-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Bu ne gı?Sabri bey napıyorsunuz...?
o doktor hanimin nicki ne? Yöneticilere mesaj yazalim baksinlar bir ayni kisi mi.cumartesı gunu doktor bı hanım, esının ılk evlılıgınden olan kızı ıle aynı durumu yasamıstı
sımdıkı konu sahıbıyle de aralarında 3 yas var tesaduftur
ondada aynı seyı yazmıstım
lutfen evde cocuk- mısafır- kım olursa olsun esınızle ıkınızden baska nefes alan varsa o kapıyı kılıtleyın.
sesınızı kendınızı de kontrol edın
kac yasında olursa olsun ısterse kuşlar getırmıs olsun
çocuk o
düşün ki ben bileŞahsen ben bile 'inliyordum, zıplıyordum' yazılarını okuyunca kısa süreli bir travma geçirdim.
Konuyu okudum konu sahibini kocasinin üstünde hoplayip zıplayıp inlerken hayal ettim 32 yaşında olmama ve sadece bir hayalden ibaret olmasına rağmen travma yaşadım o görüntüden iğrendim.5 yaşında ki zavalli çocuk napsin, iki insanın vahşi gibi böğürmelerine ve ciftlesmelerine şahit olmuş.kim bilir zihninde nasıl yer etti bu görüntü.
ne azınlık be kardeşim ne ket vurulamayan libidoymus.Oha ya.
Valla yapar.Böyleleri insanı aseksüel yapar
şuanda herseyden sogudum arkadaslarımValla yapar.
Nedense ben de bir an okuduklarımda acaba kırbaç falan mı olmuş dedim ya da sadist bir şeyler mi yapmışlar.. Yani başka konu olsa "arkadaş sanane millet bu cinselliği istediği gibi yaşar" derler. Bağırma kıstası orayı burayı inletmiyorsa ki hiç kimse yoktu yanlarında ama tabloyu nasıl iğrençleştirdiler anlamadım. Herkesin kendi cinsellik hayatı sen hanımhanımcık sevişirsin başkası daha farklı.düşün ki ben bile
bir an sanıyordum ki bu işi sadece ben yapıyorum
bende hayal ettim ve tuhaf oldum
Konuyu okudum konu sahibini kocasinin üstünde hoplayip zıplayıp inlerken hayal ettim 32 yaşında olmama ve sadece bir hayalden ibaret olmasına rağmen travma yaşadım o görüntüden iğrendim.5 yaşında ki zavalli çocuk napsin, iki insanın vahşi gibi böğürmelerine ve ciftlesmelerine şahit olmuş.kim bilir zihninde nasıl yer etti bu görüntü.
ne azınlık be kardeşim ne ket vurulamayan libidoymus.Oha ya.
cute koptumşuanda herseyden sogudum arkadaslarım
ben doktorun nıckle kıbledımo doktor hanimin nicki ne? Yöneticilere mesaj yazalim baksinlar bir ayni kisi mi.
Hepsi mi anne babasını o şekilde görmüş.Hitler in psikolojisinin bozuk oldugu herkesce bilinir ve bu durumun altinda yatan sebebin anne ve babasini uygunsuz bi vaziyette gormus olmasina baglaniyor. asla hafife alinacak veya dalga gecilecek bi konu degil.
bi pedagog yardimi almaniz sart. en azindan gidene kadar Pedagog Adem Gunesin tavsiyelerinden faydalanmanizi tavsiye ederim.
bir konu vardı eskiden. Eski üyeler hatırlar belki..şuanda herseyden sogudum arkadaslarım