Kızım bizi gördü!

ay ne kadar didikliyosunuz ya of içim şişti, yok niye gülücüklğ smiley koydun, yok niye inledim tepindim yazdın, yok niye kapıyı kitlemedin, ayyyy bıkbıkbık of, herkes kusursuz anasını satayım hepiniz mükemmel ötesi, herşeyden tiksinme potansiyeli tavanla eşdeğer, hepiniz saint komşuteyze kıvamında çıtçıt çekirdek çitleyip dedikodu yaparken aynı anda linç etmeye doluşmuşunuz buraya, öf be içim şişti, daraldım, kadın olmak bu modsa kadınlığımdan yıldırdınız

sen sakın inleme zıplama, kutsal bakire gibi takıl hayatın boyunca, hatasız kul

Benim çocuğum bizi o şekilde görse ne smiley koyabilirim ne de profil fotoğrafı bu bir.

Kimsenin inlemesi zıplaması umurumuzda değil bu konuya da değindik hepimiz teker teker bu iki.

Kimseyi linç etmeye gerek yok, asıl sizin şu bikbikbik tabirinizi linç olarak algılarım bu üç.

1 benım cocugum asla sorumsuz bı anneye sahıp olmayacagı ıcın kocamla neyı nasıl yaptıgımı gormeyecek
2 halıyle burda nasıl sex yaptıgımı anlatmak zorundada kalmıcam
3 dıyelım kı sorumsuzum ! evladım gorur gormez balayını bırakır hemen bulundugum sehırde bı pedagogla gorusurdum oncelıgım o olurdu
yanı 2 gun once boyle bırsey oldu dıye konu acmama gerek kalmazdı cunku tedavıye baslamıs olurduk
4 boyle konularda savcılıga sıkayet edılmelı bırseyler yapılmalı gercek degılse bılıncaltının yazdırdıkları eger gercekse o evlat o anneden alınmalı !
5 herkes anne olamaz

yarattığınız hava yerle yeksan olmuş egonuzu, klavye arkasından atmaca gibi saldırıp şişirmekten başka bi şeye benzemşyo, benim de çocuğum var, başıma böyle bişey gelse ne smileysi koyarım o ruh haliyle bilemem, herkesi kendiniz gibi tek tip torna çıkışlı sanmak zaten hata, insanlar farklıdır belki farketmediniz, sizn gibi tepkiler vermemeleri abuk ya da mutlak yanlış olduklarını kanıtlamaz

Balayına neden görturdünüz adı üstünde balayı orada çocuğun ne işi olabilir .baştan hata yapmışsınız. Bırakacak kimse yokmuydu

Ya konu fake midir değil midir bilemem ama gereksiz uzadı yahu. Gülücük mesela fakeliği ele veren bir şey değil ki. Kadın "bizi uygunsuz gördü :))" gibi bir şey yazmamış sonuçta. Biri ona "gözümüz yollarda kaldı hoşgeldin :)" diyince o da smiley koymuş. Ne abartıldı. Konunun fake olmadığını kabul edelim, kadın başına böyle bir durum geldi diye hayatını matem içinde mi geçirecek ya? Hayır duyan da burda şölen verdi sanacak. Ona gelen gülücüklü bir yoruma gülücüklü cevap yazdı diye ne bu taşlama.

Biz eleştiriyoruz hanımefendi.
Eleştiriyi de dozunda yapıyoruz en azından kendi adıma konuşayım.

Benim egom yok. Asıl eleştirileri kaldıramayıp ona buna saranlarda ego tatmin gereği mevcuttur.
Sizi konu sahibesi avukatı olarak mı atadı konuya bilemem ama 'Egolusunuz' vb tabirleri tanımadığınız insanlara söylemeyin bence.
Bir İNSAN tavsiyesi..

toplu linç

tanımdağınız insanlara ağzına geleni saydırmak bedava nasılsa, tek suçu gelip şurda derdini dökmek, siz yaptınız yapmadnız bilmiyorum artık kimin ne yazdığını da hatırlamıyorm herkes öyle bi coşup sadırmış ki, yok midem bulandı yok sex tü kaka, bu kadar acınası yorumları okuyup durmatan da benim midem bulandı

İğrençsiniz, berbatsınız, ne Biçim annesiniz, kapıyı niye kilitlemediniz, niye seviştiniz, hadi seviştiniz niye zıpladınız inlediniz, sahte misiniz, çoçuğu niye götürdünüz, niye Gülen yüz yaptınız, hüngür hüngür Ağlayan surat yapmalıydınız....Tüm bunlar yeterince yazılmadı mı?
Artık o kadar hassas narin camdan bebekler, coçuklar, kadınlar, aileler olduk ki. Sanırsın ki burda bu durumu yadirgayanlar suçlayanlar hepsi pamuklara sarıp sarmalanmış madamlar matmazeller.. Kesin bu çocuk aseksuel olur ya da seri katil. Artık hayır gelmez hayatının travmasını Yaşadı. Ya bırakın Allah askına. Kendimi bildim bileli neler gördüm neler duydum hicbiride hayatimın travması olmadı. Ayrıca şimdiki gibi öyle pedagoglar danışmanlar psikologlar falanda yoktu. Cok olağan dişi Bi durum değil pek cok ailenin basına gelmiştir gelebilir. Doğru yönlendirme ile hiç de Bi sey olmaz.

Evet çok ağır ithamlarda var kesinlikle katılıyorum. Aslında milletin takıldığı nokta kon sahibesinin detayları çok irdeleyici yazmasıydı. Buna kendisi açıklama getirdi zaten.
Ama şöyle düşünün, çok ciddi bir olay ve siz profil fotoğrafını düşünebiliyorsnuz böyle bir durumda.
Bana garip gelen yanı bu şuan.Sırf bu sebeplerden gerçek mi değil mi konu anlayamıyorum. Zaten çözüm önerisi olarak pedagoga başvurmalısınız da yazmıştım.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Zira tartışmalardan hoşlanmıyorum, yanlış anlaşılmakta istemem
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…