- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Kızlar konı sahibi ikinci üyeliğim dedi yaadminşerin haberi var dedi ama bilemiyoru tabi ama genede anlatım tarzı hiç hoş değil zıplarken inlerken görmek gibi bu kadar detaua gerek varmı sevişirken gördü desenizde anlardık yani
Adminin haberi var falan demedi sadece ikinci uyeligim dedi. Sozlukculer bizi cozdu yeni uyelik cinsel konu acinca yemiyoruz e forumu dalga icin takip etmekten jargona da hakim oldular boyle kandiracak akli sira. Sen konuyu okurken uzgun endiseli bi anne mi aklina geldi ziplaya inleye anneli kizli fantezi kuran bi pis ergen mi? Benim ikincisiKızlar konı sahibi ikinci üyeliğim dedi yaadminşerin haberi var dedi ama bilemiyoru tabi ama genede anlatım tarzı hiç hoş değil zıplarken inlerken görmek gibi bu kadar detaua gerek varmı sevişirken gördü desenizde anlardık yani
Ay anacım zaten senin hiçbirşey umrunda değil,İstediğinizi düşünün inanın umrumda değil açıklama yapamıycam düşüncelerinizi değiştirme gibi bi gayretim yok
Cocugu geri uyuttuktan sonra hangi pozisyondan devam ettiniz?İstediğinizi düşünün inanın umrumda değil açıklama yapamıycam düşüncelerinizi değiştirme gibi bi gayretim yok
Dimi amaOlmaz ne kadar zevk alındığının ispatlanılması için detaylar lazım
Banada hiç endişeli bir anne izlenimi vermedi ama artık hemen cımbızlıyor mune hemen fake falan demiyorumAdminin haberi var falan demedi sadece ikinci uyeligim dedi. Sozlukculer bizi cozdu yeni uyelik cinsel konu acinca yemiyoruz e forumu dalga icin takip etmekten jargona da hakim oldular boyle kandiracak akli sira. Sen konuyu okurken uzgun endiseli bi anne mi aklina geldi ziplaya inleye anneli kizli fantezi kuran bi pis ergen mi? Benim ikincisi
Twitterda bi troll BAKIN SIMDI KKDAKI KADINLARI NASIL KONU ACIP TROLLUCEM dediginde aninda ifsa eden bendim, mune hanim saniyorum bizim emeklerimize saygi duyuyodur yani :dDimi amanasılda zıplıyordum inliyordum bir bilseniz havası ki ben bu tarz cümlelerden rahatsız olmam ben bile oldum
Banada hiç endişeli bir anne izlenimi vermedi ama artık hemen cımbızlıyor mune hemen fake falan demiyorum
Durumun vehametini yansıtmak için detaylara girdiğini düşünmüştüm.Olmaz ne kadar zevk alındığının ispatlanılması için detaylar lazım
Durumun vehametini yansıtmak için detaylara girdiğini düşünmüştüm.
Bizlere birşey açıklamak zorunda değilmiş örnek ebeveyn görünümlü sapıkSevişirken çocuğuna yakalanmak zaten vahim bir durum. Detayını pozisyonunu anlatmak niye?