- 21 Ağustos 2015
- 45
- 67
- 45
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Bdv de yeni bir akım başladı çocuklar bizi gördü akımıİki gün önce yaşandı.Eski eşimden 5 yaşında bir kızım var ve 10 günlük evliyim kızımıda aldık balayına gittik.Yeni eşim ve kızımın arasında bir sorun yok.Her şey normaldi ve kızım uyudu.Onu yatağına koydum ve eşim ve ben yatağa gittik.İlişkiye girerken kızım beni afedersiniz zıplarken gördü.İnlemelerimi de duydu.Onun geldiğini farketmedim bir süre daha sonra kapının yanındaki gölgeye baktım kızım bize bakıyordu.Hemen ayrıldık üstüme geceliğimi giydim.Ağlama krizine tutuldu.Ertesi gün de eşime çok kötü davrandı.Ne desem inandıramadım.Hep yalan soyluyosun diyip durdu.
Hakaret etmek için yazanlar yazmasınlar bi zahmet.
NOT:ikinci üyelik aldım.özel bir konu diğer hesabımda tanıdıklarım beni biliyor.
İyi geceler.
muhtemelen kız ınleme sesıne gelmıstır bu kadar nasıl sorumsuz olunur yaaa vallaYa kapinizi neden kilitlemiyorsunuz? Ben evimde biri varken kapiyi kilitlemeden yatmam, olur da uyku sersemi iceri girerler diye..
Suc sizde. Bundan sonra onlemini alirsiniz insallah...
İki gün önce yaşandı.Eski eşimden 5 yaşında bir kızım var ve 10 günlük evliyim kızımıda aldık balayına gittik.Yeni eşim ve kızımın arasında bir sorun yok.Her şey normaldi ve kızım uyudu.Onu yatağına koydum ve eşim ve ben yatağa gittik.İlişkiye girerken kızım beni afedersiniz zıplarken gördü.İnlemelerimi de duydu.Onun geldiğini farketmedim bir süre daha sonra kapının yanındaki gölgeye baktım kızım bize bakıyordu.Hemen ayrıldık üstüme geceliğimi giydim.Ağlama krizine tutuldu.Ertesi gün de eşime çok kötü davrandı.Ne desem inandıramadım.Hep yalan soyluyosun diyip durdu.
Hakaret etmek için yazanlar yazmasınlar bi zahmet.
NOT:ikinci üyelik aldım.özel bir konu diğer hesabımda tanıdıklarım beni biliyor.
İyi geceler.