- 25 Mart 2011
- 995
- 636
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Avatarı neydiki göremiyorum ben. Birde sanırım ilk üyeliğiyle gelip yorum yapıyor.1Sen .!.:Baştan beri bütün iyi niyetimle yazdım. Tek bir eleştiri yapmadım ama bu avatar durumuna takıldım.
Sadece bu konu için uyelik alınıyor ve avatar eklemek için uğraşılıyor. Sıradan bir avatarda değil.
Kolay kolay detaylara takılıp dedektifcilik oynamam . Bu tuhaf .
ne avatar konymuş ki faketmedim ben onu
alakası yok, genel olarak huyumdur birine haksız yere toplu lince girişilirse sinirim bozulur, birine kafamın ekstradan bozulmasına gerek yok, ve bunu kadınlar kulübünde çok sık görüyorum, klavyenin akasından yüzümüzün görünmemesi apaçi gibi saldırmayı gerektirmiyo insanlara, sadece kendime yapılan haksızlıklara mı tepki vemek doğal sayılmalı ?Bu akşam birine kafanız bozulmuşta gelip burada devam ediyormuşsunuz gibi geldi.
Avatarı neydiki göremiyorum ben. Birde sanırım ilk üyeliğiyle gelip yorum yapıyor.
Keşke 2. Üyeliğiyle açılan konulara ilk üyelikle yorum yazmak yasak olsa.
Detayları tam da senin düşündüğün nedenlerle yazdığını açıkladı konu sahibi.detayları kızına verdiği görüntüyü ve zararı tam olarak ortaya koymak için yazdığını düşündüm ben, insanların buna bu kadar çok hakaretvari cevap yazmasına inanamıyorum
Benden mi bahsediyorsunuz?Bunu farketmedim ben kim ki o ilk uyelikle yorum yaptığını düşündüğünüz kişi ?
Dans eden unlu çift filmden sahne
Düşündüğüm kişiyi söylemiyim belki yanılıyorumdur ... Şüphelendiğim bi kaç kişi varBunu farketmedim ben kim ki o ilk uyelikle yorum yaptığını düşündüğünüz kişi ?
Dans eden unlu çift filmden sahne
Benden mi bahsediyorsunuz?
Anladım. Ben de onun avatarını göremiyorum ve gördüğümü de hatırlamıyorum nedenseHayır Konu sahibinden..
Anladım. Ben de onun avatarını göremiyorum ve gördüğümü de hatırlamıyorum nedenseMuhtemelen bir ara bu eleştiriler sebebiyle kaldırdı.
Insanlar soru sorarken sayfalar ilerlemişken ve bu konu işe birlikte üyeliğin iptal olacakken tek konu Avatar değildir kulitta.Konu sahibi avatar eklememiş ki.
Gerçi bu detaylara hiç takılmam.
Üyelik aldığım gibi ilk iş avatar eklemek olurdu.
Avatarsız üyeliğimin tamamlanmadığını düşünürüm.
Takıntılıyım bu konuda.