Kızım bizi gördü!

Ece Dawswert

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
45
67
45
İki gün önce yaşandı.Eski eşimden 5 yaşında bir kızım var ve 10 günlük evliyim kızımıda aldık balayına gittik.Yeni eşim ve kızımın arasında bir sorun yok.Her şey normaldi ve kızım uyudu.Onu yatağına koydum ve eşim ve ben yatağa gittik.İlişkiye girerken kızım beni afedersiniz zıplarken gördü.İnlemelerimi de duydu.Onun geldiğini farketmedim bir süre daha sonra kapının yanındaki gölgeye baktım kızım bize bakıyordu.Hemen ayrıldık üstüme geceliğimi giydim.Ağlama krizine tutuldu.Ertesi gün de eşime çok kötü davrandı.Ne desem inandıramadım.Hep yalan soyluyosun diyip durdu.

Hakaret etmek için yazanlar yazmasınlar bi zahmet.

NOT:ikinci üyelik aldım.özel bir konu diğer hesabımda tanıdıklarım beni biliyor.
İyi geceler.

ooo çok kötu olmusss kızın tum karakterını hayatını olumsuz etkıleyecek belkı de cınsellıge cok soguk bakacak ılerde vajınısmus olacak keske onu getırmeseydınız ynınızda yogun cınsel ılışkı yasanacak bellı ya da kapınızı ılışkınız bıtene kadar kıtleseydınız ama olan olmus bı kere hemen bır cocuk psıkologuna göturun

Bdv de yeni bir akım başladı çocuklar bizi gördü akımı

dikkat edin gözünüzü seveyim çocukların psikolojisinin içine etmeyin yazıktır.

Ya kapinizi neden kilitlemiyorsunuz? Ben evimde biri varken kapiyi kilitlemeden yatmam, olur da uyku sersemi iceri girerler diye..
Suc sizde. Bundan sonra onlemini alirsiniz insallah...
muhtemelen kız ınleme sesıne gelmıstır bu kadar nasıl sorumsuz olunur yaaa valla

Diğer hesabınızdaki 'sizin kim olduğunuzu bilen tanıdıklarınız' eski eşinizden 5 yaşında bi kızınız olduğunu ve 10 günlük evli olduğunuzu, balayına gittiğinizi bilmiyor muydu?
Neden bu kadar ayrıntı verdiniz ki

keşke çocuğu hiç götürmeseymişsiniz, madem götürmüşsünüz önlemini alsaymışsınız...olan olmuş artık, balayı da eşinizin de sizin de burnundan gelmiştir. Çocuğunuz küçük de değil, travma yaratabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…