Doktor lar bunu savunuyor ama ne kadar erken adet o kadar gelişim yavaşlıyorBoy uzaması adetle bir alakası yok ki hanımefendi boyum kısa benim. Annemin boyuda kısa..benden kücük yeğenlerim var hepsi 8-10 yaşında adet oldu hepsinin boyu benden uzun maşallah bu batıl bir inançmı desem ne desem kulakdan dolma olmuş gidiyor .. boyun uzun olması için spora jimnastığe felan gönderirseniz uzayabilir benim bildiğim 20 yaşına kadar devam eder sonrada durur
Teşekkür ederim hormonu bı tık yüksek çıktı bayram dan sonra tekrar kan vereceğiz ve yumurtaliklara ultrason ile bakılacakErken ergenlik olabiliyor. İlaçlarla ergenliği belirli yaşa kadar durduruyorlar. Çok çeşitli nedenleri var. Yediğimiz tavuklar bile neden olabiliyor. Çok geçmiş olsun
Bende kendi yeğenlerimde şahit olduğum şeyi size söyledim . Doktorlar çok şey söylüyor çoğu doğru çıkmıyor bile hep bir ihtimaller söz konusu. Keşke adet olmayı herkes yaşına göre kendisi ayarlayabilse bi düğme butonuyla buda. İmkansızDoktor lar bunu savunuyor ama ne kadar erken adet o kadar gelişim yavaşlıyor
Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
5 10 cm uzayabilir.Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
Yaşı erken değil. Çok endişelenmeyin ki kızınız da etkilenmesin. Siz kaç yaşlarında olmuştunuz, Yaşadığınız yer sıcak mı, Beslenmesi nasıl? Daha birçok faktör etkili olabilir.Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
Merhaba, köy yerinde yaşamama rağmen 10 yaşımı doldurmadan ilk reglimi olmuştum. Boyum da şuan 185. O zamanlar tahmin edersiniz ki boyum çok da uzun değildi. Gelişimim durmadı. Doktorlar erken olduğu için uzunca bir süre doğum kontrol hapı vermek istediler bir süre kullandım ama sonra bıraktım. Regllerim hep düzenli ve gününde olur. Bu dediğim yaklaşık 15-16 sene önce yaşandı. Şimdiki çocukların bu yaşta olması da normal. Her şeyleri değişik bize göre.Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
Ben 9 yas 5ay dim oldugumdaArkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
Bende kendi yeğenlerimde şahit olduğum şeyi size söyledim . Doktorlar çok şey söylüyor çoğu doğru çıkmıyor bile hep bir ihtimaller söz konusu. Keşke adet olmayı herkes yaşına göre kendisi ayarlayabilse bi düğme butonuyla buda. İmkansızbence herşey olması gerektiği gibi oluyo kız çocukları 8-10 yaş arası adet görmeye başlıyolar bu çok normal ..
Ben 9 yas 5ay dim oldugumda
Korkulacak bise yok
Benim kardeşim de 11 yaşına doğru regl oldu biz de şaşırdık çünkü üç kız kardeşiz ben de ortanca da 13-14 yaşında olmuştuk. Boyu uzamaya devam etti sonra ama bizde genetik kadınlar max 165 yani, ben de kısayım, kısalar özgürlükBenim kızımda minyon tipli cnm yaşıtlarının yanında onlardan küçük gözüküyor:) Bu senede hafiften tüylenme başlamıştı yani biliyordum olacağını artık cunku bu sene cok cok değişmiş pamuk gibi olan kizim gitti yerine sürekli herseyden şikayet eden herseye ağlayan agresif huysuz bi kız geldi ama bi sene sonra olmasını isterdim açıkçası bana sanki çok erken oldu gibi geldi birde boyundan endişeleniyorum boy atar mı acaba
Evet erkende napmamiz gerekti?Yav arkadaşlar 8-10 yaş arası adet görmek maalesef erken. Olay sadece adet olmakla da alakalı değil. Bunun hormon değeri, kemik testi var.
Ben 8. Sınıfa giderken olmuştum lise ikide boy atmıştım herkes aynı olmaz belki amaBenim kızımda minyon tipli cnm yaşıtlarının yanında onlardan küçük gözüküyor:) Bu senede hafiften tüylenme başlamıştı yani biliyordum olacağını artık cunku bu sene cok cok değişmiş pamuk gibi olan kizim gitti yerine sürekli herseyden şikayet eden herseye ağlayan agresif huysuz bi kız geldi ama bi sene sonra olmasını isterdim açıkçası bana sanki çok erken oldu gibi geldi birde boyundan endişeleniyorum boy atar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?