- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Herkesin cocugu adeta camdan bir biblo. Ittirsem kirilcak kadar zayıf ve duygusallar. Doguda 10 kisi bi göz odada yaşayan ailenin cocuklari ne yapsin. Her gece şahit oluyor. Isine gelince daha kotuyu düşün şükret, gelmeyince tuh benim cocuk bozuldu artik nasi onarmam lazim diye üzül :)
Tamam da sorumun cevabını alamadım...çünkü çocuk hayatinda pek cok kriz yaşamış
Buda bu krizlerden birisi.
Çocuğun annesi evleniyor ve anne balayina gidiyor. Çocuk kendisini terkedilmiş hissediyor.
Bosanmis bir anne bekar gibi davranamaz.
önce anne olmak zorunda. Çünkü hayata yeni başlayan bir bireyin sorumlulugu var.
bence evlendikten hemen sonra gidilmemeli balayina.öncelik çocuğa verilmeli onun uyumu onemsenmeli.
Ayrıca konuyu tekrar okudugumda bana gercek gelmeyen içime noktalar var.
Basina gelmisse "uzmana gitmeli" diyorum.
Konuyu takip etmiyorum artik.
iyi akşamlar
Evet anneleri babaları bile o kadar rahat ki kullanılmış kondomu camdan atıyorlar hop bizim cama, çocuklar o ortamda nasıl yetişiyor o da ortada, 6 7 den fazla olmayan bebelerin elinde sigara, envai çeşit küfür, karşı cinse sürtünme vurma saçlarını yolma...
Orası öyle haklısın tabi.. Baska etkenler de var ama sirf anne baba sevismesini gördükleri icin mi. Sevisme en masumu kalır yani diger görduklerinin yaninda. Tedavi olunacak ciddiyette bir problem degil ben konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorum. En fazla benim gibi guluverir yerli yersiz. Tek derdi bu olsun. Kimse annemle babami sevisirken gördüm diye cinayet falan islemiyordur. En kötü hangi davranışı bozulabilir ki? En fazla aseksuel olur bununla ilgili. Baska yerlere baglaniyorsa da benim mantigim almiyor. Cinsi sapık freud a bi danismak lazim.
Okuyunca çoğunu cevapladım hemen:))
Boyle bir konu acmissin guluyosun.ben inanmiyorum bu konuya kusura bakma.Okuyunca çoğunu cevapladım hemen:))
Ama sanki çocukların yapmayacağını belirtmezsek "annem ve babam yapıyor, o hâlde onlar yapıyorsa doğru bir şeydir" diye düşünüp örnek alarak bu tarz şeylere de yönelebilir gibi düşündüm. Burada biri örnek vermişti, 8 yaşında bir çocuk "babam anneme böyle yapıyor" diyerek başka bir çocuğu duvara doğru itip itip sıkıştırıyormuş. Bu problem nasıl çözülebilir acaba?
:))Okuyunca çoğunu cevapladım hemen:))