geçmiş olsun cnm.ya mubarek sanki nasıl dirençliyse ölmemişler.hergün kontrol ediyorum yok bişey bugün tv deki bit spreyini alıp onuda skullanayım diyorum.1 tane bile kalmışsa ölsün bari.zor valla ya.bide banada geçmiştir diye korkuyorum.saçımda sarı bellide olmaz meret.dip zamanıda geldi kuaföre gitmem gerek ayyy ya bide varsa kafamda bişiler kuaföre rezil rüsva olurum walla:sinifsinif:[/QUOTE]masumum;9623691]Üzüldüm canım ya bu yaz kızımla bende aynı durumdaydık üstelik benim yüzümden oldu, tatil dönüşü kaldığımız bir aile dostumuzun torunundan hediye getirdik eve, kızımın tarağını tatilde unuttuğumuz için saçlarını o çocuğun tarağı ile taradık, taradıktan sonra aynı gün kızın annesi kızının saçlarında bit olduğunu gördü, gerçi aynı zamanda 3 günde aynı evde kalmıştık, aynı gün şampuan aldık ben hemen eve gelince kullandım ama baktım kızımda bir kaç gün sonra birşey yok bende büyük bir mutlulukla iyi geçmemiş diye sevinmiştim ama 15 gün sonra bir baktım kızım kaşınıyor önce az diye sevinmiştim ama kurtulmak bayağı bir zor oldu hergün temizlememe, şampuan kullanmama rağmen bir türlü kurtulamadım ne saç boyama ne başka şeyler kafayı yiyecektim neler kullandım, kimseyede söyleyemedim en son netten hedrin getırttim ondan sonra kızım kurtuldu tabi bende ama o süre içindeki psikolojimi anlatamam, hele kızımın hep senin yüzünden sen izin vermeseydin ben o tarağı kullanmazdım diye beni suçlaması, geçenlerde o kızın annesi ile msnde konuşurken kızım çığlık çığlığa bağrıyor, bana onların yüzünden bit geldi sen halâ niye onun annesi ile konuşuyorsun istemiyorum diye, gülermisin ağlarmısın,
ben neler kullanmadım, traş köpüğü, sinkov, sirke,antibit, kwell ama hiç biri banamısın demedi taki hedrini kullanana kadar Allah düşmanımın başına vermesin çok zor,
ben bu konuyu okuduktan sonra gittim bit tarağıyla bütün saçımı taradım.. huylandığım için kaşınıyomuşum kaydirigubbakcemile3
hele ben kafam kıpır kıpr sanki.:))))hihoyyytben bu konuyu okuduktan sonra gittim bit tarağıyla bütün saçımı taradım.. huylandığım için kaşınıyomuşum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?