• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım bitlendi

[/I][/B]gulsah035;9609867]ayy canım moralini bozmak için söylemedim:(
dikkat et yani sen;birlikte olsak bende bakardım valla;çabucak bitirirdik;uzmanlığım var bu konuda:))
öğrencilerimede tek tek bakmıştım valla:)[/QUOTE]

hehe:)))))))ay alemsiniz siz ya.ağlarken güldürüyonuz insanı.
merak etme canım bende bu konuda 3 günde PROF.oldum:))))ama benim başıma gelirse beni ayıklarsın olmazmıkaydirigubbakcemile3
çocukta sıkıldı artık habire kafasına bakmaktan:)))aslında öğretmenlerin bu duruma dikkat etmeleri lazım kızım bitlenmeden önce sınıflarına bu sene gelen bi kızın hatır hatır kafasını kaşıdığını söylemişti.ama nerde bizim öğretmende o hassasiyet:oklava:
sözüm meclisden dışarı canımcım.

paranit sprey var tv de reklamları dönüyor sirkeleri bitleri yok ediyormuş belki işinize yarar

Üzüldüm canım ya bu yaz kızımla bende aynı durumdaydık üstelik benim yüzümden oldu, tatil dönüşü kaldığımız bir aile dostumuzun torunundan hediye getirdik eve, kızımın tarağını tatilde unuttuğumuz için saçlarını o çocuğun tarağı ile taradık, taradıktan sonra aynı gün kızın annesi kızının saçlarında bit olduğunu gördü, gerçi aynı zamanda 3 günde aynı evde kalmıştık, aynı gün şampuan aldık ben hemen eve gelince kullandım ama baktım kızımda bir kaç gün sonra birşey yok bende büyük bir mutlulukla iyi geçmemiş diye sevinmiştim ama 15 gün sonra bir baktım kızım kaşınıyor önce az diye sevinmiştim ama kurtulmak bayağı bir zor oldu hergün temizlememe, şampuan kullanmama rağmen bir türlü kurtulamadım ne saç boyama ne başka şeyler kafayı yiyecektim neler kullandım, kimseyede söyleyemedim en son netten hedrin getırttim ondan sonra kızım kurtuldu tabi bende ama o süre içindeki psikolojimi anlatamam, hele kızımın hep senin yüzünden sen izin vermeseydin ben o tarağı kullanmazdım diye beni suçlaması, geçenlerde o kızın annesi ile msnde konuşurken kızım çığlık çığlığa bağrıyor, bana onların yüzünden bit geldi sen halâ niye onun annesi ile konuşuyorsun istemiyorum diye, gülermisin ağlarmısın,
ben neler kullanmadım, traş köpüğü, sinkov, sirke,antibit, kwell ama hiç biri banamısın demedi taki hedrini kullanana kadar Allah düşmanımın başına vermesin çok zor,

Son düzenleme:
masumum;9623691]Üzüldüm canım ya bu yaz kızımla bende aynı durumdaydık üstelik benim yüzümden oldu, tatil dönüşü kaldığımız bir aile dostumuzun torunundan hediye getirdik eve, kızımın tarağını tatilde unuttuğumuz için saçlarını o çocuğun tarağı ile taradık, taradıktan sonra aynı gün kızın annesi kızının saçlarında bit olduğunu gördü, gerçi aynı zamanda 3 günde aynı evde kalmıştık, aynı gün şampuan aldık ben hemen eve gelince kullandım ama baktım kızımda bir kaç gün sonra birşey yok bende büyük bir mutlulukla iyi geçmemiş diye sevinmiştim ama 15 gün sonra bir baktım kızım kaşınıyor önce az diye sevinmiştim ama kurtulmak bayağı bir zor oldu hergün temizlememe, şampuan kullanmama rağmen bir türlü kurtulamadım ne saç boyama ne başka şeyler kafayı yiyecektim neler kullandım, kimseyede söyleyemedim en son netten hedrin getırttim ondan sonra kızım kurtuldu tabi bende ama o süre içindeki psikolojimi anlatamam, hele kızımın hep senin yüzünden sen izin vermeseydin ben o tarağı kullanmazdım diye beni suçlaması, geçenlerde o kızın annesi ile msnde konuşurken kızım çığlık çığlığa bağrıyor, bana onların yüzünden bit geldi sen halâ niye onun annesi ile konuşuyorsun istemiyorum diye, gülermisin ağlarmısın,
ben neler kullanmadım, traş köpüğü, sinkov, sirke,antibit, kwell ama hiç biri banamısın demedi taki hedrini kullanana kadar Allah düşmanımın başına vermesin çok zor,[/QUOTE]
geçmiş olsun cnm.ya mubarek sanki nasıl dirençliyse ölmemişler.hergün kontrol ediyorum yok bişey bugün tv deki bit spreyini alıp onuda skullanayım diyorum.1 tane bile kalmışsa ölsün bari.zor valla ya.bide banada geçmiştir diye korkuyorum.saçımda sarı bellide olmaz meret.dip zamanıda geldi kuaföre gitmem gerek ayyy ya bide varsa kafamda bişiler kuaföre rezil rüsva olurum walla:sinifsinif:

ben bu konuyu okuduktan sonra gittim bit tarağıyla bütün saçımı taradım.. huylandığım için kaşınıyomuşum kaydirigubbakcemile3

masumum;9623691]Üzüldüm canım ya bu yaz kızımla bende aynı durumdaydık üstelik benim yüzümden oldu, tatil dönüşü kaldığımız bir aile dostumuzun torunundan hediye getirdik eve, kızımın tarağını tatilde unuttuğumuz için saçlarını o çocuğun tarağı ile taradık, taradıktan sonra aynı gün kızın annesi kızının saçlarında bit olduğunu gördü, gerçi aynı zamanda 3 günde aynı evde kalmıştık, aynı gün şampuan aldık ben hemen eve gelince kullandım ama baktım kızımda bir kaç gün sonra birşey yok bende büyük bir mutlulukla iyi geçmemiş diye sevinmiştim ama 15 gün sonra bir baktım kızım kaşınıyor önce az diye sevinmiştim ama kurtulmak bayağı bir zor oldu hergün temizlememe, şampuan kullanmama rağmen bir türlü kurtulamadım ne saç boyama ne başka şeyler kafayı yiyecektim neler kullandım, kimseyede söyleyemedim en son netten hedrin getırttim ondan sonra kızım kurtuldu tabi bende ama o süre içindeki psikolojimi anlatamam, hele kızımın hep senin yüzünden sen izin vermeseydin ben o tarağı kullanmazdım diye beni suçlaması, geçenlerde o kızın annesi ile msnde konuşurken kızım çığlık çığlığa bağrıyor, bana onların yüzünden bit geldi sen halâ niye onun annesi ile konuşuyorsun istemiyorum diye, gülermisin ağlarmısın,
ben neler kullanmadım, traş köpüğü, sinkov, sirke,antibit, kwell ama hiç biri banamısın demedi taki hedrini kullanana kadar Allah düşmanımın başına vermesin çok zor,
geçmiş olsun cnm.ya mubarek sanki nasıl dirençliyse ölmemişler.hergün kontrol ediyorum yok bişey bugün tv deki bit spreyini alıp onuda skullanayım diyorum.1 tane bile kalmışsa ölsün bari.zor valla ya.bide banada geçmiştir diye korkuyorum.saçımda sarı bellide olmaz meret.dip zamanıda geldi kuaföre gitmem gerek ayyy ya bide varsa kafamda bişiler kuaföre rezil rüsva olurum walla:sinifsinif:[/QUOTE]

ben bu konuyu okuduktan sonra gittim bit tarağıyla bütün saçımı taradım.. huylandığım için kaşınıyomuşum kaydirigubbakcemile3

ilahi kızlar...:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar çok şükür hiç birşey kalmadı.bide bit tokası aldım önlem için onu takıyorum okula giderken.haftada bir yinede kontrol ederim artık bu korkuyla.

merabalar,bende bu konuda bayagi arastirma yapmistim.benim kizim 1.sinifa basladi cok korkuyorum bende bulasir diye cunku evde 3.5 yasinda ikizlerim var.onlarada bulastigini dusunsenize kafamçokkarıştı..en sonunda lavanta suyu diye birsey aldik onu kullanicam.
bit tokalarinida int'te arastirmistim,kafurlu olanlar cocuklarda uyusukluk,halsizlik,bagimlilik yapiyormus.kafursuz olanlardan almanizi tavsiye ederim.ama yine arastirin derim belki daha farkli bilgiler ediniriz.hepinize kolay gelsin.turkbayragi

ya canım artık hiç birşey kalmadı şükür.kafirunlu toka aldım ama bir süre sonra kokusu uçtu gitti.sık sık kontrol ediyorum saçını .korkma sende rahat ol.gelsede şampuanla haloluyor bide ayıklıyorsun kalanları.:))umarım gelmez size

ben de ilkokuldayken bitlenmiştim ve 3 ablam var onlara da bulaştırmıştım.zavallı annem hangimizle uğraşacagını şaşırmıştı ama sonunda galip geldi.gerçekten beter bişey.yani kafanızda böcek olmasını bi yana bırakın sizin kanınızla besleniyorlar ve sürekli çoğalıyorlar.allah bütün yavrularımızı korusun

insallah gelmez,kizimiz okula basladi iyice paranoyak olduk ;yok bitti yok domuz gribiydi yok tuvalet hijyeni cocuk buyutmek ne kadar zormus,allah anne,babalarimiza saglikli,sihhatli uzun omurler versin,bizim gibi -tatlicadiarzu- annelerede yardimci olsun.kendinize ve ailenize cok iyi bakin opuyorumnanaktanturkbayragi

ya kızlar güleceksiniz ama bende bitlendim hemde ilkokulu bırakın 4 sene öncesi.O zaman bitlise yeni tayinmiz çıkmıştı eşim yatılı okulda öğretmendi gece nöbetleri vardı.Bende bi gece çok korktum ev sahibmizin kızını çağırdım yatmaya heralde ondan geçti çünkü çok kaşıyodu saçlarını.Allahım ben bi farkettim başladım ağlamaya nasıl temizlicem diye,eşimde öldü gülmekten.Gaz maz gözüm görmedi hiç bişeyi evde tiner vardı aldım tiner sürdüm saçlarıma (Allah'tan bişey olmadı saçlarıma) bide bit şampuanıyla yıkadım,banyoda sabunlu sabunlu hem tarıyorum hem ağlıyorum.3 günde zor temizledim,başkasınınki bi derecede insanın kendi kafasını temizlemesi çok zormuş ya.

kardeşim lisedeyken arkadaşından geçit galibA BıTLENMıŞTı.bi süre sonra saçlarını boyadı inanın hiçbişe kalmadı galiba kimyasal madde öldürdü hepsini :))

bitten kurtulmanın tek yolu saçı boyamak sirkeleri dahi yok ediyor çocuğunuzun saçını boyarken aynı rengi alırsanız kimse boyandığınıda anlamaz zaten saç boyası kesin çözüm tecrübeyle sabitlenmiştir

Back