Benim kızımda minyon tipli cnm yaşıtlarının yanında onlardan küçük gözüküyor:) Bu senede hafiften tüylenme başlamıştı yani biliyordum olacağını artık cunku bu sene cok cok değişmiş pamuk gibi olan kizim gitti yerine sürekli herseyden şikayet eden herseye ağlayan agresif huysuz bi kız geldi ama bi sene sonra olmasını isterdim açıkçası bana sanki çok erken oldu gibi geldi birde boyundan endişeleniyorum boy atar mı acababenim kızımda 10 buçuk sınıf arkadaşlarından olanlar var. biz minyon tipiz zayıf ta,
henüz olmadı.normal bence gelene dktrun yapacagi birşey olmaz sanırım. tüylenme de varsa büyümüştür artık :) annesi. yedikleri içtikleri hep hormon bozukluğu yapıyor zaman değişti artık.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun. 8-13 yaş arası normal diyorlar. Eminim buyudugunu kabullenmek cok zordur :) ama buyuyor
inşallah uzarlar daha ufacık çünküBenim kızımda minyon tipli cnm yaşıtlarının yanında onlardan küçük gözüküyor:) Bu senede hafiften tüylenme başlamıştı yani biliyordum olacağını artık cunku bu sene cok cok değişmiş pamuk gibi olan kizim gitti yerine sürekli herseyden şikayet eden herseye ağlayan agresif huysuz bi kız geldi ama bi sene sonra olmasını isterdim açıkçası bana sanki çok erken oldu gibi geldi birde boyundan endişeleniyorum boy atar mı acaba
Yorumunuz için teşekkür ederim.Götürmeyi düşünüyorum evet sadece aynı durumu yaşayan tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair..Ben yerinde olsam götürürdüm doktora. Bir hormon testi yapsın, her şey yolunda mı baksın. Ne kaybedersiniz ki?
Benim kişisel gözlemim adetten sonra 5 cm falan uzanıyor genelde.
Doktora götürmeniz iyi olabilir,Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
10 yaşında regl oldum.Boyum 1.70 e yakın.En yakin arkadaşım 13 yaşında regl oldu.Boyu 1.60.Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
Gece çok az gördü sabah hiç birsey yoktu başlangıç olabilir mi acaba yarın bi götürüp göstericemHala gelişim çağında sporla destekleyin uzar adet olduğu için şak diye uzamasının duracağını sanmıyorum
8 yaşlarında regl olan duydum.. Doktoru asla şampuan kullnmayacaksınız, sabun kullanacaksınoz ve tavuk. yedirmeyeceksiniz demiş.Arkadaşlar merhaba kızım 10 yaş 7 aylık.11 yaşına girecek nerdeyse bu gece ilk reglını gördü. Kendisine yansıtmadım onu rahatlatmaya çalıştım güzel güzel konuştum ama çok endişeliyim bu yaş çok erken değil mi çok üzüldüm açıkçası şimdi olduğu için boyu uzar mi acaba ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora götürsem mi acaba ay Allah rızası için bi yardımcı olun kafam allak bullak ve boyuda oyle uzun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?