Kızım bizi gördü!

Şimdi düşündüm de gece gece aksiyon arayan ergen misiniz acaba?
Konuyu açıp sonra kaçıp 'hahaha kanka çok eğlenceli leen' diye dalgalar mı geçiyorsunuz?

Hemen pedogoga götürün çocuğunuzu..
İlerde kalıcı izler bırakabilir.
Ve daha dikkatli olun lütfen siz bir annesiniz ve o çocuk, gecenin bi vakti korkuyorum diye bile gelebilir yanınıza, daha dikkatli olun

Küçük çocuğu bırak, benim bile psikolojim bozuldu böyle açık açık anlatmandan! Kim bilir o nasıl hissetmiştir kendisini? Tam bir psikolojik tramva yahu. Şu kapı kilitlemek çok mu zor yıl oldu 2015. Gidip babasına bir anlatsa gördüğünü, adam çocuğu alır haklı olarak.

Nedense bilmiyorum içimden bir ses de "yalan" yani "fake" konu diyor. Yine de yazdım..

bence boyle cınsel ıcerıklı konuyu dalga gecmek ıcın acıp ustelık cocukları ısın ıcıne sokanlar savcılıga bıldırılmelı derım...
bılıncaltının yazdırdıklarıdır

eğer gerçekten fake bir konuysa acırım bunu açanın haline
Çocukları iğrenç dalgalarına alet ediyorlar.

Fake değilse de iğrenç bi durum gerçi.

Bu konu bana hiç gerçekçi gelmiyor açıkcası... Afedersiniz cümle kurma yeteneği diye bir şey vardır. Bu konu böyle anlatılmaz üzgünüm. Eğer ki, böyle bir şey gerçekleşmişse çocuğunuzu direkt pedagog götürün. Psikolojik açıdan çöker.

Aslinda bu fakeci ergenlerin ip adresinden kimliklerini ifsa edecekler arayip analarina babalarina anlatacagiz yaptiklari rezaletleri. Tabi hepsi ergen de degildir arada abazalar da vardir muhakkak. Bi ara kizlik zari furyasi vardi simdi ensestci furya cikti. Daha dun baba tacizi diye konu acan fake hesap vardi bugun bu.

balayında çocuğun ne işi var
bırakıcak kimseniz yoksa sizin balayında ne işiniz var
kapı kilitlemek bukadarmı zor
bu sahte bir konuysa yoksa annenizle cici babanızı balayında gören sizmisiniz

5 yaşındaki kız çocuğunu balayına götürüp onu bu kadar etkileyen bir travmaya sebep olan bir anne olayı hala 'zıplıyordum, inliyordum' diye anlatabiliyorsa umarım ilk hesabınız afişe olur ve eski eşiniz kızınızın velayeti için mahkemeye başvurur.

Konu fake ise bile bu gibi durumlar olağan.. olmuyor değil hatta yorumda yazanlarınız da olmus
çok üzücü bi durum gerçekten böyle şeyleree şahitlik eden cocuklara üzülüyorum
Şu yaşta görmeyi bile kaldıramam cocuk napsın

Bir kadın bir anne başına böyle bir şey gelse apaçık anlatamaz .yaptığı hatadan utanir ama konu sahibesi herseyi ayan beyan anlatmış fake bir konu eğer öyle ise Allahin dan bul

Bir kadın bir anne başına böyle bir şey gelse apaçık anlatamaz .yaptığı hatadan utanir ama konu sahibesi herseyi ayan beyan anlatmış fake bir konu eğer öyle ise Allahin dan bul

İstediğinizi düşünün inanın umrumda değil açıklama yapamıycam düşüncelerinizi değiştirme gibi bi gayretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…