Kızım bizi gördü!

Kızlar konı sahibi ikinci üyeliğim dedi ya o_O adminşerin haberi var dedi ama bilemiyoru tabi :KK14: ama genede anlatım tarzı hiç hoş değil zıplarken inlerken görmek gibi bu kadar detaua gerek varmı sevişirken gördü desenizde anlardık yani

Olmaz ne kadar zevk alındığının ispatlanılması için detaylar lazım :KK53:

Kızlar konı sahibi ikinci üyeliğim dedi ya o_O adminşerin haberi var dedi ama bilemiyoru tabi :KK14: ama genede anlatım tarzı hiç hoş değil zıplarken inlerken görmek gibi bu kadar detaua gerek varmı sevişirken gördü desenizde anlardık yani
Adminin haberi var falan demedi sadece ikinci uyeligim dedi. Sozlukculer bizi cozdu yeni uyelik cinsel konu acinca yemiyoruz e forumu dalga icin takip etmekten jargona da hakim oldular boyle kandiracak akli sira. Sen konuyu okurken uzgun endiseli bi anne mi aklina geldi ziplaya inleye anneli kizli fantezi kuran bi pis ergen mi? Benim ikincisi

Beni de küçükken bu tabloyla karşılaşmamı engelleyen hemen kapının dibindeki dolap olmuştu.
Ben 60 cm.lik dolabı aşana kadar tablo örtü altına gizlenmişti. Tuhaflığı sezmiştim suçlu gibiydiler.
Ne olduğunu anlayamadım tabi.
Anlamaya başladığım zamanlarda hatırladıkça o dolabın varlığına sevinirdim.

Belki de çocukları tarafından görüldüğünden habersiz olanımız da vardır.
Çok üzücü gerçekten.
Hem çocuk hem de ebeveynler için.

Olmaz ne kadar zevk alındığının ispatlanılması için detaylar lazım :KK53:
Dimi ama :KK53: nasılda zıplıyordum inliyordum bir bilseniz havası :KK12: ki ben bu tarz cümlelerden rahatsız olmam ben bile oldum :110:

Adminin haberi var falan demedi sadece ikinci uyeligim dedi. Sozlukculer bizi cozdu yeni uyelik cinsel konu acinca yemiyoruz e forumu dalga icin takip etmekten jargona da hakim oldular boyle kandiracak akli sira. Sen konuyu okurken uzgun endiseli bi anne mi aklina geldi ziplaya inleye anneli kizli fantezi kuran bi pis ergen mi? Benim ikincisi
Banada hiç endişeli bir anne izlenimi vermedi ama artık hemen cımbızlıyor mune hemen fake falan demiyorum :KK53:

İnandırıcı mı?Hiçbir inandırıcılığı yok,kesinlikle...
Çünkü hiçbir normal anne balayına giderken çocuğunu da yanında götürmez.Hadi aldı diyelim,.çocuğunun bulunduğu yerde cinsel deneyimini bu kadar rahat yaşamaz.:KK12:

Vay arkadas bu ne azginlik.Yeni kocamla sevisicem diye öncekinden olma cocugumun psikolojisini bozamam doğrusu. Madem yanımda göturmüsum tutarım şeyimi. Ayrıca bu 2.üyelik ise çıksın bir sayfa sahibi söylesin. Evet bayan doğru söylüyor 2.üyelik aldı desin. Hadi zıplamaya devam kardeşim çocuk uyuyor hadi

Dimi ama :KK53: nasılda zıplıyordum inliyordum bir bilseniz havası :KK12: ki ben bu tarz cümlelerden rahatsız olmam ben bile oldum :110:

Banada hiç endişeli bir anne izlenimi vermedi ama artık hemen cımbızlıyor mune hemen fake falan demiyorum :KK53:
Twitterda bi troll BAKIN SIMDI KKDAKI KADINLARI NASIL KONU ACIP TROLLUCEM dediginde aninda ifsa eden bendim, mune hanim saniyorum bizim emeklerimize saygi duyuyodur yani :d

Biraz olgun bir bayan olsaydın başına böyle bir şey gelmezdi. Yavrusunu düşünmeyen yanında balayina götüren kapıyı kilitlemeyen iğrenç olaylara seyirci kılan sen neden bize atarlaniyorsun hesabını kendine sor

Yani inanayım mı bilemedim bana inandırıcı gelmedi bu konu. Hangi anne hadi mecburiyetten aldı çocuğunu balayına getirdi, evde çocuk varken umarsızca, kendini kaybedercesine, inleye inleye, zıplaya zıplaya şeyeder? Burda da bir sürü anne var, hanginiz yapıyorsunuz bu şekilde?

Çocuk mu yoksa çılgınlar gibi hoplaya zıplaya sevişmek mi, hangisini seçersiniz derlerse, hangisini seçersiniz?

X