evet şampuan şaklinde bir ilaç az önce 3 tane daha sirke buldum.çok aradım başka yoktu.akşam üstü ilaçlayıp yıkayıp tekrar kontrol etcem.benim paniğimden çocuk acısını yaşayamadı walla hihoyyyt eeeeee biraz çatlak anne modeliyim heralde ben:)))
benim kız çok bilinçli şimdi bit tokası duymuş birinden ondan alıcaz hep onu takacak.
canım hangi ilacı kullanıyosun bilmiyorum ama o ilaçlar çok sık kullanmamak lazım. bu seferde kahrolası bitler ilaca dirençli hale geliyolarmış..
geçmiş olsun canım ama öyle gaz yağı falan sakın yapmayın arkadaşlar eskiden insanlar ilaç olmadığından imkanları vs olmadığından o tür tehlikeli yönetemler kullanmışlar ben bir yakınımdan dinlemiştim nişanlı bir arkadaşı varmış evlenmesine bir hafta kala bit görmüşler kafasında anneside o dediğiniz ilaçlardan sıkmış ve yorganın altında bir süre durmasını bu sayede bitlerin öleceğini söylemiş bitleri bilmiyoruz ama kız ölmüş bu olayı duyduğumda nasıl üzülmüştüm yıllar önce olmuş belki ama cahillik işte kaş yapayım derken göz çıkarmayalım düzenli yıkayıp dikkat ettiğiniz müddetçe kısa zamanda geçecektir
bit temiz çocuga gelir..
pis çocuga gelmez..
suyu çok sever ve çabuk ürer..
benim eltimin kızıda bitlenmişti 1 ayda arıttı annesi..
bit şampuanıyla tabi.
bugün reklam gördüm tv de bit için sprey gibi bişey sıkıyomuşsun 15 dk sonra öldürüyomuş bitleri sonra tarıyomuşsun ama adını hatırlamıyorum eczanelerde varmış
canım geçmiş olsun allah daha büyük dert vermesin... :)
yumrta varsa hala sirkeler bitmiyor birsüre.... benimde hepsini bitirmem bir ayımı aldı...kızımın saçları kısa yzaın bit geldi... ayy ben temizliyorum.haftasına gene çıkıyor... haftada 2-3 kez yıkadım..kweel-p şampuan var..kuru saçı onunla iyice ıslattım. ince tarakla taradım... 15 dakika sonra köpürte köpürte yıkadım. şampuan evde bulunsun...bit olmasada yıka. sabırlı ol uzun zamanda sürekli bak.tek yumrta kalsa çoğalıyorlar körolasıcalar.
reklamlarda gördüm paranit die bi ilaç .........
sipreyl şeklinde ondan denedinmi..
zor valla canım yaa;bitmez koaly kolay;annem yazık günde üç kere bakıoyrdu;kızkardeşime bulaşmıştı;saçlarda uzun;kestirmem dedi..1 sene abartmıyorum..bitmedi lanet..tam bitti diyordu annem;ertesi gün bir daha..çok sinsi yerlere yapışıyor sirkeler..kulakların arka tarafı özellikle;bazıları yeniyse saçla aynı renk oluyor;görünmüyor bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?