Kızım 10 yaşında regl oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

msmmlk_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
34
10
8
29
Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil

benim kızımda 10 buçuk sınıf arkadaşlarından olanlar var. biz minyon tipiz zayıf ta,
henüz olmadı.normal bence gelene dktrun yapacagi birşey olmaz sanırım. tüylenme de varsa büyümüştür artık :) annesi. yedikleri içtikleri hep hormon bozukluğu yapıyor zaman değişti artık.

Benim kızımda minyon tipli cnm yaşıtlarının yanında onlardan küçük gözüküyor:) Bu senede hafiften tüylenme başlamıştı yani biliyordum olacağını artık cunku bu sene cok cok değişmiş pamuk gibi olan kizim gitti yerine sürekli herseyden şikayet eden herseye ağlayan agresif huysuz bi kız geldi ama bi sene sonra olmasını isterdim açıkçası bana sanki çok erken oldu gibi geldi birde boyundan endişeleniyorum boy atar mı acaba

Hayırlı olsun. 8-13 yaş arası normal diyorlar. Eminim buyudugunu kabullenmek cok zordur :) ama buyuyor

inşallah uzarlar daha ufacık çünkü

Ben yerinde olsam götürürdüm doktora. Bir hormon testi yapsın, her şey yolunda mı baksın. Ne kaybedersiniz ki?
Benim kişisel gözlemim adetten sonra 5 cm falan uzanıyor genelde.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Götürmeyi düşünüyorum evet sadece aynı durumu yaşayan tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair..

Doktora götürmeniz iyi olabilir,

10 yaşında regl oldum.Boyum 1.70 e yakın.En yakin arkadaşım 13 yaşında regl oldu.Boyu 1.60.

Ben minyon zayıf bir çocuktum. 11 yaşında ergenliğe girdim. Aynı şekilde benimle aynı yaşta arkadaşlarımda regl olmaya başladı. Yani 11-12 yaş aralığında o dönemde hepimiz ergenliğe girmiştik. Sınıfın en miniklerindendim. Boyum 163. Yine de doktora götürün içiniz rahat etsin

Ergen ergenlik olabilir. Mutlaka götürün doktora. Çocuk endokronoloji anlar durumdan.

Ben 11 yaş 4 aylıkken olmuştum, boyum tamamen annem ve babamın boyuna orantılı, annemde erken olmuş

Yegenim 10 yasinda regl oldu. Simdi 11 yasinda ama yine de boy Atti Cok sukur. Yine de bir doktora görünün endise ettirmeden kizinizi

Hala gelişim çağında sporla destekleyin uzar adet olduğu için şak diye uzamasının duracağını sanmıyorum

8 yaşlarında regl olan duydum.. Doktoru asla şampuan kullnmayacaksınız, sabun kullanacaksınoz ve tavuk. yedirmeyeceksiniz demiş.

40 yasindayin suan ilk kez 10 yaşında regl oldum.
Annem de 10 yaşında ilk kez regl olmuş.
İkimizin de boyu 1.60.

Regli olması gayet normal,birde sakın Horman ilacı falan kulanmayın.voleybola gönderin.Sıkıntı olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…