Kızım bizi gördü!

Hem kim olduğunu belli edecek ayrıntılar vermiş hemde yaşadıklarını gereksiz bir şekilde ayrıntılı yazmış.

Zıplamayı inlemeyi biz bilmek zorundamıydık? Birlikte olurken gördü demesi yeterdi, bu kadar ayrıntının ne gereği var?

Kazık kadar kizim ama ben de gorsem beynim yanardi herhalde . Kapıyı kilitler insan yahu hadi kocan dusunmedi sen de mi dusunmedin be kadin o kadar mi dibine yandin yazik uzuldum...
Ne diyeceksin ki bu saatten sonra ata binmecilik oynuyorduk kizim mi...

Sahte olsa bile genel anlamda bakıldığı zaman anlatım tarzı dışındaki her şeyin gerçekten yaşanma ihtimali var. Ben küçükken oyun oynadığımız bir arkadaş grubumuz vardı mahallede, içimizde en küçükleri vardı bi tane, ara sıra gelirdi falan. Tam olarak hatırlamıyorum ama ben o zamanlar 9-10 yaşındaysam bu kızcağız 6-7 yaşında falandı olsa olsa. Bir keresinde anlatmıştı, çocuk meğer anne babasını sık sık o vaziyette görüyormuş. Bunlar anne baba çoluk çocuk aynı odada yatıyormuş evlerinde başka oda olmasına rağmen. Neyse işte anlatıyordu çocuk; annemle babam soyunuyor, babam annemin göğüslerini öpüyor elliyor falan şeklinde tabi çocuk biraz daha açık şekilde anlatırdı da ben buraya yazmayayım. Tabi zıplama falan yok işin içinde ama seks var. Ortam karanlık da olsa yine de görüyormuş, yapılan şeyin tabi seks olduğunu bilmiyor ama ne gördüğünü de anlatıyordu. Uyuyormuş gibi yapıyormuş ama onları izliyormuş. Ben hatırlıyorum.

aynr aynen ya, olmayacak sey degil.. evde 3ncu biri varsa (kim olursa olsun, buyuk kucuk) kitleyeceksin kapiyi..

Sevgili konu sahibi bey, çocukluğunuzda yaşadığınız travmaya hepimiz üzüldük. İktidarsızlık probleminiz bu yaşadığınıza bağlı olabilir. Ancak kadınlarla dolu bir site içine girince daha fazla erkek olmuyorsunuz. Psikolojik destek alın, sonuçta kadın rolü yapmak, kadınmış gibi davranmak da normal bir davranış değil.
Hiç değilse iyi bir şeye vesile oldunuz; bu durumu yaşayanlara öneriler çıktı arada.
Tedavi olunca dönüp tekrar konu açmayın ama, açasınız gelirse bilin ki tedavi işe yaramamış, tekrar başlamak lazım.

Dipçe: Eğer kadınsanız, eğer gerçekse bu konu (ki hiçbir kadın zıplıyordum, inliyordum demez) o zaman yazın bana, ben özür dilemesini de bilirim. Ama dediğim gibiyse siz bana teşekkür etmelisiniz, yol gösterdim sonuçta.

Kızını alıp balayına mı gittin ? Ona balayı denmez ki ?

Zıplayıp inledin mi ? kapıda mı açıktı ?

Pskolojik destek alın, maddi durumunuz el vermiyorsa ilk siz alın :)

Bende hatırlıyorum küçüktüm ama tam yaşımı bilmiyorum. Belkide konu sahibinin kızının yaşlarında, annemle babamı kapının deliğinden izlemiştim ve unutmuyorum Çok ayıp tabi yaptığım ama o zamanın aklı ile ne bileceksin. Hala aklımda yani herşey.

cok utanc verici bir an gözümde canlandırdımda o cocuk bunu hic unutmayıp aklına getiricek erkenden cinsel hayata baslamasıda olası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…