kızlar bende bitlendim.Nasıl oldu anlamadım. ben ki hergün saçını yıkayan bir kişi. Kafam çok kaşınıyordu.Sertlikte vardı kafamda doktora gittim anlamadı temiz gözüküyo saç derin dedi.Ben sivilce sanmıştım kızarıklık vardı kafamdada. Sonra tekrar baktı.Sirke oluşumu var dedi şok oldum.Rezil oldum doktora eczacıya off ya yıkadım saçlarımı taradım. Yarın yine yıkayacam bütün evi çarşaf yorgan dezenfekte ettim.Çamaşır suyuyla evi yıkadım resmen bu nasıl olur bana kocaman kıza.puff bgn perşembe pazar gününe kadar geçse bari.Çok üzgünüm kurtulunca size yazarım.
Çok geçmiş olsun:) Biz de 3 sene önce bitlenmiştik kızımla. Gittiği oyun parkından getirmişti. Bir sürü şey denedim ama şimdi adını hatırlayamıyorum P ile başlıyordu sanırım. bİr bit spreyi onunla kurtulduk. Zaten sonra ben saçlarımı boyattım boyalı saça gelmezmiş. Bir daha bir yerden geçerse 1 kişiyle uğraşalım bari. bütün taraklarınızı tokalarınızı falan temizleyin. Merak etmeyni birkaç güne kurtulursunuz. Tekrar geçmiş olsun
benım ablamda bit vardı ama cok fazlaydı en son çare doktora gitti 2 seçenek sundu ya saçlarını sıfıra vurdurcaktı yada bı elektrıklı cıhaz varmıs 80 90 tl onu kullanmasını önerdı doktor hıcbısey yapmadı.. sonra kendılıgınden gıttı. bit genelde temiz saça cok fazla gelirmiş. sirke falan yapmıstık ama çare etmedi ona bana bı keresinde kucukken gelmıstık sırke yaptık hemen gıttı saçtan saça farkedıyor bit şampuanlarının kımısı etkılı olmuyor ama eğer geçmiyorsa hemen doktora götürün komsumuzun kızına gelmıstı bit ama cok fazlaydı anne baba ılgısızdı kuaföre kestırdık gene geçmedi en son saçları gıttı kendılıgınden kel oldu bence doktora göturun sımdıden geçmiş olsun canm
arkadaşlar gazyağı, sinek ilacı ,ne cahilce öneriler sakın ha.
eczanelerde bit ilaçları süper.hemen geçiriyor.
limon kolonyası da saça sıkılıp bit tarağı ile taranırsa canlı bitleri düşürüyor.
kolonyanın bir zararı olmaz.
anti bit şampuanla yıkayabilirsiniz saçları.bi de yeni çıkan bit spreyleri var.onlar da işe yarar tahminim.insan kendini kötü hissediyor böyle durumlarda.