Kızım bizi gördü!

Bu ne rahatlık böyle:KK57: 2 buçuk yaşındaki kızım uyusa bile kapıyı kapatıyoruz,sizinki 5 yaşında.
Çok büyük bir sorumsuzluk:KK20:

Konuyu okudum konu sahibini kocasinin üstünde hoplayip zıplayıp inlerken hayal ettim 32 yaşında olmama ve sadece bir hayalden ibaret olmasına rağmen travma yaşadım o görüntüden iğrendim.5 yaşında ki zavalli çocuk napsin, iki insanın vahşi gibi böğürmelerine ve ciftlesmelerine şahit olmuş.kim bilir zihninde nasıl yer etti bu görüntü.

ne azınlık be kardeşim ne ket vurulamayan libidoymus.Oha ya.

cumartesı gunu doktor bı hanım, esının ılk evlılıgınden olan kızı ıle aynı durumu yasamıstı
sımdıkı konu sahıbıyle de aralarında 3 yas var tesaduftur
ondada aynı seyı yazmıstım
lutfen evde cocuk- mısafır- kım olursa olsun esınızle ıkınızden baska nefes alan varsa o kapıyı kılıtleyın.
sesınızı kendınızı de kontrol edın
kac yasında olursa olsun ısterse kuşlar getırmıs olsun
çocuk o
o doktor hanimin nicki ne? Yöneticilere mesaj yazalim baksinlar bir ayni kisi mi.

Çok kötü olmuş. Zaten tepkisi ağlama krizine girmesinden belli. en başından olayı ele almak lazım, balayına babası dışında bir adamla yani yeni eşinle birlikte gitmesi de bana göre çok doğru gelmedi nedense. Yani babasının onun gözünde ilah olduğu bir dönemde bir de bu görünme olayı hiç iyi olmamış. Hayatında kalıcı etkiler de bırakabilir. O sahne hep aklına gelecek ve senden gerçek cevabı alamadığı için hep bir şeyler eksik kalacak. Sen de madem çocuğu götürüyosun tedbirli davransaydın en azından bağırmasaydın falan.

Konuyu okudum konu sahibini kocasinin üstünde hoplayip zıplayıp inlerken hayal ettim 32 yaşında olmama ve sadece bir hayalden ibaret olmasına rağmen travma yaşadım o görüntüden iğrendim.5 yaşında ki zavalli çocuk napsin, iki insanın vahşi gibi böğürmelerine ve ciftlesmelerine şahit olmuş.kim bilir zihninde nasıl yer etti bu görüntü.

Böyleleri insanı aseksüel yapar :KK53:

Hitler in psikolojisinin bozuk oldugu herkesce bilinir ve bu durumun altinda yatan sebebin anne ve babasini uygunsuz bi vaziyette gormus olmasina baglaniyor. asla hafife alinacak veya dalga gecilecek bi konu degil.
bi pedagog yardimi almaniz sart. en azindan gidene kadar Pedagog Adem Gunesin tavsiyelerinden faydalanmanizi tavsiye ederim.

düşün ki ben bile
bir an sanıyordum ki bu işi sadece ben yapıyorum
bende hayal ettim ve tuhaf oldum
Nedense ben de bir an okuduklarımda acaba kırbaç falan mı olmuş dedim ya da sadist bir şeyler mi yapmışlar.. Yani başka konu olsa "arkadaş sanane millet bu cinselliği istediği gibi yaşar" derler. Bağırma kıstası orayı burayı inletmiyorsa ki hiç kimse yoktu yanlarında ama tabloyu nasıl iğrençleştirdiler anlamadım. Herkesin kendi cinsellik hayatı sen hanımhanımcık sevişirsin başkası daha farklı.

tiksindim..

o doktor hanimin nicki ne? Yöneticilere mesaj yazalim baksinlar bir ayni kisi mi.
ben doktorun nıckle kıbledım
burdan nıck yazmam sucmu bılmıyorum tırsıyorum
sana özelden yazım oluu mu
kapalı konu gerı acılmıs sasırdım...

Hitler in psikolojisinin bozuk oldugu herkesce bilinir ve bu durumun altinda yatan sebebin anne ve babasini uygunsuz bi vaziyette gormus olmasina baglaniyor. asla hafife alinacak veya dalga gecilecek bi konu degil.
bi pedagog yardimi almaniz sart. en azindan gidene kadar Pedagog Adem Gunesin tavsiyelerinden faydalanmanizi tavsiye ederim.
Hepsi mi anne babasını o şekilde görmüş.
Şu an dünyada olanlar Hitler'in zamanından çok mu farklı biraz çağdaş hali, herkes mi anne babasını gördü o şekilde:KK57:.
Bir neden olabilir ama kesin bağdaştırlamaz.

şuanda herseyden sogudum arkadaslarım
bir konu vardı eskiden. Eski üyeler hatırlar belki..
Hatta buna benzer bir sürü konu açıldı..
Şöyle ki: komşusunun inilti sesinden rahatsız olan komşu..
Ve şurada bir ton kişi konu sahibini konuyu açacağına pişman etti.
" insanlar sevişmesin mi?"
"savaşma seviş"
"artık herkes kendi evinde de özgürce sevişemeyecek"
"sevişirken de ağzımıza kilit vuralım"
"sevişmek hakkımız söke söke alırız"
ve tabi konu uzadı gitti bu şekilde.
Ben de kk kadınlarını anlamıyorum bazen...

X