorum ama kapı kitlemeninde sakıncalı olduğu yazıyordu..
kapı kitlemek doğru mu bu konuda?
hakikaten ya kapanmisti gece.. nolmus ki yeniden?bu konu açıldı mı? yoksa hiç kapanmamışmıydı?
cevabını kendimce vereyim.Ya herkeste gitti cocuk vah vah etmis ben nekadar saglam karakterliymisim megerannemle babami is basinda gordum hicde umursamadim sadece birazcik utanmistim, yani artik o kadarda olsun
ya bide millet yazmis vay inledin niye zipladin herseyi tukettin, ne kadar sacma insanlar var burda ya..bakis acisina bakarmisiniz, enteresan ya..