• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım 10 yaşında regl oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil😔
Ben ilk reglimi 8 den liseye geçerken yazın olmuştum ama bazı arkadaşlarım 6 sınıfta olan bile vardı kişiye göre değişiyordur bu durum bence çocuk doktoruyla görüşün yine de içiniz rahatlayacaksa

Benim kızım da 10 yaşında boyu uzun 1,56 boyu adet görmedi ama diyer belirtiler 1 yıldır var ben 12 yaşında adet olmuştum boyum 168

Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil😔

Boyla reglin bi alakası yokli. Ben 11 yaşımda regl oldum boyum 174

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back