- Konu Sahibi Ece Dawswert
Ooo kraldan çok kralcılar da hoşgelmişler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana mı diyosun ???????Ooo kraldan çok kralcılar da hoşgelmişler...
Tuhaf...bana mı diyosun ???????
detayları kızına verdiği görüntüyü ve zararı tam olarak ortaya koymak için yazdığını düşündüm ben, insanların buna bu kadar çok hakaretvari cevap yazmasına inanamıyorumEvet çok ağır ithamlarda var kesinlikle katılıyorum. Aslında milletin takıldığı nokta kon sahibesinin detayları çok irdeleyici yazmasıydı. Buna kendisi açıklama getirdi zaten.
Ama şöyle düşünün, çok ciddi bir olay ve siz profil fotoğrafını düşünebiliyorsnuz böyle bir durumda.
Bana garip gelen yanı bu şuan.Sırf bu sebeplerden gerçek mi değil mi konu anlayamıyorum. Zaten çözüm önerisi olarak pedagoga başvurmalısınız da yazmıştım.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Zira tartışmalardan hoşlanmıyorum, yanlış anlaşılmakta istemem.
herşeyi üstüme alınmıyorum, ama farklı yazan benim, eminim vardır cesaretin evet sensin diyecek ya da kimse o kralcı o kadar cesursan açık açık yazarsın, kaçak oynamazsınTuhaf...
Herşeyi üstünüze alınmayın.
Yazsam direkt size de yazarım Alıntı yapıp.
Ki bir daha alıntılı şekilde size cevap vermek istemiyorum.
Iyi Akşamlar.
HAYırdır kavga mı etmek istiyorsyn?herşeyi üstüme alınmıyorum, ama farklı yazan benim, eminim vardır cesaretin evet sensin diyecek ya da kimse o kralcı o kadar cesursan açık açık yazarsın, kaçak oynamazsın
kralı kralcıyı bırakalım, kraliçe gelmiş netekim, ben kavga etmek istemiyorum gece gece hiç birnizle uğraşacak modda değilim, herkes ağzına geleni saydırdı, ben de tepkimi koyuyorum açıkça, icazetiniz mi lazımdı hazretleri ???HAYırdır kavga mı etmek istiyorsyn?
Ya da banlanmak
Amaç nedir?
AYnenkralı kralcıyı bırakalım, kraliçe gelmiş netekim, ben kavga etmek istemiyorum gece gece hiç birnizle uğraşacak modda değilim, herkes ağzına geleni saydırdı, ben de tepkimi koyuyorum açıkça, icazetiniz mi lazımdı hazretleri ???
süper cevapAYnen
Hadi sağlıcakla o zaman
Tamamdır ablam, sakinimSakin olalım lütfen, rica ediyorum.
keşke şu sakin olma çağrısnı insanlar coşup ağzına geleni söylerken de yapsaydınızSakin olalım lütfen, rica ediyorum.
Bildirimler yeni yapıldı, sürekli konu takip edemiyoruz haliyle ne zaman bildirim gelirse o zaman bakıyoruz, ki yapılan uyarılar kişisel değil genele yöneliktir.keşke şu sakin olma çağrısnı insanlar coşup ağzına geleni söylerken de yapsaydınız
ne avatar konymuş ki faketmedim ben onuBaştan beri bütün iyi niyetimle yazdım. Tek bir eleştiri yapmadım ama bu avatar durumuna takıldım.
Sadece bu konu için uyelik alınıyor ve avatar eklemek için uğraşılıyor. Sıradan bir avatarda değil.
Kolay kolay detaylara takılıp dedektifcilik oynamam . Bu tuhaf .
keşke şu sakin olma çağrısnı insanlar coşup ağzına geleni söylerken de yapsaydınız