• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım bitlendi

Allah kolaylık versin, ben küçükken çok bitlenirdim ama kızımda hiç rastlamadım, umarım hiç olmazkafamçokkarıştı

yaGmurluk ayyy geçmiş olsun cnm.insanın kendi başına geldimi çok zor olur ya temizlemesi.ayyy konuya komşuyada diyemezsinki bitimi temizlermisin diye.Allah korusun.

bendede olmuştu ufakken annem bı hamlede temızlemıstı ama sonrası kotuydu ne zaman kucagına yatsam habıre kafama bakardı sınır olurdum hatta gel kızım bı kafana bakım ıy kotu bı durum halende kucagına yatmayı severım annemın 22 yasındayım halen kafama bakar bende kızarım :D bırak artık su alıskanlıgını dıe napım tık oldu artık dıo :D

yaGmurluk ayyy geçmiş olsun cnm.insanın kendi başına geldimi çok zor olur ya temizlemesi.ayyy konuya komşuyada diyemezsinki bitimi temizlermisin diye.Allah korusun.

benımkını komsu yardım etmıstı :D annem bılmıyordu hıc onun kızınında basına gelmıstı :) gamyoncuiremsu

bendede olmuştu ufakken annem bı hamlede temızlemıstı ama sonrası kotuydu ne zaman kucagına yatsam habıre kafama bakardı sınır olurdum hatta gel kızım bı kafana bakım ıy kotu bı durum halende kucagına yatmayı severım annemın 22 yasındayım halen kafama bakar bende kızarım :D bırak artık su alıskanlıgını dıe napım tık oldu artık dıo :D

hehe sanırsam bi 10-15 sene sonra bende annen givbi olacam:)))bnm kız 10 yaşında walla şimdi bile çocuğu yakaladığım yerde bakıyorum saçına eh bende bu kalır artık :kedi:

benimde ilkokulda başıma gelmişti.
kafamı ha bire kaşıyordun annem baktı hemen doktora götürdü. eczaneden Kwell almıştık.
sonra annem omuz altındaki saçlarımı kısacık kestirdi. şampuanın yanında sık tarak var onunla taradı.
geçti sonra.
birde lise bitince olmuştu. otobüsten geçti sanırsam yine ilaç aldım eczaneden hemen geçti.
dün reklamlarda gördüm bit için ilaç vardı adını hatırlamıyorum.
huylandım kaşındım valla.

bıt ılacı harıcende kullanılıyor bıtlendıkden sonra sureklı annem ılk once onunla yıkar 5 dk bekletırdı ;)
kotu bısey olmayın ole :D

bit için şampuanların haricinde losyon,sprey tarzı ilaçlar da var. yeni çıkan bir spreyin reklamını görüyorum birkaç gündür. bitleri 15 dk. da öldürür diyor. bu kadar etkiliyse denemeye değer diye düşünüyorum.

size kesin çözümü yazayım pek kimse bilmez

lavanta esansı

bununla bi güzel saçları bulayın sirkelerde bitlerde ölür
bunu çok yakınımda biri denedi ve gerçekten de bu oldu şimdi kim gelse önümüze söylüyoruz
lavantayı yakaya diktiğinde de hiç bişey gelmezmiş

bit için şampuanların haricinde losyon,sprey tarzı ilaçlar da var. yeni çıkan bir spreyin reklamını görüyorum birkaç gündür. bitleri 15 dk. da öldürür diyor. bu kadar etkiliyse denemeye değer diye düşünüyorum.

ya evet benim kız bitlendi 2 gün sonra bit ilacının reklamı çıktı tv de.hayret ettim:1shok:

lavanta esansı

bunu çok yakınımda biri denedi ve gerçekten de bu oldu şimdi kim gelse önümüze söylüyoruz

lavanta esansı baharatçılarda varmıki? CADIARZU

Sakın gaz yağı falan dökmeyin ya,
ilacını kullanmışsınız çok güzel,
bir kaç kez daha yıkayın ilaçla,ince dişli tarakla da tarayın...
kesin temizlenir hepsi...
malum çocuklar,kreşten,okuldan getiriyor,
yavrum,çocuk da paniklemiştir kesin,
geçer,geçti deyin de rahatlasın bari...
sevgiler...

lavanta esansı baharatçılarda varmıki? CADIARZU

onu bilmiyorum ama dediğim tanıdığımın kızı ilkokulda ve saçları kalçasına geliyor nerdeyse ilk bitlendiğinde sabah ezanına kadar bit temizlimiyormuş kız inat kestirmemiş saçlarını sonra bunu öğrenmiş nerden aldı bilmiyorum ama akşam öğrenr yazarım burda

lavanta esansı

aaaa hiç duymamıştım,
bizimle paylaştığınız için teşekkürler arkadaşım...
lavanta da mis gibi kokar,tedbir amaçlı
almak lazım aslında...zemuszemus

Sakın gaz yağı falan dökmeyin ya,
ilacını kullanmışsınız çok güzel,
bir kaç kez daha yıkayın ilaçla,ince dişli tarakla da tarayın...
kesin temizlenir hepsi...
malum çocuklar,kreşten,okuldan getiriyor,
yavrum,çocuk da paniklemiştir kesin,
geçer,geçti deyin de rahatlasın bari...
sevgiler...

evet şampuan şaklinde bir ilaç az önce 3 tane daha sirke buldum.çok aradım başka yoktu.akşam üstü ilaçlayıp yıkayıp tekrar kontrol etcem.benim paniğimden çocuk acısını yaşayamadı walla hihoyyyt eeeeee biraz çatlak anne modeliyim heralde ben:)))
benim kız çok bilinçli şimdi bit tokası duymuş birinden ondan alıcaz hep onu takacak.

Back