nehircim kendinde güç bulduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsin ama ben yapamadım, kızım 10 aylıktı yalnızdım desteğim yoktu çok stres altına girdim ve kötü kararı almak zorunda kaldım eşimde istemedi ne yapacağımı şaşırmıştım. pişmanmıyım diye sorarsan aslında değilim çünkü kızım çok hareketli gerçekten yalnız başıma ikisiyle başedemezdim yapamazdım, inşallah sen üstesinden gelirsin sevgiler..
nasıl oldu bilmiyoruz korunuyorduk... adetim 1 hafta geçikti,sağlık ocağındaki hemşire bu çok normal yeni doğum yaptığın için olablir geçikme dedi... ama içim yinede rahat değildi test aldım ve 2 çizgi çıktı ve ben şoktayım,,vallahi yeni kendime geldimde yazıyorum bu yazıyı...hala kendimi toparlayamadım,eşimde aynı şekilde tabi çünkü bebeğimiz daha çok küçük...
ve ben ilk hamileliliğimde hep yaptım miğde bulantısından dolayı yine öyle olursam bebişime nasıl bakıcam annemde yok yakınımda yardım edecek kimsede yok...
öğrenince hamile olduğumu 2 hafta ağladım ama ağlamak fayda etmiyor dikkat ettik ama oldu... vardır bundada bir hayır diyoruz..birde sezeyan olduğu içinde korkum ondan yine aynı acıyı çekmek istemiyorum yeni kendime geldim zaten offfffffffffffffffffffff düşünmek bile istemiyorum
kızımı ağlıya ağlıya sütten kestim... sütümde çok yarıyodu kızımıa gerçi artık herşeyi veriyodum yiyorda 1 yaşına kadar emzirmek isterdim yinede....yazarken bile ağlıyorum...psikolojim bozuldu yaa.. ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüpte karnımdakinide etkilenmesini istemiyorum...ama elimde değil benneyaptımkibenneyaptımki
merhaba süt verdiğiniz için testiniz geçerli değil.bence hamile değilsiniz.
mutlaka kan testi yaptırın.b-hcg testi.
evde yapılan pratik testler,sizde hormon düzeyni netleştiremez. nede olsa prolaktin hormonunuz çok çalışıyor..
ama büyüklerimiz süt bozulur derler. benim yengemde 6 aylıkken hamile kaldı yiğenimde kusma filan olmuştu bozmuş miğdesini bıraktırdılar ona. bi sakıncası yoksa neden oluyor öyle acaba:uhm: oda öğrendiğinde 3 aylıktı karnındaki yani 3 aya kadar emzirdi bişey yoktu 3 aydan sonra bozdu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?