Kızım bizi gördü!

bu sizin kendi basiniza cozeceginiz bi durum degil.
tutacaksiniz kizinizin elinden gotureceksiniz bir pedagoga..
5 yas cocugun cinsel kimligini kesfettigi zamanlar,tabiki sizin yalan soylediginizi biliyor.
konu fake make bunu bilemem ama bu yavruya bu travmayi madem yasattiniz bunu cozmek zorundasiniz.
zaten cocugun balayinda ne isi var onu da anlamis degilim ya..nys enazindan evde daha dikkatli olun bundan sonra.

detayları kızına verdiği görüntüyü ve zararı tam olarak ortaya koymak için yazdığını düşündüm ben, insanların buna bu kadar çok hakaretvari cevap yazmasına inanamıyorum

Tuhaf...
Herşeyi üstünüze alınmayın.
Yazsam direkt size de yazarım Alıntı yapıp.
Ki bir daha alıntılı şekilde size cevap vermek istemiyorum.
Iyi Akşamlar.
herşeyi üstüme alınmıyorum, ama farklı yazan benim, eminim vardır cesaretin evet sensin diyecek ya da kimse o kralcı o kadar cesursan açık açık yazarsın, kaçak oynamazsın

HAYırdır kavga mı etmek istiyorsyn?
Ya da banlanmak
Amaç nedir?
kralı kralcıyı bırakalım, kraliçe gelmiş netekim, ben kavga etmek istemiyorum gece gece hiç birnizle uğraşacak modda değilim, herkes ağzına geleni saydırdı, ben de tepkimi koyuyorum açıkça, icazetiniz mi lazımdı hazretleri ???

Değerli arkadaşım,

Artık anne olmuşsunuz, ki bunun ne yazık ki bazı sorumlulukları var.. Sizi çok iyi anlıyorum, yeni bir evlilik, yeni bir heyecan.. Mutlaka hormonlara teslim olunan zamanlar oluyordur. Ancak beş yaş çocuğunun, suit oda olsa dahi, dar bir alanda sizinle kaldığı durumlarda, sorumluluklar, hormonların önüne geçmeliydi.. ki açıkçası bir uzman desteği gerekiyor bu vakitten sonra.. Buna gerek kalmazdı.. Uyku sarhoşluğu ile unutulabilecek bir görüntü değil zira anne çıplak.. Aileye yeni kabul edilen üyenin ne şekilde görüldüğü muamma.. Ses ve hareket ise o yaşta ki bir çocuğun tanımından çok uzak.. Acı? Zevk? Mahremiyet? ve daha pek çok erken tabuyu yıktınız zihninde...
Birine bırakamamanızı anlarım.. Annedir, yanında ister...
Ancak gittiğiniz otelin çocuk oyun alanı bölümüne bırakıp, gündüz hormonlarınızla baş etmeye çalışabilirdiniz, hem de dilediğiniz şekilde.. Çocuğun uykusuna hiç güvenilmez.. Başka çözümler de düşünülebilirdi, olanaklara göre.. Ben çok hırpalamak istemiyorum ancak bu hatayı, açıklama yapmaya çalışarak iyice onulmaz yaraya dönüştürmeyin. Bundan sonrası ne yazık ki sizin işiniz değil..
Kızabilirsiniz.. Ama eğer o gece dikkat etseydiniz, balayının sonra ki kısmında dikkat etmeye gerek kalmayacaktı.. bu arada umarım geceleri daha dikkatlisinizdir artık.. Kimi çocuklar, görülen manzaranın etkisiyle, gece odadan çıkmamaya gayret ederken, kimi de gördüğünü inkar etme amacıyla kontrol etme eğiliminde olabilir.. Sesleri, hareketleri.. üstelik çoğu korkuyla yapar bunu...
Ben sizi çok hatalı gördüm.. Tahmin ediyorum bunları zaten terapilerde size de güzellikle anlatacaklar..
Annelik sorumluluğu biraz önde olmalı..

Baştan beri bütün iyi niyetimle yazdım. Tek bir eleştiri yapmadım ama bu avatar durumuna takıldım.
Sadece bu konu için uyelik alınıyor ve avatar eklemek için uğraşılıyor. Sıradan bir avatarda değil.

Kolay kolay detaylara takılıp dedektifcilik oynamam . Bu tuhaf .

ne avatar konymuş ki faketmedim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…