kızım 8 aylık ve ben 2 aylık hamileymişim:()

benımde en cok korktugum sey bu ..
ama hayırlısı Allahtan bır bebek dustuyse rahme yapacak bırsey yok..

korunuyorduk demıssın arkadasım nasıl korunuyordun merak ettım ? benımde 40 yenı cıkıyor korunmamız lazım ama nasıl spıral ıstemıyorum prezervatıf hıc.. ıkıncı her zaman daha kolay olurmus..
korktugum basıma gelmez ınsallah.. Allah hepımızn gonlune gore versın.. aglama canım uzme kendını yazık hem karnındakıne hem sut kuzuna (

nasıl kunuyordunuz özelden yazarmısın sanırım bendeama kızım da 2 aylık

nehıray arkadasım ıstersen ılk yazdıgın mesajı edıtleyıp nasıl korundugunu not dus cunku herkes butun sayfaları okuyamadan nasıl korunuyordun dıye soruyor ? bende sormustum ama aradan zaman gectı sıdmı tum sayfaları okudum gordum :))

bırsey sormak ıstıyorum;
bızde evlılıgımızın basından berı gerı cekme ıle korunuyorduk.. baska hıcbırsey kullanmadık condom da dahıl.. sonra bebıse karar verdık bıraktık korunmayı 2. ayda oldu bebısımız cok sukur..
ama sımdı doktorum yıne gerı cekme yada condom ıle korunabılırsın dıyor condomu hıc ıstemıyoruz gerıye gerı cekme kalııyor sen bu yontemle hamıle kalmıssın ben ne yapacagımı sasırdım en azından 6 aya kadar dayansak sonrasında ıgne ıle korunmayı dusunuyorum ama o zaman a kadar bır garantı yok malesef sen dogumdna ne kadar zaman sonra adet gordun soylermısın cok merak ettım ???

ayyyy çok korkuyorum bu '' araya eller girene kadar'' durumundan.....:1no2:

kardeşlerin arasına eller girmesin tam tersi eller kenetlensin....

benimde 2 yasında bir kızım var ve geri çekme dediğiniz yöntemle korunuyoduk taki adetim 10 gün gecikinceye kadar annem test al bak emziriyosun diyor ben anne valla yok bişe ya olsa bilmezmiyim die yeminler ediyodum sırf onların içi rahat etsin diye test aldım ve iki çizgi görünce şok oldum nasıl nezaman hamile keldım bilmiyorum hamilelik i gecti allah yardım etti fakat son aylarda çok hantallastım ve hiç bir işe yaramaz gibi bişe oldum kızıma çok üzülüyodum ne istese babasıı die babasından istetiyodum şimdi ikinci bebeğimi kucagıma alalı 20 gün oluyo allahtan normal doğum yaptım yalnızım emziriyorum ikisinede bakarken kafayı yiyorum kıskançlık olayıda cabası sevemiyoruz bile kıskanmasın die çok zor gerçektenki benim kızım iki yasında seni düşünemiyorum ama allah yardım ediyo rahat ol ve 3. cüye kalmaktan korkuyorum ne zman sprail taktırabilirim ilk adeti görüncemi ya baya bi olmassam banada bi fikir verin iğne yada hapla korunmak istemiyorum yararından çok zararlı olabileceğini düşünüyorum kardeş allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…