Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazdım çoğunu:kedi:
ya herkes çocukken bi bitlenmiştir. ilacı eczanede satılır kurtuluşu olmayan ölümcül bişi değil ki...
deret etmeyin alın ilacı uygulayın bi günde geçer gider.:hulya:
kizar misin bilmemde ben basligi görünce gükdüm sabah yazacaktim geri vazgectm acaba yanlis anlar mi diye..bende kücükken bitlenmistim hemde 4.sinifta okulda su saclara bakiyorlardi bir arkadasa sirke var denildi bende gülmüstüm sonra hafta sonuydu bende bi kasinti sacta cok kötü sonra bi bakti annem bit:)) ayy onlar ayiklandi kiwel diye bir sampuan aldi tek tek ayikladi o sampuani sürüyordu ince telli tarakla tariyordu banyoda bitler tarakta vay be cocuklugum geldi o yüzden güldüm..eczaneden bit ilaci alin ama insan o zamanlar insan utaniyor ama simdi nasilda gülüyorum gecmis olsun canaimcim
eheh hehe heheeee tabeeee ilaçı sür geçer.hihoyyyt
nan ben burda kafayı tırlattım 2 gündür.kafamçokkarıştı öle ilaçı sürmeklen geçmedi.bir bir topladım adileriklavaffffffff inşalah kalmamıştır Ecinnili offfffff
enee kız bitlerde mi mutasyona uğradı:hulya:
şimdik biz yaşlanınca şöylede dicez.. ah evladımm bizim zamanımızdaki btler bile laftan anlardı ilacı sürdünmüdü tıkkadandak ölüverirlerdi:hulya:
üüzme canını o ilaçlar etkilidir. sende kontrol edersin yumurtaları varsa öldürürsün. ama dikkat et sende bitlenme ,aile boyu kızın sana sen kocana kocan sana sen kızına kısır döngüye dönüşür , ebedi bitli kalırsınız maazallah:hulya:
arkadaşımın kızı çok sık bitleniyordu,
hatta oda garibim kızının misafirlerini bir ara kendinde ağarlamıştı...
epey uğraştı bu konuda,sonrasında birinden duyduğunu yaparak kurtuldu,
oda;hem kızının hemde kendi saçlarını boyamak oldu...
boyamakmı canım aaaaa şaşırdım....fisfisfis
biti temizlediyseniz tamamen artık gelmemsi için aktardan '' kafirun '' alın çocuğunuzun önlüğünün ensesine iğneleyin bir bez içine dikin kafirunu bir daha bit yada sirke sıçramaz.....fakat arındıramadım diyorsanız aktardan bulabilirsiniz lavanta yağı alın saçı uzunsa eğer iki kutu anca yeter saç dilerine ve uçalrına iyice sürün ve bir poşet geçirip bir saatden fazla tutun .....daha sonra ince tarakla kemik tarak olacak,saçı tarayın o bit yada sirke nasıl şişecek tanımayan biri bile o biti ayıklayabilir,haftada iki kez arınana kadar yapın,yada son çare kokusu pek çıkmaz ama sarımsak yağıda biti yada sirkeyi resmen yakar....çok geçmiş olsun.....
valla cok zor canim bu illet balmin kizinin sacinada isvicreli arkadasindan bulasmisti.valla kesti saclarini da öyle kökü kesildiii.özel taragi oluyor onunla kökü kesisiye otuttur tara canim.bu arada kendinede bak kiz kardesine bile bulastiysa iszede gecer.cünki ablam kizi ile ugrasiyorken birde kendiminkini tarayayim diye lovaboya egmis sacini taramiss bir sürü kendinde de cikti.bir dene sey acayip cogaliyor .valla en kortugum seydir bende coocuklari sürekli konturol ederim insallah bulasmaz biryeden bunlaradaa
Allah kolaylık versin canım. bak bende kaşınmaya başladım şimdi. ismini duyunca bile kaşınmaya başlıyo insan seninki de muhtemelen öyledir. Ama varsa ben temizlerim seni. Geçmiş olsun evlerden ırak olsun.