- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
zaten konu sahibinde suç.Yani öz anne babasını Görenler bile travma yaşamış bende dahil olmak üzere :) şimdi Saçma geliyor ama çocuksun o zaman. Benim annem babam yapmaz ya Dediğin bir dönem bile var. Yakışmıyormuş gibi geliyor. Ekstra dikkatli olunması gereken bir durumda bu yapılan sorumsuzluk.
Benimkide hortladi yaa bizimkide gunduzdu :)) benim sucum yok galiba
Hepsi mi anne babasını o şekilde görmüş.
Şu an dünyada olanlar Hitler'in zamanından çok mu farklı biraz çağdaş hali, herkes mi anne babasını gördü o şekilde.
Bir neden olabilir ama kesin bağdaştırlamaz.
Yorumlarda 'iğrendim, tiksindim, midemi bulandırdı' yazanlardan bahsediyorum. Çocuk görmüştür olabilir eminim çoğu insanın küçükken şahit olduğu bi durumdur bu ve çocuğa bi şekilde açıklanabilir sevişmeyi öcü gibi göstermemeleri gerekir. Anne buradaki yorumları okuyupta çocuğa 'bak sen sevişmemize şahit oldun ama biz kötü bir şey yapıyorduk sen sakın örnek alıp yapma' gibi anlatırsa çocuğun kafası daha da karışacak ilerde problem olabilir onun için. Yoksa balayına çocuğun götürülmesi bana da saçma geldi olacak iş değil.Hanım Hanımcık olmakla ne alakası var. 5 Yaşında bir çocuğun varsa ve onun görüp duyma ihtimali varsa dikkatli olacaksın. Kimse Sevişme tarzına kızmıyor burada. Dikkatsizliğe kızıyor.
Otel odasinlarmis sanirim. Otel odasinda da kapi kilitleme olmamistir buyuk ihtimalleYa kapinizi neden kilitlemiyorsunuz? Ben, evimde biri varken kapiyi kilitlemeden yatmam, olur da uyku sersemi iceri girerler diye..
Suc sizde. Bundan sonra onlemini alirsiniz insallah...
Açıkçası bu kadar Detaylı anlattığınız için ve sonrasında çocuğun tepkileri ben bile ekran karşısında şoka girdim.
O kadar çok Gamsız ve umursamazsınız ki yaptığınızı böyle Detaylı anlatarak tel travma geçiren kişinşn Çocuğunuz Olmasını istemiyorsunuz.
Illa ki toplu travma geçirelim istediniz tebrikler, oldu.
bende şahit oldum aynı konu sahibi bayanın çocuğu yaşlarındaydım...veya 1 2 yaş büyüktüm...babam annemi boğuyor sanmıştım....hemde memeler falan açıktı ayan beyan görmüştüm ...sonra ne oldu hatırlamıyorum...ama ikisindende nefret etmiştim olayın ne olduğunu öğrendiğimde...hala gözümün önünde görüntü ve tedaviye ihtiyaç duyuyorum.geçmiş olsun konu sahibi üzüldüm
Niye çok mu komik?Herkes herseyi çok kolay unutmayabilir değil mi?tedaviye mi ihtiyac duyuyorsunuz
Yaşadığınız durum çok normal ve etkilenmeniz sizin zayıf olduğunuzu göstermiyor. Profesyonel yardım almanız için geç değil.bende şahit oldum aynı konu sahibi bayanın çocuğu yaşlarındaydım...veya 1 2 yaş büyüktüm...babam annemi boğuyor sanmıştım....hemde memeler falan açıktı ayan beyan görmüştüm ...sonra ne oldu hatırlamıyorum...ama ikisindende nefret etmiştim olayın ne olduğunu öğrendiğimde...hala gözümün önünde görüntü ve tedaviye ihtiyaç duyuyorum.geçmiş olsun konu sahibi üzüldüm