kiz olmak istemiyorum

Walla hic abartmiyorsunuz. Erkek yetirmisler de adam yetistirememisler. Zaten abiniz bostaymis. Bi bka faydasi olsun bari evdeyken. Siz yine iyi dayanmissiniz. Oyle bi ailede ben sanirim dayak manyagi olurdum surekli isyan etmekten.

Asalak gibi, hic bi ise yaramayan erkekler evin icinde dolasiyo. Aman aman ne buyuk bi basari anne babalar icin.

kendi karılarına öyle olmuyolar işte...acınıcak bi durumları olmuyo o tiplerin eşlerinin.

Annemde calisiyor , bu evde herkes calisiyor kardesim haric o okula gidiyor. bu konuyu actigim zamanlar denedim hic birsey yapmamayi , agzimin ortasina ettiler saymadiklari laf kalmadi küstüler fln. Artik cok gec bence bu yastan sonra hic bir sey ögretemezler ogullarina , ben yapmazsam evi b*k götürür , bi kac sene önce tatile gittik 4 , 5 hafta abim evde yanliz kaldi döndügümüzde ev okadar berbat haldeydi ki ben evimizi hayatimda okadar pis halde görmedim mutfakta bulasik birikmis sanirsin tüm sülale yemege gelmis , oturma odasinda masanin üstü dolu yerler berbat basacak yer yok anlat anlat bitmez

Abimde ise girdi artik calisiyor ama evde bosken tüm gün oyun oynardi bende isyan et et isyanlarim bitmedi ama gelde anlat iste dinleyenmi var. Kendi evlatlarimizi adaletli yetistirelim

Bende aynı durumdan muzdariptim. Sinir olurdum.. Ben kizima aynısını yapmayacağım oglan kız fark olmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…