Kızım bizi gördü!

Herkesin cocugu adeta camdan bir biblo. Ittirsem kirilcak kadar zayıf ve duygusallar. Doguda 10 kisi bi göz odada yaşayan ailenin cocuklari ne yapsin. Her gece şahit oluyor. Isine gelince daha kotuyu düşün şükret, gelmeyince tuh benim cocuk bozuldu artik nasi onarmam lazim diye üzül :)

Evet anneleri babaları bile o kadar rahat ki kullanılmış kondomu camdan atıyorlar hop bizim cama, çocuklar o ortamda nasıl yetişiyor o da ortada, 6 7 den fazla olmayan bebelerin elinde sigara, envai çeşit küfür, karşı cinse sürtünme vurma saçlarını yolma...

çünkü çocuk hayatinda pek cok kriz yaşamış
Buda bu krizlerden birisi.
Çocuğun annesi evleniyor ve anne balayina gidiyor. Çocuk kendisini terkedilmiş hissediyor.
Bosanmis bir anne bekar gibi davranamaz.
önce anne olmak zorunda. Çünkü hayata yeni başlayan bir bireyin sorumlulugu var.
bence evlendikten hemen sonra gidilmemeli balayina.öncelik çocuğa verilmeli onun uyumu onemsenmeli.
Ayrıca konuyu tekrar okudugumda bana gercek gelmeyen içime noktalar var.
Basina gelmisse "uzmana gitmeli" diyorum.
Konuyu takip etmiyorum artik.
iyi akşamlar
Tamam da sorumun cevabını alamadım...
0-6 yaş ile ne çalışıyorsunuz???

Geçenlerde, böyle bir yazı okumuştum bir uzmanın yazdığı.
Çocuk, eşinizin size kötü davrandığını ve şiddet uyguladığını düşünebilir.
Öncelikle, kendisi ile konuşun.
Aranızda kötü bir şey olmadığını ve birbirinizi sevin.
Günlük hayatınızda ise; eşiniz size karşı daha yakın davransın(Tabi, 2. eş ve çocuk bu durumu kabullendi mi bilmeden yorum yapıyorum.)
Kızınızın yanında sizi öpsün, sarılsın.
Kızınıza da aynı şekilde davransın.

Evet anneleri babaları bile o kadar rahat ki kullanılmış kondomu camdan atıyorlar hop bizim cama, çocuklar o ortamda nasıl yetişiyor o da ortada, 6 7 den fazla olmayan bebelerin elinde sigara, envai çeşit küfür, karşı cinse sürtünme vurma saçlarını yolma...

Orası öyle haklısın tabi.. Baska etkenler de var ama sirf anne baba sevismesini gördükleri icin mi. Sevisme en masumu kalır yani diger görduklerinin yaninda. Tedavi olunacak ciddiyette bir problem degil ben konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorum. En fazla benim gibi guluverir yerli yersiz. Tek derdi bu olsun. Kimse annemle babami sevisirken gördüm diye cinayet falan islemiyordur. En kötü hangi davranışı bozulabilir ki? En fazla aseksuel olur bununla ilgili. Baska yerlere baglaniyorsa da benim mantigim almiyor. Cinsi sapık freud a bi danismak lazim.

Orası öyle haklısın tabi.. Baska etkenler de var ama sirf anne baba sevismesini gördükleri icin mi. Sevisme en masumu kalır yani diger görduklerinin yaninda. Tedavi olunacak ciddiyette bir problem degil ben konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorum. En fazla benim gibi guluverir yerli yersiz. Tek derdi bu olsun. Kimse annemle babami sevisirken gördüm diye cinayet falan islemiyordur. En kötü hangi davranışı bozulabilir ki? En fazla aseksuel olur bununla ilgili. Baska yerlere baglaniyorsa da benim mantigim almiyor. Cinsi sapık freud a bi danismak lazim.

Adam öz babası değil ya o bir tık daha fazla etkiler sanki, aksini savunan da var kendi babası olsa daha kötü olurdu gibi, bilemiyorum ben olsam gene de götürürdüm bir bilene, aksi halde ilerde olacak her olumsuz davranışta acaba bu yüzden mi oldu diye düşünür dururdum

Benim teyzemin kızlar da anahtar deliğinden izlemişler dinlemişler, ertesi gün babaya sen evden git gelme demeler anneye yapışmalar bitmeyen sorular, teyzem uzman desteği almadı kendisi olabildiğince izah etti,öncelikle yatak odasını izlemenin ayıp olduğu orasının anne babaya ait olduğu vs daha bi dolu bişeyler, kızlar unuttu mu bilmem şimdilik normaller

Aklıma 18 yaşında yaşadığım travma geldi:KK53: evimizin çatısında oturuyoruz ve karşı binada şey ediyolar ama kadın hiç görünmüyo adam üstte ve sadece hareketleri görünüyo o bile 18 yaşında psikolojimi bozmaya yetmişti

Canım yaa yazık kızınıza.
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz. İnsan biraz tedbirli davranmaz mı?

Ama sanki çocukların yapmayacağını belirtmezsek "annem ve babam yapıyor, o hâlde onlar yapıyorsa doğru bir şeydir" diye düşünüp örnek alarak bu tarz şeylere de yönelebilir gibi düşündüm. Burada biri örnek vermişti, 8 yaşında bir çocuk "babam anneme böyle yapıyor" diyerek başka bir çocuğu duvara doğru itip itip sıkıştırıyormuş. Bu problem nasıl çözülebilir acaba?

Bence tam aksi , çocuğa bunu diyerek ona yasak koyuyorsunuz ve sadece büyüklerin yaptığı şey " diye kafasında bir şekil kurmasına sebep oluyorsunuz.
Unutmayın ki çocuklar yemek yediklerinde bile büyürler. Oyun oynadıklarında " anne baba " doktor , hemşire " olurlar.
Bir uzman sizi daha iyi yönlendirecektir. Kızınızın öfke nöbeti bu durumdan çok etkilendiğini gösterir.
Onun özel durumu babasının yerine geçen bir adam var hayalinde. Dolayısıyla daha çok etkilenmiş.
Vakit kaybetmeden götürmelisiniz.
Gerçekten iyi araştırmalısınız doktoru.

Ben açıkçası hala inanmıyorum..

Bir de gülücük koyma mevzusu var tabi..

Ben mi çok güvensizim acaba

Bir guluyo iki avatara foto koymus bu uzuntunun arasinda onu dusunmus 3bizi uygunsuz gordu dememiste yok zipliyordum yok inliyordum.baya zevk almis madallah buraya bile bukadar detayli yazdigina gore.4cocugun balayinda isi ne? 5seni taniyyan kac gunluk ikinci evli oldugunu ve kizin oldugunu onuda yaninda goturdugunu bilmiyomu.bukadar yeter hrrhalde

X