• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım bitlendi

ya herkes çocukken bi bitlenmiştir. ilacı eczanede satılır kurtuluşu olmayan ölümcül bişi değil ki...
deret etmeyin alın ilacı uygulayın bi günde geçer gider.:hulya:

ben de çocukken 2 kere bitlenmiş biri olarak söyleyebilirim ki eczanede satılan bit ilaçları hiçbir işe yaramıyor. çok dirençli mübarekler alışkınlar artık o ilaçlara. bildiğin gaz süreceksin kafaya, pamuğa batırarak uygulayabilirsin. ama çok tutma yakabilir.

bende bitlenmiştim birkere çok iyi hatırlıyorum annem gaz yağı sürmüştü kafama pamukla saçlarım upuzundu önce kesti onları hemde kendisi :( daha sora gazyağı sürdü tek tek ölen bitleri çekti allahım neler çekmişti benimle. küvetimiz vardı küvetiniiçersine inmce telli tarakla tarardı saçlarımı ama böle kazıyarak sankii ay nasıl canım yanardıı bitler tektek dökülürdü beyaz küvete:) ay saçım kaşındı allah korusun ya
geçmişolsun canımsanadaa

ya herkes çocukken bi bitlenmiştir. ilacı eczanede satılır kurtuluşu olmayan ölümcül bişi değil ki...
deret etmeyin alın ilacı uygulayın bi günde geçer gider.:hulya:

eheh hehe heheeee tabeeee ilaçı sür geçer.hihoyyyt
nan ben burda kafayı tırlattım 2 gündür.kafamçokkarıştı öle ilaçı sürmeklen geçmedi.bir bir topladım adileri:oklava:offffffff inşalah kalmamıştır Ecinnili offfffff

kizar misin bilmemde ben basligi görünce gükdüm sabah yazacaktim geri vazgectm acaba yanlis anlar mi diye..bende kücükken bitlenmistim hemde 4.sinifta okulda su saclara bakiyorlardi bir arkadasa sirke var denildi bende gülmüstüm sonra hafta sonuydu bende bi kasinti sacta cok kötü sonra bi bakti annem bit:)) ayy onlar ayiklandi kiwel diye bir sampuan aldi tek tek ayikladi o sampuani sürüyordu ince telli tarakla tariyordu banyoda bitler tarakta vay be cocuklugum geldi o yüzden güldüm..eczaneden bit ilaci alin ama insan o zamanlar insan utaniyor ama simdi nasilda gülüyorum gecmis olsun canaimcim

aşk olsun ya niye kızemki bende 4. yada 5. sınıfta bitlenmiştim.kızımda 5.sınıfta.şimdi şu bit olayı bitsin tamemen yok olsunlar aradan biraz zaman geçsin ben de çok gülecem halime o ilk andaki tepkime ağlamama kızımın beni tesellisine, çocuk benim zırıldamamdan acısını bile yaşayamadı.-tatlicadiarzu-tam bi çatlak anneyim ben galibaaaahihoyyyt
şampuanlıyıorum zaten 2 gündür çocuğu zehirleyecem bişi deil neticede şampuanda ilaç var yani.hiçte utanmadım walla eczaneye bi telefon" alo benim büyük kız bitlendide etkili bi ilaç yollarmısınız çok acil" işte bu..

hee herkes bitlenmiş ya ilkokulda.bak nasılda itiraflar geldi.
şaka bi yanada arkadaşlar dua edinde geçsin walla huylandımda artık dakka başı heryanım kaşınıyo.

eheh hehe heheeee tabeeee ilaçı sür geçer.hihoyyyt
nan ben burda kafayı tırlattım 2 gündür.kafamçokkarıştı öle ilaçı sürmeklen geçmedi.bir bir topladım adileri:oklava:offffffff inşalah kalmamıştır Ecinnili offfffff

enee kız bitlerde mi mutasyona uğradı:hulya:
şimdik biz yaşlanınca şöylede dicez.. ah evladımm bizim zamanımızdaki btler bile laftan anlardı ilacı sürdünmüdü tıkkadandak ölüverirlerdi:hulya:
üüzme canını o ilaçlar etkilidir. sende kontrol edersin yumurtaları varsa öldürürsün. ama dikkat et sende bitlenme ,aile boyu kızın sana sen kocana kocan sana sen kızına kısır döngüye dönüşür , ebedi bitli kalırsınız maazallah:hulya:

arkadaşımın kızı çok sık bitleniyordu,
hatta oda garibim kızının misafirlerini bir ara kendinde ağarlamıştı...
epey uğraştı bu konuda,sonrasında birinden duyduğunu yaparak kurtuldu,
oda;hem kızının hemde kendi saçlarını boyamak oldu...

enee kız bitlerde mi mutasyona uğradı:hulya:
şimdik biz yaşlanınca şöylede dicez.. ah evladımm bizim zamanımızdaki btler bile laftan anlardı ilacı sürdünmüdü tıkkadandak ölüverirlerdi:hulya:
üüzme canını o ilaçlar etkilidir. sende kontrol edersin yumurtaları varsa öldürürsün. ama dikkat et sende bitlenme ,aile boyu kızın sana sen kocana kocan sana sen kızına kısır döngüye dönüşür , ebedi bitli kalırsınız maazallah:hulya:

ya bitlerde mutasyona uğradı:)domuz gibiler yok oluvermiyolar.bugün sabah ve akşam üzeri tekrar baktım hiç kalmadı gibi bişey.kalanları hemen temizliyorum.
ebedi bitlimi kalırız?yani bitligillerailesi hihoyyyt
nickimide değiştirip bitligil yaparım

arkadaşımın kızı çok sık bitleniyordu,
hatta oda garibim kızının misafirlerini bir ara kendinde ağarlamıştı...
epey uğraştı bu konuda,sonrasında birinden duyduğunu yaparak kurtuldu,
oda;hem kızının hemde kendi saçlarını boyamak oldu...

boyamakmı canım aaaaa şaşırdım....fisfisfis

biti temizlediyseniz tamamen artık gelmemsi için aktardan '' kafirun '' alın çocuğunuzun önlüğünün ensesine iğneleyin bir bez içine dikin kafirunu bir daha bit yada sirke sıçramaz.....fakat arındıramadım diyorsanız aktardan bulabilirsiniz lavanta yağı alın saçı uzunsa eğer iki kutu anca yeter saç dilerine ve uçalrına iyice sürün ve bir poşet geçirip bir saatden fazla tutun .....daha sonra ince tarakla kemik tarak olacak,saçı tarayın o bit yada sirke nasıl şişecek tanımayan biri bile o biti ayıklayabilir,haftada iki kez arınana kadar yapın,yada son çare kokusu pek çıkmaz ama sarımsak yağıda biti yada sirkeyi resmen yakar....çok geçmiş olsun.....

valla cok zor canim bu illet balmin kizinin sacinada isvicreli arkadasindan bulasmisti.valla kesti saclarini da öyle kökü kesildiii.özel taragi oluyor onunla kökü kesisiye otuttur tara canim.bu arada kendinede bak kiz kardesine bile bulastiysa iszede gecer.cünki ablam kizi ile ugrasiyorken birde kendiminkini tarayayim diye lovaboya egmis sacini taramiss bir sürü kendinde de cikti.bir dene sey acayip cogaliyor .valla en kortugum seydir bende coocuklari sürekli konturol ederim insallah bulasmaz biryeden bunlaradaa

biti temizlediyseniz tamamen artık gelmemsi için aktardan '' kafirun '' alın çocuğunuzun önlüğünün ensesine iğneleyin bir bez içine dikin kafirunu bir daha bit yada sirke sıçramaz.....fakat arındıramadım diyorsanız aktardan bulabilirsiniz lavanta yağı alın saçı uzunsa eğer iki kutu anca yeter saç dilerine ve uçalrına iyice sürün ve bir poşet geçirip bir saatden fazla tutun .....daha sonra ince tarakla kemik tarak olacak,saçı tarayın o bit yada sirke nasıl şişecek tanımayan biri bile o biti ayıklayabilir,haftada iki kez arınana kadar yapın,yada son çare kokusu pek çıkmaz ama sarımsak yağıda biti yada sirkeyi resmen yakar....çok geçmiş olsun.....

çok saolasın cnm verdiğin bilgilere.önlem için kafirunu deneyeceğim.2 arkadaş boyamaktan bahsetmiş ama kızım daha 10 yaşında olmaz ki boya zararlı.
akşam ve sabah okula gitmeden tekrar baktım çok şükür bişey yok.gelince tekrar bakacağım.saçlarıda çok uzun beline kadar ama tek şansım ince telli ve dümdüz olması kolay ayıklandı yani.çok ince elemem lazım kontrolde.çünki dün gündüz bakarken 10 -15 tane sirke buldum 3 tanesi çıtladı yani canlıydı ki 2 kez ilaçlamama rağmen .umarım tamamen kurtulup o güzel önerini önlem amaçlı kullanırım.
hiç aklıma gelmezdi çocuğumun bitleneceği ama oluyormuş işte:sinifsinif:
aman kızlar okul çağında çocuğunuz varsa dikkat bundan sonra her hafta banyodan önce kontrol var bizim evdeyerimseniben

valla cok zor canim bu illet balmin kizinin sacinada isvicreli arkadasindan bulasmisti.valla kesti saclarini da öyle kökü kesildiii.özel taragi oluyor onunla kökü kesisiye otuttur tara canim.bu arada kendinede bak kiz kardesine bile bulastiysa iszede gecer.cünki ablam kizi ile ugrasiyorken birde kendiminkini tarayayim diye lovaboya egmis sacini taramiss bir sürü kendinde de cikti.bir dene sey acayip cogaliyor .valla en kortugum seydir bende coocuklari sürekli konturol ederim insallah bulasmaz biryeden bunlaradaa

evet çok zor ya ilaçla tamam hepsi öldü bitti ,yok öle bişey walla tek tek 2,5 saat ayıkladığım oldu.yeminlen söylüyorum ki cuma dan beri bit bit aramaktan saça odaklanmaktan saatlerce gözüm bozuldu ya artık göremiyom sanki saça odaklanınca bi acayip oluyor gözüm:(
bide ben ağladım ilk gördüğümde sirkeleri içimden" eyvah saç uzun ancak kesilerek kurtulurum "dedim .kardeşinde de gördüm sirke ama çoook azdı onda onuda 2 gün ilaçladım.
ha bu arada bende habire huylanıyom kafam kıpır kıpır sanki kaşınmıyoda kıpraşıyo bişiler mafoldumben ay banada geçmesinnnnnn:1shok:iyide beni kim ayıklar ?

bitlendiysem beni ayıklarmısınz kızlar:sinifsinif::sinifsinif:mafoldumben

Allah kolaylık versin canım. bak bende kaşınmaya başladım şimdi. ismini duyunca bile kaşınmaya başlıyo insan seninki de muhtemelen öyledir. Ama varsa ben temizlerim seni. Geçmiş olsun evlerden ırak olsun.

Allah kolaylık versin canım. bak bende kaşınmaya başladım şimdi. ismini duyunca bile kaşınmaya başlıyo insan seninki de muhtemelen öyledir. Ama varsa ben temizlerim seni. Geçmiş olsun evlerden ırak olsun.

ay çok keyif verdiniz hepiniz bana.bi yandan üzülürken bu duruma bi yandan yazdığınız bazı yorumlara güldüm.
inşallah dediğin gibi psikolojik kıpraşmadır kafamdaki.
işte KK farkı bak temizliyecek çıktı bile .:lepi:

canım biz bu yaz kızımla bitlendik:kedi:
Bir kaşıntı biz de bir kaşıntı sorma... hemen kwell aldım uyguladım.. 24 saat içinde bir daha uyguladım.. baktım hala canlılar var bu sefer hedrin aldım onu uyguladım.. o işe yaradı. 7 gün sonra da tekrar uyguladık çünkü canlı sirekeler 7 gün sonra bit olurmuş.. bu arada hergün defalarca saç taradık vs. öyle kurtulduk şükür..

Bir de bu bitler lavanta kokusuna gelmezmiş.. kafuruna da gelmiyolar ama o çok fena kokuyo.. ben her d-sabah kızımın saçlarıuna lavanta kolonyası sıkıyorum aklında olsun...

Back