Kızım bizi gördü!

Avatarı neydiki göremiyorum ben. Birde sanırım ilk üyeliğiyle gelip yorum yapıyor.

Keşke 2. Üyeliğiyle açılan konulara ilk üyelikle yorum yazmak yasak olsa.

Bu akşam birine kafanız bozulmuşta gelip burada devam ediyormuşsunuz gibi geldi.
alakası yok, genel olarak huyumdur birine haksız yere toplu lince girişilirse sinirim bozulur, birine kafamın ekstradan bozulmasına gerek yok, ve bunu kadınlar kulübünde çok sık görüyorum, klavyenin akasından yüzümüzün görünmemesi apaçi gibi saldırmayı gerektirmiyo insanlara, sadece kendime yapılan haksızlıklara mı tepki vemek doğal sayılmalı ?

Avatarı neydiki göremiyorum ben. Birde sanırım ilk üyeliğiyle gelip yorum yapıyor.

Keşke 2. Üyeliğiyle açılan konulara ilk üyelikle yorum yazmak yasak olsa.

Bunu farketmedim ben kim ki o ilk uyelikle yorum yaptığını düşündüğünüz kişi ?
Dans eden unlu çift filmden sahne

detayları kızına verdiği görüntüyü ve zararı tam olarak ortaya koymak için yazdığını düşündüm ben, insanların buna bu kadar çok hakaretvari cevap yazmasına inanamıyorum
Detayları tam da senin düşündüğün nedenlerle yazdığını açıkladı konu sahibi.
Açıklama yaptığı halde aynı acımasızca eleştirilerin gelmesi ironik.

Şuan bende avatara takıldığım için kızdım kendime..
Belki oyalandı kendince. Mesaj kirliliği yaptım kusura bakmayın ( herkes)

Ben konuya inanıyorum bu arada. Sadece neden bu rahatlık diye sorguladım kendimce. Ama haksızım.

Bunu farketmedim ben kim ki o ilk uyelikle yorum yaptığını düşündüğünüz kişi ?
Dans eden unlu çift filmden sahne
Düşündüğüm kişiyi söylemiyim belki yanılıyorumdur ... Şüphelendiğim bi kaç kişi var

kızım hem sesımızı hem nahoş hallerımızı gordu kızımızın gormemesı gereken haldeydık deseydı yeterlıydı

olay yasanalı gunler gecmıs buraya konu acıyor actıgı konuya zerre cevap vermıyor
cunku tamamlaması gereken bı balayı var dımı
evet bızım zamanımızda cocukken tuttıfuruttıde vardı hanımlar haklısınız
ama sımdıkı zamanla o zaman bır degıl
benım tuttufurıttı olan tv de acık acık kırmızı noktalı fılmler yayınlanan zamanımızda annemle babamı alt alta ust uste ınleyerek zıplarken gormedım!
yanı bu durum okadar kı vahım !
normallestırmeyın ya
kız uvey babasını dovmus kotu bırsey yaptı sanmıs krız gecırmıs
ama cok dogal altı ustu annesı sevısmıs dımı
cok ılgıncsınız

Konu sahibi avatar eklememiş ki.
Gerçi bu detaylara hiç takılmam.
Üyelik aldığım gibi ilk iş avatar eklemek olurdu.
Avatarsız üyeliğimin tamamlanmadığını düşünürüm.
Takıntılıyım bu konuda.

Anladım. Ben de onun avatarını göremiyorum ve gördüğümü de hatırlamıyorum nedense Muhtemelen bir ara bu eleştiriler sebebiyle kaldırdı.

Bende şimdi göremiyorum.
Herkes eleştirdi ya bana da bulaştı belkide. :)Göz yanılması da olabilir kaldırmışta olabilir.
Zaten böyle bir detaya girdiğim için kızdım kendime.

Burda daha once konu okumustum, bi kadin cocuguyla komsunun cocugunu afedersiniz farkli bi sekilde gormustu ve kizdiginda komsunun cocugu da ne var ki annemle babam da boyle yapiyo demisti. Kucuk cocuklar anne ve babalarini taklit ederler genelde, herkesin dedigi gibi pedagog sart

%100 suç sizin tabiki. Siz bir annesiniz.koskoca insansınız. Önleminizi alabilirdiniz. O küçücük çocuk napsın :/ Afedersiniz sizin 'inlemelerinizi' duyunca. Belkide çocuk eşiniizn sizii dövdüğünü ya da işkençe yaptığını zannetmiştir. Çocuk beynı her şey düşünür. Ama işin gerçeğinbi er geç büyüyünye öğrenecek ve sizin bu manzaranız aklına gelecek çocuğun.. :/ yalanlar uydurmadan çocuğu pedogoga götüürn. Daha da dibe batmayın bence...

Insanlar soru sorarken sayfalar ilerlemişken ve bu konu işe birlikte üyeliğin iptal olacakken tek konu Avatar değildir kulitta.
Sen detaylara takılmazsın, başkası takılır.
Sen normal görürsün başkası Görmez.
Sen normal gördün diye de Diğerlerinin normal görmemesini anormal göremezsin.

2 tanıdığım da ilişki sırasında evebeynlerini görmüştü.
Üniversite'den ev arkadaşım ve bir akrabamız olan kız.
Ikisinin de cinselliğe sapkın şekilde ilgileri vardı, ikisi da kendini bu bakımdan frenleyemiyorlardı.
Ev arkadasım bana bunu itiraf etiğinde onun için üzülmüştüm.
Çocuk beyninin görmemesi algılamaması gereken bir olay neticede.
Akrabamız olan kişi de gece yarısı ya da sabahın bir kötü hiç farketmez, misafir kalırlarsa bir yerde çiftlerin odasına dalıp 'ne yapıyorsunuz terbiyesizler' deyip oda basarmış. Yaş 3 bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…