Kızım bitlendi

canım hangi ilacı kullanıyosun bilmiyorum ama o ilaçlar çok sık kullanmamak lazım. bu seferde kahrolası bitler ilaca dirençli hale geliyolarmış..

canım hangi ilacı kullanıyosun bilmiyorum ama o ilaçlar çok sık kullanmamak lazım. bu seferde kahrolası bitler ilaca dirençli hale geliyolarmış..

deme yaaaaaaa.ay moralim bozuldu.şimdi yıkakayacaktım.az öncede eczaneden bit tokası aldık.kafirun varmış içinde.bakalım bide kontrol edimde ne var ne yok

bitin hemen arınacagnı sanmam canım..

en az bir ayın daha kontrol et..

bereketli eve bit gelirmiş..kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım ama öyle gaz yağı falan sakın yapmayın arkadaşlar eskiden insanlar ilaç olmadığından imkanları vs olmadığından o tür tehlikeli yönetemler kullanmışlar ben bir yakınımdan dinlemiştim nişanlı bir arkadaşı varmış evlenmesine bir hafta kala bit görmüşler kafasında anneside o dediğiniz ilaçlardan sıkmış ve yorganın altında bir süre durmasını bu sayede bitlerin öleceğini söylemiş bitleri bilmiyoruz ama kız ölmüş bu olayı duyduğumda nasıl üzülmüştüm yıllar önce olmuş belki ama cahillik işte kaş yapayım derken göz çıkarmayalım düzenli yıkayıp dikkat ettiğiniz müddetçe kısa zamanda geçecektir

bit temiz çocuga gelir..
pis çocuga gelmez..
suyu çok sever ve çabuk ürer..

benim eltimin kızıda bitlenmişti 1 ayda arıttı annesi..
bit şampuanıyla tabi.

bıt sampuanı alın bu arada cocugunda psıkolojısınız bozmayın derım olabılır vede gecer hastalık degıl kı bu okullarda oluyor malesef sık dıslı tarak bıt sampuanı bırde koyu renk bı ortu hergun yıkayın saclarını koyu renklı bezın uzerınde tarayın saclarını gormek ıcın bıraz kısaltın cokda degıl cocuk uzulur bence bıde evdekı seylerı makınada yıkatın beyazları camasır suyu koyun oldu bıttı uzulmeyın sevgıler...

bu arada okulda toplantı ıyı dusunmussunuz koktan cozum olur yoksa nasılsa yıne olur annem zamanında bıze olsada olmasada her ay 1-2 kez dokerdı bıt sampuanı saclarım hep kısaydı kut olurdu annem tıtız uzatamazdım saclarımı

bugün reklam gördüm tv de bit için sprey gibi bişey sıkıyomuşsun 15 dk sonra öldürüyomuş bitleri sonra tarıyomuşsun ama adını hatırlamıyorum eczanelerde varmış

ay deme cnm ya.aman aman hiç öle şeyler yapmamak lazım

bit temiz çocuga gelir..
pis çocuga gelmez..
suyu çok sever ve çabuk ürer..

benim eltimin kızıda bitlenmişti 1 ayda arıttı annesi..
bit şampuanıyla tabi.

:1shok: :1shok::sinifsinif::a015::çok üzgünüm::1shok::1shok:bir aymı:1shok::1shok::1shok:

bugün reklam gördüm tv de bit için sprey gibi bişey sıkıyomuşsun 15 dk sonra öldürüyomuş bitleri sonra tarıyomuşsun ama adını hatırlamıyorum eczanelerde varmış

evet cnm biz bitlendik 2 gün sonra reklamı çıktıkaydirigubbakcemile3

yumrta varsa hala sirkeler bitmiyor birsüre.... benimde hepsini bitirmem bir ayımı aldı...kızımın saçları kısa yzaın bit geldi... ayy ben temizliyorum.haftasına gene çıkıyor... haftada 2-3 kez yıkadım..kweel-p şampuan var..kuru saçı onunla iyice ıslattım. ince tarakla taradım... 15 dakika sonra köpürte köpürte yıkadım. şampuan evde bulunsun...bit olmasada yıka. sabırlı ol uzun zamanda sürekli bak.tek yumrta kalsa çoğalıyorlar körolasıcalar.

reklamlarda gördüm paranit die bi ilaç .........
sipreyl şeklinde ondan denedinmi..

dün 3 tane buldum sirke üçüde çıtladı yani canlıymış.offffff dediğin gibi 1 tane canlı kalsa sil baştan birsürü olacak kafasında.:çok üzgünüm:

zor valla canım yaa;bitmez koaly kolay;annem yazık günde üç kere bakıoyrdu;kızkardeşime bulaşmıştı;saçlarda uzun;kestirmem dedi..1 sene abartmıyorum..bitmedi lanet..tam bitti diyordu annem;ertesi gün bir daha..çok sinsi yerlere yapışıyor sirkeler..kulakların arka tarafı özellikle;bazıları yeniyse saçla aynı renk oluyor;görünmüyor bile..

[B[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
hadi yaaaaaa.moralim bozuldu:sinifsinif:

ayy canım moralini bozmak için söylemedim
dikkat et yani sen;birlikte olsak bende bakardım valla;çabucak bitirirdik;uzmanlığım var bu konuda:))
öğrencilerimede tek tek bakmıştım valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…