kızım 8 aylık ve ben 2 aylık hamileymişim:()

canım hem kondom kullandık hem dışarı boşalma yöntemi ile korunduk...birde biz iki sene dışarı boşalma yöntemi ile korunuyoduk bişey olmadı sanırım kondomdan oldusenağlamasenağlamasenağlama

cnm sıkma kendını allh buyuk zorlanırsan gelırım ben kız izmırdeymıssın ne olcak bakarım bebişine

ama şuan izmirde değiliz eşimin görev nedeniyle amasyadayız canım ... buraya gelirsin :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım düşünmen yeter

bence çok güzel olacak benim en çok istediğim şey .. allahım banada nasip eder işallah kızım 6-7 aylıkken hamile kalmak ikisini bir büyütmek istiyorum bence hiç üzülme canım

canım hem kondom kullandık hem dışarı boşalma yöntemi ile korunduk...birde biz iki sene dışarı boşalma yöntemi ile korunuyoduk bişey olmadı sanırım kondomdan oldusenağlamasenağlamasenağlama

eyvah desene demekki onada güven olmuyor.bana doktorum emzirirkende kullanilabilen dogum kontrol haplarini tavsiye etti ama onada esim kiziyor emzirdigim icin bebege zararli olabilecegini söylüyor eeeee ne yapicaz biz yaa üff simdi benim kafamda kirk tane kurt dolasirfisfisfisfisfisfisfisfisfis

canım hem elindeki hem karnındaki bebişin hayırlı olsun.bundada bir hayır vardır.ikisi bir büyüycek,ilerde rahat edersin.RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah.sana ve eşine ALLAH ım saglık versin ki bebeişlere iyi bakın.hadi hayırlısı bakalım.

canım üzülme allah yardımcın olsun bende sezeryanlıyım bi ay benimde adetim gecikir gibi oldu korktum ama kendi kendime de dedim yapacak bir şey yok diye her şey allahtan hamile çıkmadım ama olabilirdide canım kondomuda biz yeni aldık dışarı boşalma yöntemiyle korunuyorduk bizde demekki devam edeceğiz üzülme herşeyde vardır bi hayır allah o bebeğinide sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
benim de kardeşimle aramda 11 ay var, biz ikiz gibiyiz ve birbirimize çok düşkünüz..bence vardır bunda da bir hayır sen merak etme..iyi olmuş iyiii :))

benimde kardeşimle aramda 11 ay var o benim her şeyim çok iyi anlaştık bu zamana kadar takii araya eller girene kadar
üzülme olurmu büyür cnm sen biraz zorlanıcaksın ama lütfen bundan sonrası için çokkk dikkat et

ne ile korunuyordun da hamile kaldın merak ettim doğrusu?

hayırlısı olsun canım zamansız olmuş senin için ama söylediğin gibi vardır bir hikmeti. Abla kardeş büyüyecekler elbet sıkma canını.

Beraber büyürler birbirlerine destek olurlar. Benim kızım da 2 yaşında ben de iki hafta içinde doğuma gireceğim. Herşeyde bir hayır vardır. Hamileyken de belirli bir süre emzirilebiliyor diye biliyorum ben benim akrabam bebek hemşiresi aynısı onun da başına geldi. 6 aya kadar emzirdi. Hatta bir prof a danışmış.

şans işte, o kadar korunmuşsunuz ama. iki çocuğun araları çok az olacak bence çok güzel, arkadaş gibi büyüyecekler.. yalnızca ilk zamanlar biraz desteğe ihtiyacınız olacak.. allah kolaylık versin..

boyle bır olaya hıc uzulunurmu canım ya bıraz zor falan olur ama buyur gıderler
ınan yerınde olmayı ısteyen bır cok kadın vardır mesela ben bız cocuk olsun dıye harab edıyoruz kendımızı
senın uzuldugun seye bak vardır bundada bır hayır

:teselli: canim ya üzülme bende oglum 5 aylikken hamile kaldim ikisi arasinda 15 ay var büyük 21 aylik kücük 6 düsündügün kadar zor degil aslinda yani dedikleri gibi allah kolaylik veriyor üstelik ben birde lokanta üstünde kaliyodum bütün o yemek kokusu yag kokusu direk üs kattaydi o na ragmen fazla zorlanmadim senin ilk sezeryanla olmus ikincisidemi sezeryanla olacak? Dr sordunmu? Bence canini sikma moralini bozma inan zor degil ben yinede seni tebrik ederim a.s.: ikinci bebek yeni heyecan yeni mutluluk katacak hayatiniza kendinede bebislerinede iyi bak.

canım öncelikle hayırlı olsun yeni bebeğin olmasa iyiydi sağlığın için ama olmuş olsun ikisi bi arad büyür bozma morelini.dr un ne dedi bilmiyorum ama ben emzirme eğitimi aldığımda seminerde eğitimci gebe kalsa bile annelerin emzirebileceğini hiç bi sakınca olmadığını hatta bebek cok küçükse doğduğunda ikisini birden emzirilebileceğini anlattı.
ama bu tıp işte ben bu işin içinde olduğum halde bile dr dan dr a değişiyor görüşler.sen sor bi iyice araştır gerçi büyümüş kızın ama yinede nekadar anne sütü alırsa okadar iyi.

canım herşeyde bir hayır vardır. allah bebişlerinle sana uzun ömürler versin. tebriklera.s.

Hayatta en çok istediğim olay senin başına gelmiş canım...
Vardır bir hayır bundada inşallah yakınların yardımcı olur
Bbeklerin beraber büyürler ne güzel iyi açıdan bakmaya çalış cnm..

hayirlisi olsun canim, iki cocugunda saglikli olsunlar baska bisey isteme ve uzulme bebisini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…